Vacancy

Processingenjör / Processäkerhetsingenjör,
Heltid

Sweden, Västra Götaland, Stenungsund

Business unit: Ethylene & Sulfur Derivatives

About AkzoNobel

AkzoNobel är ett världsledande färgföretag och en ledande producent av specialkemikalier, bygglim och limsystem. Vi har ledande marknadspositioner och starka varumärken i länder över hela världen. Vi arbetar inom flera viktiga marknadssegment – från bygg- och infrastruktur till transport, industri- samt konsumtionsvaror. Vi är också ledande inom hållbar utveckling och rankas som nummer ett på Dow Jones Sustainability Index. Rent praktiskt innebär det att våra hållbara lösningar dagligen präglar ditt, din familjs och dina vänners liv. Våra produkter gör det möjligt för er att göra det ni behöver.

Responsibility

Brinner du för processteknik, förbättringsarbete och säkerhet?
Har du ambitioner och vill arbeta i en organisation som utmanar dig?
Kan du bidra med tekniskt kunnande och en vilja att leda andra?

Vi söker efter en processingenjör med fokus på riskanalyser till AkzoNobel Ethylene and Sulfur Derivates och Surface i Stenungsund. I rollen kommer du att leda riskanalyser samt arbeta med avancerat processarbete i de projekt som analyserna mynnar ut i. Hos oss på AkzoNobel har säkerhet alltid högsta prioritet, och i den här rollen kommer du att bidra till förbättringar inom ett av våra fokusområden. Du får möjlighet att kombinera ditt intresse för processteknik med säkerhet och att leda andra.

Huvudsakliga arbetsuppgifter


• Leda arbete med riskanalyser
• Ansvara och medverka i processutvecklingsarbete
• Göra avancerade processberäkningar
• Ansvarar för utveckling av diverse ingenjörsmodeller
• Medverka i HSEE&S arbete (Hälsa, Säkerhet, Miljö, Energi, Skalskydd) inom produktion

Vacancy data

Organisation

Job characteristics

Closing date

March 23, 2017

Vacancy number

1700007P

Continent

Europe

Country

Sweden

State/Region/Province

Västra Götaland

Site

Stenungsund

Business unit

Ethylene & Sulfur Derivatives

Sub business unit

Ethylene&SulfurDeriv_Ethylene_Amines

Job family

Manufacturing

Hierarchy level

Professional/Experienced/Specialist

Full time/part time

Heltid

Contract type

Tillsvidareanställning


Job requirements/Candidate profile

• Civilingenjör med inriktning mot kemiteknik eller motsvarande
• Ett par års erfarenhet av processteknik
• Erfarenhet ifrån riskanalyser är meriterande
• Goda kunskaper i på svenska och engelska
För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du har god kommunikations- och organisationsförmåga. Du är självgående och utvecklas av ansvar. Vidare har du en god förmåga att planera samt att leda en projektgrupp mot uppsatta mål.

Vad kan AkzoNobel erbjuda dig?


Om du delar våra värderingar och mål, kan vi ge dig en karriär där dina kunskaper och ambitioner uppmärksammas och belönas. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med många möjligheter att utvecklas – både personligt och yrkesmässigt. Du kommer att erbjudas givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med likasinnade som delar din inställning och entusiasm. Genom att arbeta med AkzoNobel kommer du även att hjälpa oss att nå vår ambition – att bli förstahandsvalet för kunder, aktieägare och medarbetare över hela världen.


Om företaget


AkzoNobel Ethylene and Sulfur Derivates och Surface Chemistry är producenter av specialkemikalier, bland annat producerar vi kemikalier till vardagsprodukter såsom rengörings- och skönhetsprodukter. Vi har fyra olika fabriker med kontinuerlig tillverkning för två av AkzoNobels affärsverksamheter på Site Stenungsund. Hos våra medarbetare värderar vi egenskaper som innovation, personlig integritet och socialt ansvar. Vi drogtestar alla anställda som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö.


Ytterligare information


Tjänsten är en tillsvidareanställning med 100% sysselsättningsgrad i Stenungsund. Ansök via vårt rekryteringsverktyg, vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail.


Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Perzon, Gruppchef, +4630385918.


Om du har frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Matilda Bolin, Talent Resourcing Partner, +46 709 577 134.


För fackliga frågor kontakta Bo Mannerstedt, Akademikerklubben, via vår växel 0303 85000.


Glöm inte att följa oss på LinkedIn och Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.


Välkommen med din ansökan!
Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda


Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.*LI-PH

Apply