Vacancy

Orderadministratör till AkzoNobel,
Heltid

Sweden, Skåne, Malmö

Business unit: DP North West Europe

About AkzoNobel

AkzoNobel är ett världsledande färgföretag och en ledande producent av specialkemikalier, bygglim och limsystem. Vi har ledande marknadspositioner och starka varumärken i länder över hela världen. Vi arbetar inom flera viktiga marknadssegment – från bygg- och infrastruktur till transport, industri- samt konsumtionsvaror. Vi är också ledande inom hållbar utveckling och rankas som nummer ett på Dow Jones Sustainability Index. Rent praktiskt innebär det att våra hållbara lösningar dagligen präglar ditt, din familjs och dina vänners liv. Våra produkter gör det möjligt för er att göra det ni behöver.

Responsibility

AkzoNobel söker nu en orderadministratör till vårt distributionslager inom Decorative Coatings i Malmö.

I denna tjänst kommer du arbeta med varierade arbetsuppgifter avseende orderhantering. Du har kontinuerlig kontakt med både interna och externa parter för att följa upp order. Detta är en flexibel roll, där du har ditt eget ansvarsområde, men också måste vara beredd på att stötta upp med andra typer av arbetsuppgifter utefter behov. Du kommer ha ansvar för inventering av varor på lagret och lagersaldots kvalitet. En viktig del i denna roll är att kontinuerligt driva förbättringsarbete inom ditt område.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:
• Fraktbokning och uppföljning av transportkostnader
• Engagera och arbeta med berörda personer gällande lagersaldo och inventering
• Initiera och leda utvecklingen av nya initiativ gällande förbättringar av processer
• Regelbundet rapportera lagerdifferenser
• Backa upp och täcka arbetstid för WAM (Work Allocation Manager)

Vacancy data

Organisation

Job characteristics

Closing date

December 14, 2016

Vacancy number

1600074O

Continent

Europe

Country

Sweden

State/Region/Province

Skåne

Site

Malmö

Business unit

DP North West Europe

Sub business unit

DP North West Europe Nordics

Job family

Distribution & Logistics

Hierarchy level

Professional/Experienced/Specialist

Full time/part time

Heltid

Contract type

Tillsvidareanställning


Job requirements/Candidate profile

• Företrädesvis examen från eftergymnasial utbildning inom logistik, eller motsvarande uppvisad förmåga genom arbetslivserfarenhet
• Erfarenhet av och förståelse för arbete med Continuous Improvement
• Goda kunskaper i MS Office, i synnerhet Excel
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
• Kunskaper kring exportprocessen är en fördel
• Erfarenhet av SAP är meriterande

För att lyckas i denna roll måste du kunna prioritera och våga utmana de nuvarande processerna när det behövs. Det är av stor vikt att du har en positiv attityd till att arbeta med ständiga förbättringar. Du har en förmåga att se vad som behöver göras och att snabbt agera. Du har god kommunikationsförmåga på alla nivåer i organisationen, samt en vilja att vara behjälplig för både små och stora frågor. Som person är du ambitiös, proaktiv och en lagspelare.

Vad kan AkzoNobel erbjuda dig?
Om du delar våra värderingar och mål, kan vi ge dig en karriär där dina kunskaper och ambitioner uppmärksammas och belönas. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med många möjligheter att utvecklas – både personligt och yrkesmässigt. Du kommer att erbjudas givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med likasinnade som delar din inställning och entusiasm. Genom att arbeta med AkzoNobel kommer du även att hjälpa oss att nå vår ambition – att bli förstahandsvalet för kunder, aktieägare och medarbetare över hela världen.

Klicka här för att få veta mer om vår verksamhet.

Ytterligare information
Detta är en tillsvidareanställning på heltid, med placering i Malmö. Du rapporterar till LU-manager Nordic.

Vi tar endast emot ansökningar via rekryteringverktyget på vår hemsida: www.akzonobel.com. Vid behov av hjälp med ansökan, vänligen maila TalentResourcing.SE@akzonobel.com och beskriv ditt problem.

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Helena Jonsson, Logistic Manager Nordic, +46 708 35 55 06

För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Annika Persson, Jr. Talent Resourcing Partner, +46 729 63 90 94

För fackliga frågor:
Unionen: Jörgen Dahlgren +46 708 35 52 49
Sveriges Ingenjörer och Akademikerna: Per-Ola Löfgren +46 708 84 53 48
Ledarna: Boris Parezanovic +46 708 35 52 55


Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda

Mer om företaget
Inom AkzoNobel är vi 45 000 engagerade medarbetare som tillsammans skapar förutsättningar för god livskvalitet och en inspirerande vardag. Vi är ett ledande globalt färgföretag och en stor producent av specialkemikalier som förser företag och konsumenter världen över med såväl färg och ytskydd, som ingredienser till viktiga vardagsprodukter. Idag är vi verksamma i över 80 länder och vårt huvudkontor ligger i Amsterdam, Nederländerna. Våra innovativa produkter bär på en stolt historia och är skapade för att göra livet enklare för människor i en snabbt föränderlig värld. Bland våra välkända varumärken finns Eka, International, Cuprinol, Jozo och Nordsjö. Vi rankas återkommande som ledande inom hållbar i vår bransch och drivs av att bidra till välmående städer och levande samhällen genom att skapa en färgstark och trygg värld där livet blir bättre genom det vi gör.

Välkommen med din ansökan!


*LI-PH


Glöm inte att följa oss på LinkedIn och
Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.
Apply