Vacancy

Training- and System Coordinator,
Heltid

Sweden, Västra Götaland, Bohus

Business unit: Pulp & Perform. Chemicals

About AkzoNobel

AkzoNobel är ett världsledande färgföretag och en ledande producent av specialkemikalier, bygglim och limsystem. Vi har ledande marknadspositioner och starka varumärken i länder över hela världen. Vi arbetar inom flera viktiga marknadssegment – från bygg- och infrastruktur till transport, industri- samt konsumtionsvaror. Vi är också ledande inom hållbar utveckling och rankas som nummer ett på Dow Jones Sustainability Index. Rent praktiskt innebär det att våra hållbara lösningar dagligen präglar ditt, din familjs och dina vänners liv. Våra produkter gör det möjligt för er att göra det ni behöver.

Responsibility

AkzoNobel Pulp & Performance Chemicals i Bohus söker nu en Training and System Coordinator som ska ansvara för koordinering och planering av utbildningar samt fungera som systemägare för IT-system inom QHSE.
 
Vår anläggning i Bohus är en strategisk produktionssite för affärsenheten. Den består av fyra produktionsanläggningar, fem laboratorier och flera kontorsbyggnader som ger arbete åt ca 500 personer, varav omkring 150 personer arbetar inom produktion.
 
Som Training and System Coordinator har du en självständig, drivande roll med många kontaktytor internt och externt. Du ingår i vår HSE-avdelning där vi idag är fyra personer. Training and System Coordinator är en ny befattning där du har möjlighet att vara med och skapa och strukturera verksamhetens utbildningsprocess från att identifiera behov till planering, genomförande och utveckling. En del av tjänsten innebär också ansvar för att hålla IT-system inom QHSE uppdaterade. 
 
Huvudsakliga ansvarsområden
- Ansvar för koordinering och planering av utbildningar
- Upprätta en plan för att utbildningar genomförs enligt verksamhetens behov och utifrån interna och externa krav kopplat till säkerhet, hälsa och miljö.
- Koordinera, planera och ansvara för praktiska förberedelser vid genomförande av utbildningar.
- Ansvarig för att processen och rutinerna i ledningssystemet gällande utbildning och kompetens är uppdaterade och relevanta.
- Hålla kontakt med externa utbildningsleverantörer och följa upp kvaliteten av beställda tjänster.
- Aktivt verka för förbättringar bl.a. genom att kontinuerligt inventera och fånga upp utbildningsbehov i dialog med chefer och andra interna beställare
- Systemägare för IT-system inom QHSE
- Administrera avvikelse- och tillbudssystem och se till att systemen är uppdaterade med aktuella organisationsuppgifter.
- Administrera intranätet för site Bohus Operations och den information som läggs ut där.

Vacancy data

Organisation

Job characteristics

Closing date

December 18, 2016

Vacancy number

160007PW

Continent

Europe

Country

Sweden

State/Region/Province

Västra Götaland

Site

Bohus

Business unit

Pulp & Perform. Chemicals

Job family

Manufacturing

Hierarchy level

Entry Level

Full time/part time

Heltid

Contract type

Tillsvidareanställning


Job requirements/Candidate profile

- Relevant eftergymnasial utbildning
- Gärna erfarenhet från industri med krav på hälsa, säkerhet, miljö samt erfarenhet som kravställare mot leverantörer
- Goda kunskaper i Office programmen (Word, Excel, PowerPoint, Outlook) och Sharepoint
- Strukturerad och trivs i en självständig, koordinerande roll
- Serviceinriktad, flexibel och initiativtagande
- God kommunikations- och samarbetsförmåga
- Svenska och engelska i tal och skrift
Vad kan AkzoNobel erbjuda dig?
Om du delar våra värderingar och mål, kan vi ge dig en karriär där dina kunskaper och ambitioner uppmärksammas och belönas. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med många möjligheter att utvecklas – både personligt och yrkesmässigt. Du kommer att erbjudas givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med likasinnade som delar din inställning och entusiasm.
 
Genom att arbeta med AkzoNobel kommer du även att hjälpa oss att nå vår ambition – att bli förstahandsvalet för kunder, aktieägare och medarbetare över hela världen.
 
Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, placerad i Bohus. Vi tar endast emot ansökningar via vårt online-rekryteringssystem.
 
För mer information om tjänsten vänligen kontakta Sandra Magnusson, HSE Manager, på tel +46 31 58 74 03.
 
För mer information om rekryteringsprocessen vänligen kontakta Kristina Nygren, Talent Resourcing Partner, på tel +46 31 58 74 77.
 
För facklig information, vänligen kontakta:
Akademikerklubben, Luba Nilsson +46 31 58 75 09
Unionen, Helene Rosenlund +46 31 58 71 86
Ledarna, Torvald Krantz, +46 31 58 78 32
 
Om företaget
AkzoNobel Pulp and Performance Chemicals är en ledande aktör inom teknologi för massablekning, papperskemikalier, kiselsyrasoler och expanderbara mikrosfärer. Vi erbjuder innovativa och hållbara produkter och teknologier som används av kunder för en mängd industriella ändamål. Våra 2 400 medarbetare finns i 35 länder. Pulp and Performance Chemicals är en affärsenhet inom AkzoNobel, som är världens största färgföretag samt en ledande producent av specialkemikalier.
 
 
Följ oss på LinkedIn och
Facebook .
 
*LI-PH
 

Apply