Vacancy

Project Manager Marketing,
Fulltime

Netherlands, South Holland, Sassenheim

Business unit: DP North West Europe

About AkzoNobel

AkzoNobel is 's werelds grootste verf- en coatingsonderneming en een vooraanstaand producent van specialistische chemicaliën. We zijn toonaangevend in diverse markten en hebben merken in landen over de hele wereld. We zijn actief in een aantal belangrijke marktsegmenten, van bouw en infrastructuur tot en met transport, industriële- en consumptiegoederen. Daarnaast zijn we marktleider in de sector duurzaamheid en nummer één op de bekende Dow Jones Sustainability Index. In de praktijk betekent dit dat onze duurzame oplossingen deel uitmaken van je dagelijkse leven, en dat van vrienden en familie; ze zijn de onderscheidende factor waardoor jij kunt doen wat gedaan moet worden.

Responsibility

HBO/Master Bedrijfskunde, marketing of Planning & Logistiek ondersteunt complexe processen bij productintroducties van A-merken.
 

Een nieuw A-merk product introduceren in het retail- of trade-kanaal is een flinke operatie met inzet van zeer uiteenlopende disciplines. Word jij spil in dit process?
 

AkzoNobel Decorative Paints brengt kleur in je leven, met een breed gamma producten voor decoratie en bescherming, binnen en buiten. Ons assortiment omvat verven, lakken en beitsen, maar ook producten voor de voorbehandeling (pre-deco) van hout en metaal. Als experts in kleur streven we er naar al onze klanten – van professionele schilders tot enthousiaste doe-het-zelvers  te voorzien van de allerbeste producten en het advies voor een perfecte afwerking van hun project.
 
Binnen de afdeling Marketing is Traject Management verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van het naar de markt brengen van nieuwe of vernieuwde producten van de merken Flexa, Cetabever, Glitsa, Hammerite, Sikkens, Herbol, Trimetal en Spectrum. Ter versterking van dit team komen we graag in contact met een organisatorisch en logistiek sterke HBO'er met circa drie jaar ervaring voor de functie van

Projectmanager Marketing
 

In deze functie, die wij intern 'Trajectmanager' noemen, begeleid je de introductie van nieuwe of het saneren van bestaande producten. Je bent verantwoordelijk voor diverse projecten van het opstellen van een projectplan tot en met de feitelijke uitvoering, inclusief packaging (re)design, pre-press productie, drukwerk en relabeling. Daarbij heb je regelmatig contact met collega's van Marketing, Integrated Supply Chain, Logistiek en Sales. Maar ook met verantwoordelijken bij klanten en externe partijen. Je zorgt verder voor het tijdig afbouwen van oude voorraden, houdt het overzicht en zorgt dat er actuele masterdata worden bijgehouden. Het is bij AkzoNobel een goede gewoonte dat iedereen actief betrokken is bij kwaliteitsontwikkeling. Je zult dus regelmatig deelnemen aan projecten rond verbetering van het eigen NPI-traject, externe complexiteitsreductie en compliance. Heb je door leidinggevende en vakinhoudelijke ervaring eenmaal voldoende niveau bereikt, dan kun je op termijn desgewenst ook optreden als projectleider bij complexe introducties en processen die de lokale MSU (Marketing Sales Unit) overstijgen.

Vacancy data

Organisation

Job characteristics

Closing date

March 21, 2017

Vacancy number

170000K8

Continent

Europe

Country

Netherlands

State/Region/Province

South Holland

Site

Sassenheim

Business unit

DP North West Europe

Sub business unit

DP North West Europe Benelux

Job family

Marketing

Hierarchy level

Professional/Experienced/Specialist

Full time/part time

Fulltime

Contract type

Onbepaalde tijd


Job requirements/Candidate profile

Jouw bagage

- HBO/Masterdiploma bedrijfskunde, marketing of planning & logistiek;
- Minimaal drie jaar ervaring met project- of procesmanagement;
- Sociaal vaardig, proactief en stressbestendig teamspeler;
- Rasorganisator, flexibel, procesgericht en analytisch sterk;
- Mondeling en schriftelijke beheersing van Nederlands en Engels;
- Kennis van systemen als Stage Gate/Gensight en SAP.
Ons aanbod
Dit is een zeer boeiende baan voor iemand die het spannend vindt producten van A-merken naar de markt te brengen. Interessant werk, met ook 'meta-projecten' waarbij je sleutelt aan je eigen processen. Jouw ideeën en visie worden bij AkzoNobel op waarde geschat en je kunt je als ambitieuze en talentvolle procesmanager echt in de kijker spelen in een internationale organisatie met heel veel groeikansen.
 
Jouw reactie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Denise de Bock, telefoon +31 (0)88 0106789 #2. Solliciteren kan alleen online. Ga hiervoor naar www.akzonobel.nl/careers en zoek op referentienummer 170000K8, of gebruik de ‘sollicitatielink’.

Een pre-employment screening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing stellen wij niet op prijs.
 
*LI-RSD

Apply