Vacancy

Operators Productie Industrial Salt,
Fulltime

Netherlands, Overijssel, Hengelo

Business unit: Industrial Chemicals

About AkzoNobel

AkzoNobel is 's werelds grootste verf- en coatingsonderneming en een vooraanstaand producent van specialistische chemicaliën. We zijn toonaangevend in diverse markten en hebben merken in landen over de hele wereld. We zijn actief in een aantal belangrijke marktsegmenten, van bouw en infrastructuur tot en met transport, industriële- en consumptiegoederen. Daarnaast zijn we marktleider in de sector duurzaamheid en nummer één op de bekende Dow Jones Sustainability Index. In de praktijk betekent dit dat onze duurzame oplossingen deel uitmaken van je dagelijkse leven, en dat van vrienden en familie; ze zijn de onderscheidende factor waardoor jij kunt doen wat gedaan moet worden.

Responsibility

Initiatiefrijke, kritische en risicobewuste operators vinden mooi werk en groeikansen in Hengelo

 
Met VAPRO-C of AOT kun je heel ver komen in onze zoutfabriek met warmtekrachtcentrale.
 
Afwisselend, verantwoordelijk werk in de productie van 'het witte goud'.

Onze chemische producten zijn onmisbaar in industriële processen, als basis voor ontelbare producten die ons dagelijks leven verrijken. Zo produceert ons zoutbedrijf in Nederland en Denemarken hoogwaardig elektrolysezout voor de chemische industrie, strooizout voor de verkeersveiligheid en verschillende gedroogde en gezeefde zoutspecialiteiten. Ons succes is gebaseerd op hoge capaciteit en kwaliteit, betrouwbare service, lage kosten en continue innovatie. Op de AkzoNobel locatie in Hengelo staat een van onze zoutfabrieken, met ook een moderne warmtekrachtcentrale voor opwekking van stoom en elektriciteit. In dit continubedrijf verwerken wij ruwe pekel tot zout voor uiteenlopende toepassingen, waaronder consumptie door mens en dier. Als gevolg van pensioneringen en doorgroei naar andere functies ontstaan bij het zout- en energiebedrijf vacatures voor

 
 
Procesoperator Industrial Salt

 
Na een inwerk/opleiding periode ga je in 5-ploegendienst zelfstandig onze installaties bedienen. Je controleert en regelt het productieproces volgens de voorschriften, waarbij je kunt rekenen op de steun van ervaren collega's. Bij (dreigende) storingen probeer je deze te voorkomen of op te lossen via het bedieningspaneel. Als dat niet lukt, maak je in overleg met de Shift Manager de installatie gereed zodat de technische dienst er goed en veilig aan kan werken. Aansluitend start je de installatie ook weer op.
Samenwerken is heel belangrijk. Je registreert de procesgegevens en rapporteert (mondeling en schriftelijk) over je bevindingen, en je overlegt over bijzonderheden en aanpassingen met collega's en leiding. Je rapporteert aan de Site Shift Manager en onderhoudt contacten met directe collega's, de Technische Dienst, het Laboratorium en Operators van andere plants op de site in Hengelo. Interessant is ook je deelname aan projecten. Als ervaringsdeskundige krijg je een belangrijk rol bij het verbeteren van processen, werkwijzen en voorschriften. Waarbij jij overigens best het initiatief mag nemen. Graag zelfs!


Vacancy data

Organisation

Job characteristics

Closing date

December 31, 2099

Vacancy number

16000845

Continent

Europe

Country

Netherlands

State/Region/Province

Overijssel

Site

Hengelo

Business unit

Industrial Chemicals

Job family

Manufacturing

Hierarchy level

Professional/Experienced/Specialist

Full time/part time

Fulltime

Contract type

Onbepaalde tijd


Job requirements/Candidate profile

Functie-eisen

- afgeronde opleiding VAPRO-C voor Procesoperator of afgeronde AOT-opleiding;
- zeer risico- en milieubewust, fanatiek op het gebied van QHSE; 
- in bezit van BVH-certificaat of bereid dit te halen;
- stressbestendig, in staat procesmatig te denken en handelen;
- teamspeler met potentie om door groeien naar aansturende functie;
- ervaring in warmtekrachtcentrales of chemie is een pre.
 
Ons aanbod
Met de juiste, kritische en risicobewuste instelling kun je bij AkzoNobel in Hengelo heel ver komen. Je start als Junior Operator. Zodra je de gehele installatie, zowel de salt als de energieplant, zelfstandig kunt bedienen, word je benoemd tot Site Operator. Vervolgens kun je je nog verder ontwikkelen tot Allround Operator. Terwijl je doorgroeit, groeit natuurlijk ook je salaris, vermeerderd met ploegentoeslag.
 
 
Jouw reactie
Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Ariane Kräutner, Talent Resourcing Partner, 088-0106789, optie 2. Je sollicitatie ontvangen we graag via onze website www.akzonobel.nl/careers, referentie 16000845
Een pre-employment screening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing wordt niet op prijs gesteld.
 
*LI-RSD

Apply