Vacancy

Butikschef till Nordsjö Butiker i Örebro,
Heltid

Sweden, Örebro, Örebro

Business unit: DP North West Europe

About AkzoNobel

AkzoNobel är ett världsledande färgföretag och en ledande producent av specialkemikalier, bygglim och limsystem. Vi har ledande marknadspositioner och starka varumärken i länder över hela världen. Vi arbetar inom flera viktiga marknadssegment – från bygg- och infrastruktur till transport, industri- samt konsumtionsvaror. Vi är också ledande inom hållbar utveckling och rankas som nummer ett på Dow Jones Sustainability Index. Rent praktiskt innebär det att våra hållbara lösningar dagligen präglar ditt, din familjs och dina vänners liv. Våra produkter gör det möjligt för er att göra det ni behöver.

Responsibility

Brinner du för att göra affärer och arbeta nära kunder för att ge den bästa servicen? Trivs du i en roll som innebär stort ansvar i att utveckla en butiksverksamhet och dess medarbetare? Då kanske du är vår nästa Butikschef för Nordsjö i Örebro!
 
Som Butikschef driver och utvecklar du butiken inom de ramar som anges av vårt butiks- och kedjekoncept. Försäljningen av våra produkter riktar sig både konsumenter och proffsmålare, där din viktigaste uppgift blir att överträffa våra kunders förväntningar genom enastående kundservice och butiksupplevelse, samtidigt som du bidrar till en ökad försäljning och lönsamhet. Genom ditt engagemang skapar du förutsättningar för dig och dina medarbetare att bygga återkommande och långsiktiga kundrelationer.
 
 
Huvudsakliga arbetsuppgifter
- Ansvar att driva och utveckla försäljning för att nå uppsatta försäljningsmål och nyckeltal
- Planera och följa upp den dagliga butiksdriften i form av bemanning/schemaläggning
- Rekrytera, leda, träna och utveckla medarbetare med målet att alla ska nå sin fulla potential
- Ansvara för butikens hela varuförsörjning såsom inköp, packa upp inkommande varor, fylla på i hyllorna, registrera ordrar m.m.
- Se till att butiken är välskött, tilltalande och följer butikskonceptet
- Driva marknadsaktiviteter och kampanjer
- Efterleva att AkzoNobel och Nordsjö Butikers värderingar, policies, riktlinjer, rutiner och Code of Conduct följs, samt ansvara för att beakta säkerhetsaspekter och se till att personalen följer de regelverk som finns framtaget för allas säkerhet.

Vacancy data

Organisation

Job characteristics

Closing date

January 27, 2017

Vacancy number

160007CT

Continent

Europe

Country

Sweden

State/Region/Province

Örebro

Site

Örebro

Business unit

DP North West Europe

Sub business unit

DP North West Europe Nordics

Job family

Sales

Hierarchy level

Management

Full time/part time

Heltid

Contract type

Tillsvidareanställning


Job requirements/Candidate profile

Kvalifikationer
 
För att lyckas i denna roll vill vi att du har några års erfarenhet av att på ett framgångsrikt sätt ha arbetat som butikssäljare och/eller butikschef. Erfarenhet från branschen är meriterande och vi ser gärna att du har ett stort nätverk i Örebro-regionen, samt god kännedom om lokala förutsättningar.
 
Du har minst gymnasieutbildning, troligtvis inom ekonomi eller likvärdig erfarenhet. Du har erfarenhet eller ett starkt intresse av att leda och coacha medarbetare och drivs av att nå resultat. Du har god organisationsförmåga och ett strukturerat arbetssätt.
Som person är du positiv och utåtriktad och har förmågan att bygga långsiktiga relationer. Du har en stark känsla för service och har lätt för att uttrycka dig i tal och i skrift. Du är resultat- och målfokuserad med ett genuint intresse för affärer.                                              
Som Butikschef rapporterar du till Regionchef Norr.
 
Ytterligare information               
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.akzonobel.com. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta HR Servicecenter på telefonnummer: 031-724 21 99.
 
För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Klas Tengroth, Head of Stores Nordics, +46 709 49 08 35
 
För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Patrik Hassel, Talent Resourcing Partner, +46 703 50 17 99
 
För fackliga frågor:
Unionen: Jörgen Dahlgren: +46 708 35 52 49
Sveriges Ingenjörer och Akademikerna: Per-Ola Löfgren +46 708 84 53 48 
Ledarna: Boris Parezanovic +46 708 35 52 55
 
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
 
Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda
 
Vad kan AkzoNobel erbjuda dig
Om du delar våra värderingar och mål, kan vi ge dig en karriär där dina kunskaper och ambitioner uppmärksammas och belönas. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med många möjligheter att utvecklas – både personligt och yrkesmässigt. Du kommer att erbjudas givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med likasinnade som delar din inställning och entusiasm. Genom att arbeta med AkzoNobel kommer du även att hjälpa oss att nå vår ambition – att bli förstahandsvalet för kunder, aktieägare och medarbetare över hela världen.
Klicka här för att få veta mer om vår verksamhet.
 
Mer om oss
AkzoNobel Decorative Coatings, världens största färgproducent, med varumärkena Nordsjö, Sadolin, Cuprinol, Pinotex och Hammerite, utvecklar, tillverkar, distribuerar och säljer färg, lack och spackelprodukter till yrkesmålare och konsumenter i hela Norden.
Nordsjö Butiker AB är ett helägt dotterbolag till AkzoNobel Decorative Coatings AB och ingår i Nordsjö Idé & Design-kedjan. Nordsjö Butiker säljer färg, tapet, golv och tillbehör till konsument och proffs (främst måleri.) I kedjan ingår såväl Nordsjös helägda butiker som externa återförsäljare. Idag ingår ca 170 butiker i kedjan i Sverige.
 
*LI-PH 
 
Glöm inte att följa oss på  LinkedIn och
Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.

Apply