Vacancy

Laboratorieassistent till AkzoNobel,
Heltid

Sweden, Skåne, Malmö

Business unit: Wood Coatings

About AkzoNobel

AkzoNobel är ett världsledande färgföretag och en ledande producent av specialkemikalier, bygglim och limsystem. Vi har ledande marknadspositioner och starka varumärken i länder över hela världen. Vi arbetar inom flera viktiga marknadssegment – från bygg- och infrastruktur till transport, industri- samt konsumtionsvaror. Vi är också ledande inom hållbar utveckling och rankas som nummer ett på Dow Jones Sustainability Index. Rent praktiskt innebär det att våra hållbara lösningar dagligen präglar ditt, din familjs och dina vänners liv. Våra produkter gör det möjligt för er att göra det ni behöver.

Responsibility

Vi söker nu en noggrann och engagerad Laboratorieassistent till vårt Solutions labb I Malmö inom affärsenheten Wood Coatings.
 
De europeiska solutionsgrupperna inom AkzoNobel Wood Coatings ansvarar för att utveckla och anpassa produkter inom våra befintliga teknologier gentemot våra kunders behov.  Den aktuella solutionsgruppen har ansvaret för teknologin vattenburna- och vattenburna UV produkter för inre beläggningar. Utöver flera solutionsgrupper inom olika teknologier finns även globala utvecklingsgrupper inom Wood Coatings på vår site.
  
Som laboratorieassistent kommer du vara delaktig i de olika projekt som drivs på avdelningen och fungera som ett stöd för dina kollegor. Du kommer stötta upp inom olika delar av projekten, till stor del inom testapplicering och tillverkning av färg. Exempel på förekommande tester är mekaniska tester som mäter reptålighet, vidhäftning samt fläck- och kemiska beständighetstester. Arbetet är till största del praktiskt men även viss dokumentation förekommer, så som att skriva applikationsrapporter och testprotokoll.
 
I denna tjänst får du möjlighet att komma in i ett erfaret team och bygga kunskap inom ditt område. Du får också chansen att arbeta med flera olika projekt och ha kontakt med många olika typer av roller inom organisationen.

Vacancy data

Organisation

Job characteristics

Closing date

October 30, 2016

Vacancy number

1600070E

Continent

Europe

Country

Sweden

State/Region/Province

Skåne

Site

Malmö

Business unit

Wood Coatings

Sub business unit

Wood Coatings R&D

Job family

Support & Incremental Development

Hierarchy level

Professional/Experienced/Specialist

Full time/part time

Heltid

Contract type

Tillsvidareanställning


Job requirements/Candidate profile

- Du har lägst gymnasieutbildning från 3-årigt tekniskt eller naturvetenskapligt program, eller motsvarande
- Goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt
- Tidigare erfarenhet från arbete i laboratorium är meriterande
Till denna tjänst söker vi dig som är noggrann och har ett högt fokus på kvalitet i ditt arbete. Du har en vilja att lära dig nya saker och är hängiven ditt arbete. Som person är du förtroendeingivande, samt har lätt för att kommunicera och samarbeta med olika slags människor. Då du kommer arbeta i flera olika projekt samtidigt, måste du snabbt kunna byta fokus och prioritera bland dina arbetsuppgifter.
 
Ytterligare information
Detta är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta HR Service Center på telefonnummer: 031-724 21 99.
 
För mer information om tjänsten vänligen kontakta Ingrid Gajmark, Groupleader, +46 708 35 58 30.
För information om rekryteringsprocessen vänligen kontakta Patrik Hassel, Talent Resourcing Partner, tel: +46 703 50 17 99.
 
För fackligt relaterade frågor, vänligen kontakta:
Unionen: Christine Lindhe +46 40 35 53 21
Sveriges Ingenjörer och Akademikerna: Per-Ola Löfgren +46 708 84 53 48 
Ledarna: Boris Parezanovic +46 708 35 52 55
 
Mer om vår verksamhet
AkzoNobel Industrial Coatings är en ledande tillverkare av färg och beläggningar för industriell ytbehandling. Vi erbjuder skönhet och skydd för träprodukter såsom fönster, dörrar, skåp, golv och möbler. I Sverige är vi ca 300 medarbetare på vårt kontor och produktionsanläggning i Sege/Malmö.
 
Vad kan AkzoNobel erbjuda dig
Om du delar våra värderingar och mål, kan vi ge dig en karriär där dina kunskaper och ambitioner uppmärksammas och belönas. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med många möjligheter att utvecklas – både personligt och yrkesmässigt. Du kommer att erbjudas givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med likasinnade som delar din inställning och entusiasm.
 
Genom att arbeta med AkzoNobel kommer du även att hjälpa oss att nå vår ambition – att bli förstahandsvalet för kunder, aktieägare och medarbetare över hela världen.
 
Glöm inte att följa oss på  LinkedIn och Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.
 
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
 
“Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda”
 
*LI-PH 

Apply