Vacancy

Vi söker en elektriker!,
Full-time

Sweden, Värmland, Kristinehamn

Business unit: Wood Coatings

About AkzoNobel

AkzoNobel is a leading global paints and coatings company and a major producer of specialty chemicals, with leading market positions and brands in countries around the world. We operate in a number of important market segments ranging from buildings and infrastructure to transport, industrial and consumer goods. We’re also the sector leader in sustainability and are number one in the renowned Dow Jones Sustainability Index. In practical terms, that means our sustainable solutions are in your lives, and those of your friends and family, every day. We’re the people that make it possible for you to do what you need to do.

Responsibility

Är du en erfaren elektriker som vill utvecklas inom ditt arbetsområde? Har du erfarenhet av låg-, mellan- och/eller högspänning? Trivs du med att arbeta såväl hands-on som i projekt?
Om detta stämmer in på dig, kan du vara rätt person för tjänsten.
 
Akzo Adhevises i Kristinehamn är en ledande leverantör av bindningslösningar till träbearbetande industrin. Vi erbjuder sakkunnig teknisk kunskap inom kärntillämpningsområden som i kombination med en stark kundsamarbetsmodell skapar innovativa och specifika bindningslösningar för att hantera de mest utmanande limningsförhållanden.


I rollen som Elektriker får du ansvara för drift och underhåll av anläggningar för elförsörjning på Kristinehamn-siten. Du är sitens stöd och kontakt när det gäller underhållsfrågor inom elområdet.
 
 
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Utföra installation, underhåll, felsökning och reparation av all ingående instrument- och elutrustning.
- Ansvara för att utfört arbete följer gällande lagar och regelverk.
- Utföra kontroll av utfört arbete samt tillse att dokumentation av utfört arbete upprättas enligt gällande lagar och regelverk.
- Medverka i beredskapstjänst.
- Medverka i projektarbeten.
- Administrera arbetsordrar i underhållssystem.
- Delta i planering av förebyggande underhåll.
- Delta i underhållsplanering för produktionsavdelningarna.

Vacancy data

Organisation

Job characteristics

Closing date

March 24, 2017

Vacancy number

1700002W

Continent

Europe

Country

Sweden

State/Region/Province

Värmland

Site

Kristinehamn

Business unit

Wood Coatings

Job family

Manufacturing

Hierarchy level

Professional/Experienced/Specialist

Full time/part time

Full-time

Contract type

Permanent


Job requirements/Candidate profile

Arbetsuppgifterna kräver erfarenhet från flera arbetsområden/funktioner eller bred och/eller djup erfarenhet inom minst ett arbetsområde/funktion. Du behöver dokumenterad erfarenhet att arbeta med reparationer och underhåll samt nyinstallationer. Vi ser att du har m ångsidig erfarenhet som elektriker.
 
- Utbildning som elektriker med lärotid fullgjord
- Du bör ha inrikting som industrielektriker
- Vi ser gärna att du har mångsidig erfarenhet som elektriker, har du tidigare arbetat som t.ex. industrielektriker är detta starkt meriterande.
- Goda datakunskaper
- Du har en förmåga att kunna arbete i grupp men även arbete nära andra, vi arbetar i ett klimat där vi är öppna mot varandra, för att du ska trivas krävs att  du är en social person 
- Du är noggrann och har ett gott sinne för ordning och reda
- Slutligen kan du uttrycka dig i tal och skrift på engelska och svenska

 
  Vi lägger stor vikt på de personliga egenskaperna. Som person ser vi att du är ansvarstagande, nogrann, social och har lätt att arbete nära andra människor, du är också pedagogisk och trivs med att arbeta kundorienterat i ett högt tempo.
 
Vad kan Akzo Nobel erbjuda dig?
Om du delar våra värderingar och mål, kan vi ge dig en karriär där dina kunskaper och ambitioner uppmärksammas och belönas. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med många möjligheter att utvecklas – både personligt och yrkesmässigt. Du kommer att erbjudas givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med likasinnade som delar din inställning och entusiasm.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med stationeringsort Kristinehamn. Du rapporterar direkt till Verkstadschefen. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev eller skicka din ansökan med cv och personligt brev till hugo.jobring@akzonobel.com. Om du behöver hjälp vänligen kontakta TalentResourcing.SE@akzonobel.com. Denna rekrytering är löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.
 
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Lindström,  +46708754893 

 
För frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Hugo Jobring, Jr Talent Resourcing Partner +46709577361, hugo.jobring@akzonobel.com
 
För fackliga frågor:
Donald Lindström, IF Metall, nås via växeln på 0550-88 700.

 
Mer om företaget
Inom AkzoNobel är vi 45 000 engagerade medarbetare som tillsammans skapar förutsättningar för
god livskvalitet och en inspirerande vardag. Vi är ett ledande globalt färgföretag och en stor producent av specialkemikalier som förser företag och konsumenter världen över med såväl färg och ytskydd, som ingredienser till viktiga vardagsprodukter. Idag är vi verksamma i över 80 länder och vårt huvudkontor ligger i Amsterdam, Nederländerna. Våra innovativa produkter bär på en stolt historia och är skapade för att göra livet enklare för människor i en snabbt föränderlig värld. Bland våra välkända varumärken finns Eka, International, Cuprinol, Jozo och Nordsjö. Vi rankas återkommande som ledande inom hållbar i vår bransch och drivs av att bidra till välmående städer och levande samhällen genom att skapa en färgstark och trygg värld där livet blir bättre genom det vi gör.
 
 Glöm inte att följa oss på  LinkedIn och
Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.

 
Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda
 
*LI-PHS 

 

Apply