Vacancy

Quality Assurance & Compliance Officer,
Fulltime

Netherlands, Overijssel, Hengelo

Business unit: Industrial Chemicals

About AkzoNobel

AkzoNobel is 's werelds grootste verf- en coatingsonderneming en een vooraanstaand producent van specialistische chemicaliën. We zijn toonaangevend in diverse markten en hebben merken in landen over de hele wereld. We zijn actief in een aantal belangrijke marktsegmenten, van bouw en infrastructuur tot en met transport, industriële- en consumptiegoederen. Daarnaast zijn we marktleider in de sector duurzaamheid en nummer één op de bekende Dow Jones Sustainability Index. In de praktijk betekent dit dat onze duurzame oplossingen deel uitmaken van je dagelijkse leven, en dat van vrienden en familie; ze zijn de onderscheidende factor waardoor jij kunt doen wat gedaan moet worden.

Responsibility

Op de AkzoNobel locatie in Hengelo staat een van de grootste en meest geavanceerde zoutproductiefabrieken ter wereld, inclusief een moderne warmtekrachtcentrale voor opwekking van stoom en elektriciteit en een zoutverwerkingsfabriek.
Op deze vestiging wordt pekel gewonnen uit steenzout. Uit de pekel wordt vervolgens zout gewonnen ten behoeve van de chemische industrie, gladheidbestrijding en vele soorten consumptiezout.
Het consumptiezout wordt verwerkt en verpakt tot producten voor de agrarische sector (likstenen), waterontharding, de voedingsmiddelenindustrie en retail.

Binnen de organisatie is een vacature ontstaan voor een
 

Quality Assurance & Compliance Officer
 


Als QA&C Officer lever je een belangrijke bijdrage aan de veiligheid en kwaliteit van de producten en van de werkprocessen van de organisatie. Hiervoor stel je richtlijnen op, toetst de naleving, identificeert tekortkomingen en mogelijkheden tot verbetering. Bij afwijkingen van de productkwaliteit onderzoek je de oorzaak en werkt mee aan het vinden van een oplossing en afhandelen van het probleem. Je werkt hierbij zowel individueel, multidisciplinair als met interne- als externe klanten. Je beheert het kwaliteitsmanagement systeem en zorgt voor auditing en certificering van het bedrijf.
De aandachtsgebieden zijn systemen voor kwaliteit, milieu en veiligheid & gezondheid, (ISO), voedselveiligheid voor mens en dier (HACCP; GMP+), certificeringen voor retail (IFS; BRC) en wettelijke eisen.

Vacancy data

Organisation

Job characteristics

Closing date

December 22, 2016

Vacancy number

160008KP

Continent

Europe

Country

Netherlands

State/Region/Province

Overijssel

Site

Hengelo

Business unit

Industrial Chemicals

Sub business unit

Industrial Chemicals Salt

Job family

Manufacturing

Hierarchy level

Professional/Experienced/Specialist

Full time/part time

Fulltime

Contract type

Onbepaalde tijd


Job requirements/Candidate profile

Jouw kwaliteiten
• Opleiding in kwaliteitsmanagement, voedingsmiddelentechnologie of chemische technologie
• HBO met enige jaren relevante werkervaring
• Ervaring in de voedingsmiddelen industrie is een pre
• Zeer goede communicatieve en sociale vaardigheden, mensgericht.
• Energieke en positieve teamspeler
 
Wat wij bieden
Boeiend aan deze functie is dat je breed samenwerkt met alle disciplines, vakgebieden en niveau’s op de locatie en daarnaast contacten hebt met andere productielokaties, marketing & sales en klanten, waarbij je veel ruimte krijgt voor je eigen inbreng. Je combineert daarin kennis en inhoud met een mensgerichte aanpak. Je werkt samen in een klein vakkundig en gemotiveerd team.
AkzoNobel is een wereldwijd actief bedrijf dat talent herkent en stimuleert om zichzelf te ontplooien. Dit betekent dat je met de juiste instelling en kwaliteiten heel ver kunt komen.
 
Jouw reactie
Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Anne Marte van der Vossen, Talent Resourcing Partner, 088-0106789, optie 2. Je sollicitatie ontvangen we graag via onze website www.akzonobel.nl/careers, referentie 160008KP.
 
Een pre-employment screening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing wordt niet op prijs gesteld.
 
*LI-RSD

Apply