Vacancy

Underhållsplanerare till AkzoNobel Bohus,
Heltid

Sweden, Västra Götaland, Bohus

Business unit: Pulp & Perform. Chemicals

About AkzoNobel

AkzoNobel är ett världsledande färgföretag och en ledande producent av specialkemikalier, bygglim och limsystem. Vi har ledande marknadspositioner och starka varumärken i länder över hela världen. Vi arbetar inom flera viktiga marknadssegment – från bygg- och infrastruktur till transport, industri- samt konsumtionsvaror. Vi är också ledande inom hållbar utveckling och rankas som nummer ett på Dow Jones Sustainability Index. Rent praktiskt innebär det att våra hållbara lösningar dagligen präglar ditt, din familjs och dina vänners liv. Våra produkter gör det möjligt för er att göra det ni behöver.

Responsibility

Vi har en öppning för dig som vill fylla den viktiga nyckelpositionen som Underhållsplanerare för AkzoNobel Pulp and Performance AB i Bohus. Du når oss på 10 minuter med tåg från centrala Göteborg. Som underhållsplanerare arbetar du efter Underhållsorganisationens vision att AkzoNobels producerande enheter ska ha en störningsfri process. Du sitter med många kontaktytor och får ett socialt och varierande arbete.
 
Underhållsplanerarens roll är att ta fram detaljerade underlag för alla reparations- och stopprelaterade underhållsjobb. Du kommer också att bereda arbetsorder för att säkerställa säkert och kostnadseffektivt utförande av underhållsarbeten.
 
Du ser till så att alla förbättringar i utförandeprocessen för underhåll är kommunicerade och implementerade i samarbete med underhållspartnern.
 
Arbetsuppgifter
- Bereda underhållsinsatser inom el, instrument, mekanik mm
- Bereda underhållsinsatser med kompetensbehov, varaktighet, material, specialverktyg, ritningar, kostnader och instruktioner
- Skapa inköpsanmodan för material och tjänster som behövs för att utföra underhållsaktiviteter
- Hantera behov av arbetstillstånd och energifrånskiljning av utrustning (LOTOTO)
- Uppdatera information och dokumentation
- Ansvara för att ta fram åtgärdslistor för att återanvända gjorda beredningar
- Delta i underhållsrelaterade möten

Vacancy data

Organisation

Job characteristics

Closing date

December 09, 2016

Vacancy number

1600081A

Continent

Europe

Country

Sweden

State/Region/Province

Västra Götaland

Site

Bohus

Business unit

Pulp & Perform. Chemicals

Sub business unit

PPC Integrated Supply Chain

Job family

Manufacturing

Hierarchy level

Professional/Experienced/Specialist

Full time/part time

Heltid

Contract type

Tillsvidareanställning


Job requirements/Candidate profile

- Högskoleingenjör eller tekniskt gymnasium inom el, mekanik eller automation
- 2-5 års bred erfarenhet av underhållsarbete
- Goda kunskaper i svenska och engelska
- Det är meriterande om du har arbetat inom processindustri
Vad kan AkzoNobel erbjuda dig?
Om du delar våra värderingar och ambitioner, kan vi erbjuda dig en karriär där dina kunskaper och ditt driv kommer att uppmärksammas och belönas. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med många möjligheter att utvecklas, både på ett personligt och professionellt plan. Hos oss arbetar du tillsammans med andra som delar din inställning och entusiasm.

Genom att arbeta för Akzonobel kommer du också att hjälpa oss att nå vår vision - att bli förstahandsvalet för våra kunder, aktieägare och anställda över hela världen.
 
Mer om Företaget
AkzoNobel Pulp and Performance Chemicals är en ledande aktör inom teknologi för massablekning, papperskemikalier, kiselsyrasoler och expanderbara mikrosfärer. Vi erbjuder innovativa och hållbara produkter och teknologier som används av kunder för en mängd industriella ändamål. Våra 2 400 medarbetare finns i 32 länder. Pulp and Performance Chemicals är en affärsenhet inom AkzoNobel, som är världens största färgföretag samt en ledande producent av specialkemikalier.
Vår anläggning i Bohus är en strategisk produktionssite för affärsenhet Pulp and Performance Chemicals. Den består av fyra produktionsanläggningar, fem laboratorier och flera kontorsbyggnader som ger arbete åt ca 500 personer, varav omkring 150 personer arbetar inom produktion.
Här framställer vi väteperoxid, separationsprodukter (Kromasil), kiselsyrasoler samt alkalipellets. Förutom produktion ansvarar vi också för mediaförsörjning och vattenrening på anläggningen.
Nu söker vi fler medarbetare för att kunna växa och driva produktionsanläggningarna på ett sätt som bidrar till större volymer, högre kvalitet och nöjda kunder.

Övrig information
Detta är en heltidstjänst på permanent basis med placering i Bohus. Tjänsten rapporterar till Underhållschefen. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta HR Servicecenter på telefonnummer: 031-724 21 99. Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda.
 
Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Börje Olofsson, Underhållschef, +46709577835.
 
Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Matilda Bolin, Talent Resourcing Partner, +46709-577134.
 
För fackliga frågor vänligen kontakta:
Akademikerklubben: Luba Nilsson, +46 31 58 7509
Unionen: Helene Rosenlund, +46 31 58 77 28
Ledarna: Torwald Krantz, +46 31 58 78 32 
 
Välkommen med din ansökan!
 

 
Vi har redan valt våra samarbetspartners inom rekrytering och ber därför att inte bli kontaktade av annonseringsbyråer, rekryterings- eller bemanningsföretag.
 
Sökord:  Underhållsplanerare, underhåll, planerare,  mekanik, el, automation, instrument
 
*LI-PH

Apply