Vacancy

Kwaliteitscontroleur Inkomende Goederen,
Fulltime

Netherlands, South Holland, Rotterdam

Business unit: Industrial Chemicals

About AkzoNobel

AkzoNobel is 's werelds grootste verf- en coatingsonderneming en een vooraanstaand producent van specialistische chemicaliën. We zijn toonaangevend in diverse markten en hebben merken in landen over de hele wereld. We zijn actief in een aantal belangrijke marktsegmenten, van bouw en infrastructuur tot en met transport, industriële- en consumptiegoederen. Daarnaast zijn we marktleider in de sector duurzaamheid en nummer één op de bekende Dow Jones Sustainability Index. In de praktijk betekent dit dat onze duurzame oplossingen deel uitmaken van je dagelijkse leven, en dat van vrienden en familie; ze zijn de onderscheidende factor waardoor jij kunt doen wat gedaan moet worden.

Responsibility

Specialist in technische onderdelen met grote materiaalkennis draagt bij in het stroomlijnen en innoveren van magazijnprocessen.
 

Een magazijn met de juiste aantallen en kwaliteit onderdelen om te voldoen aan de behoeften van een kritische onderhoudsafdeling... herken jij die uitdaging en durf je het aan?
 

Iedereen gebruikt dagelijks onze industriële chemicaliën, via producten als auto’s, medicijnen, textiel en desinfecteermiddelen. Ze zijn dan ook onmisbaar in de bouwwereld en de chemische, wasmiddelen-, voedingsmiddelen-, papier- en kunststofindustrie. AkzoNobel Industrial Chemicals is de grootste Europese producent van vacuümzout, en een van de marktleiders in chloor, loog en chloorderivaten als monochloorazijnzuur (MCA), chloormethaan en metaalzouten. Bij het onderdelenmagazijn van Maintenance op de productielocatie Rotterdam zijn wij nu op zoek naar een MBO'er met grote materiaalkennis en ruime relevante ervaring voor de functie van Kwaliteitscontroleur Inkomende Goederen.
 

Je wordt verantwoordelijk voor de ontvangst en de controle van alle binnenkomende onderdelen, van simpele stud bolts tot complexe terugslagkleppen en afsluiters. Je controleert of de aard en kwaliteit van de materialen en de maatvoering overeen komen met de kwaliteitseisen/voorschriften vanuit AkzoNobel en zorgt voor inboeken en opslag onder de juiste condities. Ook ondersteun je het bestelproces van onderdelen en bewaak je de tijdige levering. Dit alles in nauw overleg met de Warehouse Supervisor.
 
Naast het bewaken van de kwaliteit van de onderdelen lever je ook een bijdrage aan de efficiency van het voorraadbeheer. Je signaleert trends (te veel of juist te weinig van bepaalde onderdelen, prestaties van leveranciers) en werkt aan systemen om de magazijnprocessen te stroomlijnen en de voorraad te optimaliseren. Bij AkzoNobel vinden wij continue verbetering erg belangrijk. Je zult dan ook zelf formulieren en instructies opstellen voor het vastleggen, evalueren en rapporteren van kerngegevens rond kwaliteit en betrouwbaarheid.

Vacancy data

Organisation

Job characteristics

Closing date

July 02, 2017

Vacancy number

170001AW

Continent

Europe

Country

Netherlands

State/Region/Province

South Holland

Site

Rotterdam

Business unit

Industrial Chemicals

Job family

General Management

Hierarchy level

Professional/Experienced/Specialist

Full time/part time

Fulltime

Contract type

Onbepaalde tijd


Job requirements/Candidate profile

Jouw kwaliteiten
• MBO-opleiding met minimaal vier jaar ervaring in een (chemisch) industriële omgeving;
• Grote kennis van materialen, onderdelen en onderhoudsactiviteiten;
• Ervaring met voorraadbeheer, liefst opgedaan in een hoogwaardig onderdelenmagazijn;
• Sterk in de toepassing van relevante SAP automatiseringssystemen ;
• Servicegericht, kritisch op kwaliteit, altijd op zoek naar slimme oplossingen;
• Communicatief sterk, spreekt en schrijft vlekkeloos Nederlands.
 
Ons aanbod
Je kunt in deze functie ál je materiaalkennis inzetten en je ontwikkelen tot de vraagbaak binnen de fabriek als het gaat om reserve-onderdelen en het beheer van de voorraad hiervan. Daarbij ondersteunen wij ook jouw ontwikkeling door je vooral eerst goed in te werken en je vervolgens aanvullende training en opleiding aan te bieden. Hoe beter jij functioneert in deze spilpositie, des te beter ons magazijn de fabrieken kan bedienen.

Heb je vragen?
Dan kun je contact opnemen met Rob Salden, Talent Resourcing Partner, tel +31 (0)88 010 6789 optie 2. Solliciteren kan bij ons alleen online. Ga naar www.akzonobel.nl/careers en zoek op referentie 170001AW, of gebruik de sollicitatielink. Een pre-employment screening kan deel uitmaken van de selectieprocedure.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing wordt niet op prijs gesteld.
 
*LI-RSD

Apply