Vacancy

Maintenance Planner,
Fulltime

Netherlands, Limburg, Herkenbosch

Business unit: Ethylene & Sulfur Derivatives

About AkzoNobel

AkzoNobel is 's werelds grootste verf- en coatingsonderneming en een vooraanstaand producent van specialistische chemicaliën. We zijn toonaangevend in diverse markten en hebben merken in landen over de hele wereld. We zijn actief in een aantal belangrijke marktsegmenten, van bouw en infrastructuur tot en met transport, industriële- en consumptiegoederen. Daarnaast zijn we marktleider in de sector duurzaamheid en nummer één op de bekende Dow Jones Sustainability Index. In de praktijk betekent dit dat onze duurzame oplossingen deel uitmaken van je dagelijkse leven, en dat van vrienden en familie; ze zijn de onderscheidende factor waardoor jij kunt doen wat gedaan moet worden.

Responsibility

MBO'er WTB die accuraat projecten en processen kan uitpluizen en inplannen bouwt aan de kwaliteit van onze onderhoudsprocessen.
 

Planningen maken; mensen, materialen en gereedschap inplannen, vergunningen aanvragen en teams aansturen. Een brede functie voor een ambitieuze MBO'er met een analytische blik en scherp logisch denkvermogen.
 

AkzoNobel Specialty Chemicals is een van ’s werelds belangrijkste producenten van chemicaliën. Onze productenrange omvat onder andere cellulosespecialiteiten, chelaten, ethyleenamines, metaalalkylen, micronutriënten, organische peroxiden, polysulfiden, herbruikbare poederpolymeren en zwavelderivaten. Deze chemicaliën vind je terug in producten die iedereen overal ter wereld gebruikt. Onze fabriek in Herkenbosch - een BRZO/ATEX-bedrijf - produceert hoogwaardige chelaten in een volcontinurooster. De afdeling Maintenance werkt in dagdienst en is verantwoordelijk voor onderhoud aan en reparatie en nieuwbouw van installaties, apparaten en constructies. Voor de optimale voorbereiding van ad hoc en geplande onderhoudsprojecten zijn wij nu op zoek naar een MBO'er WTB met de nodige onderhoudservaring voor de functie van
 

Maintenance Planner
 

Je wordt verantwoordelijk voor de voorbereiding van multidisciplinaire preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden inclusief de afstemming met productie en logistiek. Je stelt gedetailleerde werkbeschrijvingen op voor verschillende projecten, zodat iedereen precies weet wat hij wanneer en waar moet doen voor een snelle afwikkeling. Ook geven jouw planningen duidelijk aan welke competenties, materialen, gereedschappen en eventueel ook vergunningen nodig zijn om de klus tijdig en foutloos te klaren. Je levert je plannen op tijd aan voor voorbereiding, scheduling, het aanvragen van vergunningen en uitvoering binnen de vooraf vastgestelde deadline. Door de plannen steeds in de praktijk aan te scherpen en - na evaluatie van het resultaat - aan te passen bouw je aan een betrouwbare 'job planning-bibliotheek' van hoge kwaliteit waar jijzelf en je eventuele opvolgers nog jarenlang uit kunnen putten. Ook verzorg je het aansturen van bij de werkzaamheden betrokken externe contractors. Van belang bij dit alles is dat je jezelf én alle andere betrokkenen steeds strikt houdt aan de vastgelegde werkregels van AkzoNobel en de gangbare wet- en regelgeving voor ons BRZO-bedrijf.

Vacancy data

Organisation

Job characteristics

Closing date

September 11, 2017

Vacancy number

16000211

Continent

Europe

Country

Netherlands

State/Region/Province

Limburg

Site

Herkenbosch

Business unit

Ethylene & Sulfur Derivatives

Job family

Manufacturing

Hierarchy level

Professional/Experienced/Specialist

Full time/part time

Fulltime

Contract type

Onbepaalde tijd


Job requirements/Candidate profile

Jouw kwaliteiten
• MBO-opleiding WTB en kennis van multidisciplinaire onderhoudsprojecten;
• Kennis van SAP en ervaring met onderhoudsactiviteiten op verschillende niveaus;
• Sterk in plannen en organiseren, het vermogen projecten te visualiseren en te beschrijven;
• Vermogen prioriteiten te stellen en communicatief goed onderlegd.
 
Ons aanbod
Vind jij het een uitdaging om een planning neer te leggen die zowel ambitieus als haalbaar is? Dan biedt deze baan je ruim voldoende uitdagingen. Bij succesvolle uitoefening van deze functie biedt AkzoNobel je interessante doorgroeimogelijkheden binnen onze enorme internationale organisatie. De arbeidsvoorwaarden zijn prima geregeld.
 
Jouw reactie
Neem voor meer informatie contact op met Samantha Veer, Talent Resourcing Partner, telefoonnummer (088) 0106789 # 2. Je sollicitatie ontvangen we graag via onze website www.akzonobel.nl/careers, referentie 16000211.

Een pre-employment screening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing wordt niet op prijs gesteld.

 
*LI-RSD

Apply