Vacancy

Technical accountmanager Sikkens Verkoop NoordOost,
Fulltime

Netherlands

Business unit: DP North West Europe

About AkzoNobel

AkzoNobel is 's werelds grootste verf- en coatingsonderneming en een vooraanstaand producent van specialistische chemicaliën. We zijn toonaangevend in diverse markten en hebben merken in landen over de hele wereld. We zijn actief in een aantal belangrijke marktsegmenten, van bouw en infrastructuur tot en met transport, industriële- en consumptiegoederen. Daarnaast zijn we marktleider in de sector duurzaamheid en nummer één op de bekende Dow Jones Sustainability Index. In de praktijk betekent dit dat onze duurzame oplossingen deel uitmaken van je dagelijkse leven, en dat van vrienden en familie; ze zijn de onderscheidende factor waardoor jij kunt doen wat gedaan moet worden.

Responsibility

Specialist in verftechniek adviseert opdrachtgevers voor topkwaliteit in schilderwerken

 
MBO'er schildertechniek/bouwkunde werkt als technische partner aan een langdurige relatie met onder meer onderhoudsbedrijven, ziekenhuizen, scholen, hotelketens en woningbouwverenigingen

 
AkzoNobel Decorative Paints brengt kleur in je leven, met een breed gamma producten voor decoratie en bescherming, binnen en buiten. Ons assortiment omvat verven, lakken en beitsen, maar ook producten voor de voorbehandeling (pre-deco) van hout en metaal. Als experts in kleur streven we er naar al onze klanten – van professionele schilders tot enthousiaste doe-het-zelvers – te voorzien van de allerbeste producten en het advies voor een perfecte afwerking van hun project. Het commerciële beleid van Decorative Paints is mede gebaseerd op uitstekende technische ondersteuning. Onze A-merken als Sikkens, Crafco en Polyfilla Pro hebben alle kwaliteiten voor topprestaties. Als ze tenminste op de juiste manier worden toegepast. Voor de Technical Support-afdeling van Sikkens zijn wij nu op zoek naar een (verf)technisch én communicatief sterke MBO'er voor de functie van

 
Technisch Adviseur Sikkens

 
Binnen je eigen regio Zwolle, draag je bij aan het behalen van de verkooptargets door het uitwerken van schildertechnische adviezen voor onder meer onderhoudsbedrijven, ziekenhuizen, scholen, hotelketens, woningbouwverenigingen en andere opdrachtgevers voor schilderwerken. Vervolgens blijf je hun projecten begeleiden met nadere advisering tijdens de uitvoering. Waarbij het natuurlijk van belang is dat je je óók opstelt als partner van de professionals die het werk uitvoeren. Dit in optimale samenwerking met de Sales- en Store-organisatie binnen en buiten je eigen regio, waarbij je veel profijt hebt van de grote technische kennis binnen de AkzoNobel paint-divisie. Als het om (de applicatie van) verf gaat, raak je bij AkzoNobel niet snel uitgeleerd.

Vacancy data

Organisation

Job characteristics

Closing date

September 30, 2016

Vacancy number

160002TN

Continent

Europe

Country

Netherlands

Business unit

DP North West Europe

Sub business unit

DP North West Europe Benelux

Job family

Sales_Tech_Serv

Hierarchy level

Professional/Experienced/Specialist

Full time/part time

Fulltime

Contract type

Onbepaalde tijd


Job requirements/Candidate profile

Jouw kwaliteiten

Voor succes in deze functie is het belangrijk dat je de behoeften van de klanten kunt 'lezen' en vertalen in technische adviezen waar ze écht wat aan hebben. Zodat ze steeds weer terugkomen om bij ons hun verf en hulpmiddelen te kopen. Dit zijn de functie-eisen:

- MBO+ functioneringsniveau;
- Kennis van verftechniek en bouwkunde;
- Kennis van Resultaatgericht Vastgoed Onderhoud en inspecties volgens NEN 2767 is een pré
- Vermogen snel het assortiment te leren kennen
- Klantgericht adviseur die op basis van commerciële afwegingen prioriteiten stelt;
- Sterke communicatieve en presentatievaardigheden en proactieve instelling;
- Analytisch, nauwkeurig en to-the-point, presteert ook onder tijdsdruk;
- Uitstekende schriftelijke vaardigheden.
 
Ons aanbod
Het betreft hier een interessante functie waarbij succes voort komt uit een evenwichtige combinatie tussen technisch-inhoudelijke expertise en diep inlevingsvermogen in klantbehoeftes. Je bent echt de partner van de klant en gaat voor de langdurige relatie liever dan voor snel succes. Vanzelfsprekend zorgt AkzoNobel voor een goede basis met een stevig inwerktraject en continue begeleiding van je verdere ontwikkeling. Wij hebben de ambitie om marktleider te worden. Daarbij hoort ook een leiderschap op de arbeidsmarkt, met bijbehorende primaire en secundaire voorwaarden.
 
Interesse?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Merith de Bock, Talent Resourcing Partner, telefoon 088 0106789 #2 . Je kunt uitsluitend solliciteren via onze website www.akzonobel.nl/careers, referentie 160002TN.
Een pre-employment screening kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing wordt niet op prijs gesteld.

Apply