Vacancy

Employee in Store,
Fulltime

Netherlands, South Holland, The Hague

Business unit: DP North West Europe

About AkzoNobel

AkzoNobel is 's werelds grootste verf- en coatingsonderneming en een vooraanstaand producent van specialistische chemicaliën. We zijn toonaangevend in diverse markten en hebben merken in landen over de hele wereld. We zijn actief in een aantal belangrijke marktsegmenten, van bouw en infrastructuur tot en met transport, industriële- en consumptiegoederen. Daarnaast zijn we marktleider in de sector duurzaamheid en nummer één op de bekende Dow Jones Sustainability Index. In de praktijk betekent dit dat onze duurzame oplossingen deel uitmaken van je dagelijkse leven, en dat van vrienden en familie; ze zijn de onderscheidende factor waardoor jij kunt doen wat gedaan moet worden.

Responsibility

Wij zoeken een servicegerichte topper voor onze locatie in Den Haag
 
Hou je van verf, mensen en afwisseling?
Zoek je steeds weer een uitdaging in verkoop en service?
Dan is dit wellicht je kans om te gaan werken voor het topmerk Sikkens in Den Haag!
 
Wie zijn wij?
Sikkens Verkoop is een grossiersbedrijf dat Sikkens verf als topmerk verkoopt en daarnaast alle gereedschappen en hulpmiddelen om verf te verwerken. Dat varieert van kwasten en schuurpapier tot spuitapparatuur, klimmaterialen e.d. Je kunt bij Sikkens Verkoop voor werkelijk alles terecht voor elke schildersklus! Sikkens Verkoop is een onderdeel van AkzoNobel Decorative Coatings en werkt vanuit 54 vestigingen verdeeld over geheel Nederland.
 
Voor wie werken wij?
Onze klanten zijn vooral schildersbedrijven, klusbedrijven, aannemersbedrijven en andere bouwgerelateerde bedrijven die een schildersklus uit willen voeren. Indirect adviseren wij ook de eigenaren van onroerend goed als woningcorporaties, Verenigingen van Eigenaren, gemeenten e.d. hoe zij hun bezit optimaal kunnen onderhouden door het uitwerken van verftechnische adviezen, meerjaren onderhoudsplannen en kleuradviezen.
 

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een enthousiaste man of vrouw die het schildersvak kent of wil leren kennen, maar die vooral klant- en servicegericht is. Iemand die het leuk vindt om samen te werken met mensen uit de bouw, en die ook in staat is samen te werken met een enthousiast verkoop- en adviesteam en zo de winkels continu te verbeteren. Het is in deze soms drukke baan belangrijk dat je goed prioriteiten kunt stellen. Je standplaats is onze locatie in Den Haag (maar incidenteel zul je ook op de andere vestiging werkzaam zijn), je bent mobiel en in bezit van rijbewijs B.

Vacancy data

Organisation

Job characteristics

Closing date

November 16, 2017

Vacancy number

160008WP

Continent

Europe

Country

Netherlands

State/Region/Province

South Holland

Site

The Hague

Business unit

DP North West Europe

Job family

Sales_Acc_Rep

Hierarchy level

Entry Level

Full time/part time

Fulltime

Contract type

Onbepaalde tijd


Job requirements/Candidate profile

Nieuwsgierig geworden?
Interesse in deze afwisselende baan bij Sikkens Verkoop waarin je ál je commerciële talenten kwijt kunt? Vraag je toekomstige collega’s aan de balie van Sikkens Den Haag om nadere informatie over deze vacature. Of neem contact op met Ashna Badal, Talent Resourcing Partner, telefoonnummer (088) 0106789 # 2. Je sollicitatie ontvangen we graag via onze website www.akzonobel.nl/careers, referentie 160008WP of gebruik de sollicitatielink.

Een pre-employment screening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing wordt niet op prijs gesteld.
 
*LI-RSA
 

Apply