Vacancy

Employee Master Data Management,
Fulltime

Netherlands, South Holland, Sassenheim

Business unit: DP North West Europe

About AkzoNobel

AkzoNobel is 's werelds grootste verf- en coatingsonderneming en een vooraanstaand producent van specialistische chemicaliën. We zijn toonaangevend in diverse markten en hebben merken in landen over de hele wereld. We zijn actief in een aantal belangrijke marktsegmenten, van bouw en infrastructuur tot en met transport, industriële- en consumptiegoederen. Daarnaast zijn we marktleider in de sector duurzaamheid en nummer één op de bekende Dow Jones Sustainability Index. In de praktijk betekent dit dat onze duurzame oplossingen deel uitmaken van je dagelijkse leven, en dat van vrienden en familie; ze zijn de onderscheidende factor waardoor jij kunt doen wat gedaan moet worden.

Responsibility

MBO+er / HBO'er in bij voorkeur een administratieve of economische richting met enige kennis van Data Management
 
AkzoNobel Decorative Paints brengt kleur in je leven, met een breed gamma producten voor decoratie en bescherming, binnen en buiten. Ons assortiment omvat verven, lakken en beitsen, maar ook producten voor de voorbehandeling (pre-deco) van hout en metaal. Als experts in kleur streven we er naar al onze klanten, van professionele schilders tot enthousiaste doe-het-zelvers, te voorzien van de allerbeste producten en adviezen voor een perfecte afwerking van hun project.
 
De afdeling Master Data Management beheert onder andere alle klant-, product- en andere gegevens die nodig zijn voor de optimale uitvoering van de business. Ter versterking van deze belangrijke  taak zijn wij nu op zoek naar een MBO+er of HBO'er met enige kennis van 'data services' voor de functie van
 
Employee Master Data Management
 
Als verantwoordelijke voor een goede opbouw en het beheer van de master data werk je aan de basis van alle merken - waaronder Sikkens, Trimetal, Flexa, Ceta Bever en Alabastine – online verkocht en via gespecialiseerde merkwinkels en de bouwmarkten. Jij werkt aan verbetering van de kwaliteit van de data en de processen. Je bent aanspreekpunt en sparring partner bij het opzetten en inrichten van het Master Data Management Systeem voor goed functioneren van o.a. online verkoop. Je werkt aan verbetering van de master data-structuur, signaleert inconsequenties en voert aanpassingen door, waarbij je rekening houdt met eventuele consequenties voor bedrijfs- en salesprocessen. Verder verzorg je de tweedelijnsondersteuning (na sales) met name rond meer complexe datatechnische kwesties, het systeemgebruik en trouble shooting (eventueel in overleg met leveranciers). De functie brengt veel contacten met zich mee, met onder meer account managers, product & brand managers, controllers, IT'ers en de mensen van customer support.

Vacancy data

Organisation

Job characteristics

Closing date

December 14, 2016

Vacancy number

160008FA

Continent

Europe

Country

Netherlands

State/Region/Province

South Holland

Site

Sassenheim

Business unit

DP North West Europe

Sub business unit

DP North West Europe Benelux

Job family

Master Data Management

Hierarchy level

Professional/Experienced/Specialist

Full time/part time

Fulltime

Contract type

Onbepaalde tijd


Job requirements/Candidate profile

• MBO+/HBO-opleiding, bij voorkeur administratieve/economische richting
• Kennis van SAP (pré), Excel (pré), AX2012 Microsoft Dynamics en klantenapplicaties
• Ervaring met toepassingen van Master Data Management, kennis van en affiniteit hebben met “data services”.
• Accuraat en kwaliteitsgericht, analytisch en resultaatgericht.
• Sterke communicatieve vaardigheden en klantgericht.
• Kennis van Engels (mondeling & schriftelijk)
• Affiniteit met financiële gegevens
 
Ons aanbod
Dit is de ideale start functie voor iemand met visie op het bouwen, beheren, analyseren en toepassen van master data als drijvende kracht voor een innovatieve bedrijfsvoering. Naast de inhoudelijke uitdaging kun je ook rekenen op volle ondersteuning in jouw verdere ontwikkeling. Je zult merken dat je bij AkzoNobel alleen maar kunt groeien.
 
Jouw reactie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Samantha Veer, Talent Resourcing Partner op tel.: +31 (0)88 010 6789 #2. Graag zien we je sollicitatie tegemoet via de website https://www.akzonobel.com/nl/careers/vacatures/, reference 160008FA
 
Een pre-employment screening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing wordt niet op prijs gesteld.
 
*LI-RSD


Apply