Vacancy

(Leerling) Diepboorder,
Fulltime

Netherlands, Overijssel, Hengelo

Business unit: Industrial Chemicals

About AkzoNobel

AkzoNobel is 's werelds grootste verf- en coatingsonderneming en een vooraanstaand producent van specialistische chemicaliën. We zijn toonaangevend in diverse markten en hebben merken in landen over de hele wereld. We zijn actief in een aantal belangrijke marktsegmenten, van bouw en infrastructuur tot en met transport, industriële- en consumptiegoederen. Daarnaast zijn we marktleider in de sector duurzaamheid en nummer één op de bekende Dow Jones Sustainability Index. In de praktijk betekent dit dat onze duurzame oplossingen deel uitmaken van je dagelijkse leven, en dat van vrienden en familie; ze zijn de onderscheidende factor waardoor jij kunt doen wat gedaan moet worden.

Responsibility

Op de AkzoNobel locatie in Hengelo staat een van de grootste en meest geavanceerde zoutproductiefabrieken ter wereld, inclusief een moderne warmtekrachtcentrale voor opwekking van stoom en elektriciteit en een zoutverwerkingsfabriek. Op deze vestiging wordt pekel gewonnen uit steenzout. Uit de pekel wordt vervolgens zout gewonnen ten behoeve van de chemische industrie, gladheidbestrijding en vele soorten consumptiezout.
In het boorterrein van Akzo Nobel Industrial Chemicals te Hengelo zijn wij op zoek naar kandidaten voor de functie van
 
(Leerling) Diepboorder (M/V)
 
Functietypering
• Het doel van de functie is het boren, repareren van boringen en onderhouden van boor- en reparatiegereedschappen.
• Daarvoor stel je en bouw je boorinstallaties op. Dit houdt in het aanbrengen van de hydraulische koppeling met de pompwagen en draaitafel, elektrische aansluiting en aardingen. M.b.v. checklistst controleer en stel je installaties in en je voert diverse controles uit zoals bv oliepeil, testen van aardlekschakelaars en drukveiligheden  om vast te stellen of de installatie veilig is ingesteld.
• Het boorproces wordt uitgevoerd vastgelegde procedures en je monitort het boorproces door bv. controle van pompdruk en beiteldruk. Na gereedkomen van de boring demonteer en verplaats je gehele installatie.
• Je legt de dagelijkse booractiviteiten en -vorderingen van de nieuwbouwboringen vast, evenals reparatiewerkzaamheden in het boorboek.
• Het werk vindt onder alle weersomstandigheden in de buitenlucht plaats, waarbij het afdiepen van nieuwe boringen in een drieploegendienst uitgevoerd wordt.

Vacancy data

Organisation

Job characteristics

Closing date

October 30, 2016

Vacancy number

1600074L

Continent

Europe

Country

Netherlands

State/Region/Province

Overijssel

Site

Hengelo

Business unit

Industrial Chemicals

Sub business unit

Industrial Chemicals ISC

Job family

Manufacturing

Hierarchy level

Entry Level

Full time/part time

Fulltime

Contract type

Bepaalde tijd


Job requirements/Candidate profile

Kennis en competenties
• Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten met een afgeronde technische opleiding op MBO-4 niveau, bv. werktuigbouw, algemene operationele technieken, mechatronica of gelijkwaardig, of die deze opleiding willen gaan volgen in een BBL-constructie.
• Je moet bereid zijn nog diverse functie-specifieke opleidingen te willen volgen.
• Daarnaast moet je kennis hebben van of benodigde opleidingen willen voor hydrauliek en pneumatiek.
• Je beschikt over een groot veiligheids- en milieubewustzijn, en je draagt dit ook actief uit.
• Je bent in bezit van rijbewijs BE, CE.
 
Algemeen
Je krijgt de kans binnen te stappen in een interessant vakgebied, waarin je bijdraagt aan de basis voor de zoutproduktie, nl. de winning van de grondstof Pekel.
We bieden je een tijdelijke contract, eventueel gekoppeld aan een opleiding, als start voor een loopbaan in de chemische industrie. Bij gebleken geschiktheid en een goede ontwikkeling behoort een vast dienstverband op termijn zeker tot de mogelijkheden.
 
Interesse?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Talent Resourcing op (088) 010 6789 (optie 2). Je sollicitatie met CV ontvangen wij graag via onze online vacaturebank op www.akzonobel.nl/careers, referentie 1600074L.
 
*LI-MDB


Apply