Vacancy

Processoperatör till Surface Chemistry,
Full-time

Sweden, Västra Götaland, Stenungsund

Business unit: Surface Chemistry

About AkzoNobel

AkzoNobel is a leading global paints and coatings company and a major producer of specialty chemicals, with leading market positions and brands in countries around the world. We operate in a number of important market segments ranging from buildings and infrastructure to transport, industrial and consumer goods. We’re also the sector leader in sustainability and are number one in the renowned Dow Jones Sustainability Index. In practical terms, that means our sustainable solutions are in your lives, and those of your friends and family, every day. We’re the people that make it possible for you to do what you need to do.

Responsibility

Surface Chemistry och Ethylene and Sulfur Derivates och är producenter av specialkemikalier, bland annat producerar vi kemikalier till vardagsprodukter såsom rengörings- och skönhetsprodukter.  Vi har fyra olika fabriker med kontinuerlig tillverkning för två av AkzoNobels affärsverksamheter på Site Stenungsund. Surface Chemistry i Stenungsund producerar ytaktiva ämnen och ansvarar för materialflödet från råvara till leverans av färdig produkt till kund. Produktionen sker satsvis i två olika fabriksenheter. Ett stort antal produkter produceras och levereras i bulk, mindre containers och i fat. Hos våra medarbetare värderar vi egenskaper som innovation, personlig integritet och socialt ansvar.
 
Vi söker vi nu dig som vill anta rollen som produktionsoperatör på Surface Chemistry i Stenungsund. Arbetstiden är heltid och arbetsformen är kontinuerlig skiftgång med tolvtimmarsskift.Arbetsuppgifter och ansvarsområden:
Driftoperatörerens arbetsuppgifter, som roteras inom skiftlaget består av styrning och övervakning av processen med hjälp av processdatasystem och övrig elektronisk styrutrustning från kontrollrum, övervakning av pumpar, kompressorer och annan processutrustning ute i anläggningen samt laboratorieuppgifter såsom provtagning och driftanalyser

Vi har ett ständigt fokus på HSE-arbete och kräver att du tar en aktiv del i detta arbete genom att kontinuerligt sträva efter att förbättra din och dina kollegors arbetsmiljö. Vi arbetar även med ständig kompetensutveckling och tror att du är en person som vill utveckla dig inom vår organisation genom att ta på dig större ansvar och nya arbetsuppgifter.

Vacancy data

Organisation

Job characteristics

Closing date

March 24, 2017

Vacancy number

170000X9

Continent

Europe

Country

Sweden

State/Region/Province

Västra Götaland

Site

Stenungsund

Business unit

Surface Chemistry

Job family

Manufacturing

Hierarchy level

Professional/Experienced/Specialist

Full time/part time

Full-time

Contract type

Permanent


Job requirements/Candidate profile

Befattningen ställer krav på teknisk kompetens och intresse, mycket hög ansvarskänsla samt god samarbetsförmåga. Du är en stabil och trygg person som aktivt strävar efter att förbättra arbetsprocesser och stärka skiftlagets kompetens samt bidra till ett öppet och positivt arbetsklimat. Du gillar att finna lösningar på problem, dela med dig av din kunskap till andra samt kan hantera att arbeta i en miljö med höga säkerhets- och leveranskrav.
 
Krav för tjänsten
- Utbildning/relevant erfarenhet som processoperatör
- Goda kunskaper och ett stort intresse för arbete kring Hälsa, Säkerhet och Miljö
- Teknisk kompetens inom industri- och processteknik
- God förmåga att arbeta i grupp och ett gott sinne för ordning och reda.
 
Ytterligare information        
Detta är en tillsvidareanställning och placerad i Stenungsund. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta TalentResourcing.SE@akzonobel.com 
 
För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Daniel Bergenhus +4630385000
För mer information om rekryteringsprocessen kontakta Hugo Jobring på +46709577361
 
Fackliga frågor IF Metall, Annika Josefsson: +46303-85496
 
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
 
Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda
 
Mer om företaget
Inom AkzoNobel är vi 45 000 engagerade medarbetare som tillsammans skapar förutsättningar för
god livskvalitet och en inspirerande vardag. Vi är ett ledande globalt färgföretag och en stor producent av specialkemikalier som förser företag och konsumenter världen över med såväl färg och ytskydd, som ingredienser till viktiga vardagsprodukter. Idag är vi verksamma i över 80 länder och vårt huvudkontor ligger i Amsterdam, Nederländerna. Våra innovativa produkter bär på en stolt historia och är skapade för att göra livet enklare för människor i en snabbt föränderlig värld. Bland våra välkända varumärken finns Eka, International, Cuprinol, Jozo och Nordsjö. Vi rankas återkommande som ledande inom hållbar i vår bransch och drivs av att bidra till välmående städer och levande samhällen genom att skapa en färgstark och trygg värld där livet blir bättre genom det vi gör.
 
Glöm inte att följa oss på  LinkedIn och
Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.

Apply