Vacancy

Continuous Improvement Manager,
Fulltime

Netherlands, South Holland, Groot-Ammers

Business unit: DP North West Europe

About AkzoNobel

AkzoNobel is 's werelds grootste verf- en coatingsonderneming en een vooraanstaand producent van specialistische chemicaliën. We zijn toonaangevend in diverse markten en hebben merken in landen over de hele wereld. We zijn actief in een aantal belangrijke marktsegmenten, van bouw en infrastructuur tot en met transport, industriële- en consumptiegoederen. Daarnaast zijn we marktleider in de sector duurzaamheid en nummer één op de bekende Dow Jones Sustainability Index. In de praktijk betekent dit dat onze duurzame oplossingen deel uitmaken van je dagelijkse leven, en dat van vrienden en familie; ze zijn de onderscheidende factor waardoor jij kunt doen wat gedaan moet worden.

Responsibility

WO Manager Continuous & Process Improvement die weet hoe je mensen in een productieomgeving in beweging krijgt.

Heb je een achtergrond in Continuous Improvement en ben je altijd op zoek naar het beste resultaat? Zie je het als een uitdaging om verbeteringen te signaleren en én in de praktijk gerealiseerd te krijgen? Dan is AkzoNobel op zoek naar jou.

AkzoNobel Decorative Paints brengt kleur in je leven, met een breed gamma producten voor decoratie en bescherming, binnen en buiten. Ons assortiment omvat verven, lakken en beitsen, maar ook producten voor de voorbehandeling (pre-deco) van hout en metaal. Als experts in kleur streven we er naar al onze klanten – van professionele schilders tot enthousiaste doe-het-zelvers – te voorzien van de allerbeste producten en het advies voor een perfecte afwerking van hun project. De AkzoNobel site in Groot-Ammers maakt lakken voor de West-Europese markt, van bekende merken als Flexa, Sikkens, Cetabever en Trimetal. Voor deze site zijn wij op zoek naar een

Continuous Improvement Manager

In deze functie, die vraagt om ruime ervaring met het als projectmanager uitvoeren van verbeterprojecten en het uitrollen van Continuous Improvement programma’s (Lean Six Sigma, Kaizen, etc.), ben je verantwoordelijk voor het initialiseren en implementeren van verbeteringen op de site en het uitvoeren van ons Continuous Improvement Programma. Je rapporteert aan de Site Manager en bent onderdeel van het Management Team en het crisisteam. Je analyseert met een kritische blik situaties en processen en signaleert verbeteringen, met als grootste uitdaging die ook daadwerkelijk in de praktijk om te zetten in concrete resultaten. Continuous Improvement vraagt om een intrinsieke verbetercultuur en dit betekent dat je collega's zult moeten overtuigen en coachen in de uitvoering van verbeterprojecten en ze ondersteunen bij het toepassen van onze continuous improvement-methodiek. Heel concrete taken zijn het ontwikkelen en uitrollen van de strategie voor Continuous Improvement, zoals vastgesteld op global en clusterniveau, het opstellen van een CI masterplan/jaarplan voor de site en het verbeteren van geïmplementeerde tools en methoden. Daarnaast breng je de behoefte aan werkinstructies, procedures en procesbeschrijvingen in kaart en help je deze ontwikkelen en/of optimaliseren. Last but not least leg je actief bottlenecks in de productie bloot en ondersteun je  verbetertrajecten om deze op te lossen voor meer efficiency in het productieproces.

Vacancy data

Organisation

Job characteristics

Closing date

December 31, 2099

Vacancy number

160004AO

Continent

Europe

Country

Netherlands

State/Region/Province

South Holland

Site

Groot-Ammers

Business unit

DP North West Europe

Job family

Manufacturing

Hierarchy level

Professional/Experienced/Specialist

Full time/part time

Fulltime

Contract type

Onbepaalde tijd


Job requirements/Candidate profile

- Functie-eisen
- Afgeronde relevante WO opleiding;
- Ervaring met Continuous Improvement en projectmanagement, L6S Black Belt is een pre;
- Ervaring met implementeren van continu verbeterprogramma’s op de productievloer;
- Sterk in coaching, training en communicatie, vermogen collega’s te enthousiasmeren;
- Groot analytisch vermogen, overtuigingskracht, leiderschap en hands-on mentaliteit;
- Kennis van HSE voorschriften en bedrijfsprocedures;
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.
 
Jouw reactie
Voor meer informatie neem je contact op met Denise de Bock, Talent Resourcing Partner, 088-0106789, optie 2. Je sollicitatie ontvangen we graag via onze website www.akzonobel.nl/careers, referentie 160004AO, of gebruik de sollicitatielink.
Een pre-employment screening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing wordt niet op prijs gesteld.
 
*LI-MDB


Apply