Vacancy

Säljare till Nordsjö,
Full-time

Sweden, Östergötland, Linköping

Business unit: DP North West Europe

About AkzoNobel

AkzoNobel is a leading global paints and coatings company and a major producer of specialty chemicals, with leading market positions and brands in countries around the world. We operate in a number of important market segments ranging from buildings and infrastructure to transport, industrial and consumer goods. We’re also the sector leader in sustainability and are number one in the renowned Dow Jones Sustainability Index. In practical terms, that means our sustainable solutions are in your lives, and those of your friends and family, every day. We’re the people that make it possible for you to do what you need to do.

Responsibility

Är du driven, kundfokuserad och har passion för försäljning och affärsrelationer? Är du en lagspelare som trivs i en verksamhet där det finns ett starkt fokus på samarbete mellan kollegor och funktioner för att uppnå resultat? Då kanske du är vår nya kollega inom försäljning mot proffssegmentet.
 
Som säljare inom vårt PRO-segment är du ansvarig för försäljning av Nordsjös produkter mot både målerier men också försäljning till vår NiD-kedja (Nordsjö Idé och Design). Distriktet du hanterar sträcker sig främst runt Östergötland och Södermanland.
 
Du planerar självständigt dina säljaktiviteter med målet att bygga starka kundrelationer genom effektiv bearbetning och förståelse för kundens verksamhet och de utmaningar som de har. I rollen som säljare är du också delaktig i att skapa mervärde för vår kedja, genomföra kampanjer och andra kundaktiviteter samt att binda samman andra funktioner inom Nordsjö med våra kunder.

Vacancy data

Organisation

Job characteristics

Closing date

May 03, 2017

Vacancy number

170001EX

Continent

Europe

Country

Sweden

State/Region/Province

Östergötland

Site

Linköping

Business unit

DP North West Europe

Sub business unit

DP North West Europe Nordics

Job family

Sales_mgmt

Hierarchy level

Professional/Experienced/Specialist

Full time/part time

Full-time

Contract type

Permanent


Job requirements/Candidate profile

Du som söker denna befattning har minst gymnasieutbildning samt tidigare erfarenhet av försäljning. Det är meriterande om du har erfarenhet inom vår bransch, antingen inom försäljning eller måleri.
 
Som person är du ytterst självgående, har självdisciplin och trivs med eget ansvar. Du är strukturerad i ditt sätt att arbeta och förstår vikten av att planera dina aktiviteter samt rapportera utfallet av dem. Driftig, kundfokuserad och prestigelös är ord som beskriver dig. Du kan leverera resultat genom att motivera och utveckla dina kunder genom en professionell, seriös och ärlig attityd. Du har tidigare visat prov på att du är bra på att bygga långsiktiga relationer och har förmågan att kommunicera med många olika typer av människor och kunder. Du trivs i en verksamhet där det finns ett starkt fokus på samarbete mellan kollegor för att uppnå resultat.
 
Mer information om tjänsten
Detta är en tillsvidareanställning på heltid. Placeringsort är flexibel då du utgår från hemmet, men vi ser att du bor någonstans i, inom eller i anslutning till distriktet.  
 
Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med CV och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta TalentResourcing.SE@akzonobel.com
 
För mer information om tjänsten vänligen kontakta Tomas Jerkenhag, Tf Regionchef, tel. +46 708 47 54 37.
 
För information om rekryteringsprocessen vänligen kontakta Patrik Hassel, Talent Resourcing Partner, tel: +46 702 35 03 44.
 
För fackligt relaterade frågor, vänligen kontakta:
Unionen: Jörgen Dahlgren: +46 708 35 52 49
Sveriges Ingenjörer och Akademikerna: Per-Ola Löfgren +46 708 84 53 48
Ledarna: Boris Parezanovic +46 708 35 52 55
 
Vad kan AkzoNobel erbjuda dig
Som vår nya kollega kommer du att arbeta med ett starkt och välkänt sortiment av färger och tillbehör. Du erbjuds ett varierat och mycket självständigt arbete i ett företag med tillväxt. Du blir en del av ett dynamiskt team med stor stolthet om våra produkter och yrkeskunskaper. Vi har en informell miljö med en stark sammanhållning och engagemang där alla drar åt samma håll och hjälper varandra till framgång.
 
Mer om vår verksamhet
AkzoNobel Decorative Coatings, världens största färgproducent med varumärkena Nordsjö, Sadolin, Cuprinol, Pinotex och Hammerite, utvecklar, tillverkar, distribuerar och säljer färg, lack och spackelprodukter till yrkesmålare och konsumenter i hela Norden.
 
Glöm inte att följa oss på  LinkedIn och Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.
 
Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda
 
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
 

 
*LI-PH
 
 
 

Apply