Vacancy

Kundfokuserad Laboratorieassistent till kulörlabb,
Heltid

Sweden, Skåne, Malmö

Business unit: DP North West Europe

About AkzoNobel

AkzoNobel är ett världsledande färgföretag och en ledande producent av specialkemikalier, bygglim och limsystem. Vi har ledande marknadspositioner och starka varumärken i länder över hela världen. Vi arbetar inom flera viktiga marknadssegment – från bygg- och infrastruktur till transport, industri- samt konsumtionsvaror. Vi är också ledande inom hållbar utveckling och rankas som nummer ett på Dow Jones Sustainability Index. Rent praktiskt innebär det att våra hållbara lösningar dagligen präglar ditt, din familjs och dina vänners liv. Våra produkter gör det möjligt för er att göra det ni behöver.

Responsibility

Till kulörlabb på Local Technical Support Nordics söker vi nu en ödmjuk och flexibel laboratorieassistent med erfarenhet av kundservice.

Local Technical Support (LTS) är en supportfunktion inom AkzoNobel Decorative Coatings i Malmö som stöttar verksamheten med teknisk kompetens för våra färgprodukter. På kulörlabbet arbetar tre personer som huvudsakligen hanterar ärenden kopplat till kulörer på våra färger.

I rollen som laboratorieassistent har du en delad roll som består av både praktiskt laborativt arbete och kundsupport. En stor del av arbetet är kopplat till direkt kundsupport gällande frågor, rådgivning och klagomål kring våra kulörer och de kulörrecept som används i brytmaskiner. Den praktiska delen består bland annat av att följa upp kundärenden genom att ta fram och studera kulörer, uppdatera kulörrecept etc.


Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Telefonsupport mot både interna och externa kunder.
- Justera och uppdatera recept på kulörer.
- Kontrollera och uppdatera färgkartor
- Underhålla den utrustning som används i arbetet

Vacancy data

Organisation

Job characteristics

Closing date

December 11, 2016

Vacancy number

160007Z1

Continent

Europe

Country

Sweden

State/Region/Province

Skåne

Site

Malmö

Business unit

DP North West Europe

Sub business unit

DP North West Europe Nordics

Job family

Research, Development & Innovation

Hierarchy level

Professional/Experienced/Specialist

Full time/part time

Heltid

Contract type

Tillsvidareanställning


Job requirements/Candidate profile


- Avslutad gymnasieutbildning inom för tjänsten relevant område
- Erfarenhet av kundservice
- Goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt
- Goda datakunskaper
- Tidigare erfarenhet inom färgbranschen är meriterande


Vi söker dig som är serviceminded och har en god social kompetens. Du är en lugn och ödmjuk problemlösare. Det är även av stor vikt att ha ett flexibelt förhållningssätt till arbetsuppgifterna och snabbt kunna skifta fokus och prioritera. Bra färgseende är ett krav för denna tjänst.


Ytterligare information
Detta är en tillsvidareanställning på heltid med placering på AkzoNobel’s site i Sege, Malmö.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.akzonobel.com. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta HR Servicecenter på telefonnummer: 031-724 21 99.

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Margareta Melander, LTS R&D Manager, tel: +46 708 35 03 64.

För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Annika Persson, Jr. Talent Resourcing Partner, +46 729 63 90 94

För fackliga frågor:
Unionen: Jörgen Dahlgren: +46 708 35 52 49
Sveriges Ingenjörer och Akademikerna: Per-Ola Löfgren +46 708 84 53 48
Ledarna: Boris Parezanovic +46 708 35 52 55

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda

Vad kan AkzoNobel erbjuda dig
Om du delar våra värderingar och mål, kan vi ge dig en karriär där dina kunskaper och ambitioner uppmärksammas och belönas. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med många möjligheter att utvecklas – både personligt och yrkesmässigt. Du kommer att erbjudas givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med likasinnade som delar din inställning och entusiasm.
 
Genom att arbeta med AkzoNobel kommer du även att hjälpa oss att nå vår ambition – att bli förstahandsvalet för kunder, aktieägare och medarbetare över hela världen.
Klicka här för att få veta mer om vår verksamhet.

Mer om oss
AkzoNobel Decorative Coatings, världens största färgproducent, med varumärkena Nordsjö, Sadolin, Cuprinol, Pinotex och Hammerite, utvecklar, tillverkar, distribuerar och säljer färg, lack och spackelprodukter till yrkesmålare och konsumenter i hela Norden.

*LI-PH

Glöm inte att följa oss på
LinkedIn och
Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.Apply