Vacancy

Underhållsplanerare till AkzoNobel Stenungsund,
Heltid

Sweden, Västra Götaland, Stenungsund

Business unit: Ethylene & Sulfur Derivatives

About AkzoNobel

AkzoNobel är ett världsledande färgföretag och en ledande producent av specialkemikalier, bygglim och limsystem. Vi har ledande marknadspositioner och starka varumärken i länder över hela världen. Vi arbetar inom flera viktiga marknadssegment – från bygg- och infrastruktur till transport, industri- samt konsumtionsvaror. Vi är också ledande inom hållbar utveckling och rankas som nummer ett på Dow Jones Sustainability Index. Rent praktiskt innebär det att våra hållbara lösningar dagligen präglar ditt, din familjs och dina vänners liv. Våra produkter gör det möjligt för er att göra det ni behöver.

Responsibility

Vi har en öppning för dig som vill fylla den viktiga nyckelpositionen som Underhållsplanerare hos oss på AkzoNobel i Stenungsund. Som underhållsplanerare arbetar du efter vår vision att AkzoNobels producerande enheter ska ha en störningsfri process som ständigt utvecklas. Du sitter med många kontaktytor och får ett socialt och varierande arbete med möjlighet att skapa och utveckla ditt kontaktnät.

Underhållsplanerarens roll är att ta fram detaljerade underlag för alla reparations- och stopprelaterade underhållsjobb. Du kommer också att bereda arbetsorder för att säkerställa att underhållsarbeten utförs säkert och kostnadseffektivt.

I rollen kommer du även att arbeta med att föreslå och initiera förbättringar i underhållsprocessen för att alltid utveckla vårt arbete. Du ser vidare till så att alla förbättringar och förändringar är kommunicerade och implementerade hos vår underhållspartner.

Arbetsuppgifter • Bereda underhållsinsatser med huvudfokus på el och instrument

 • Bereda underhållsinsatser med kompetensbehov, varaktighet, material, specialverktyg, ritningar, kostnader och instruktioner

 • Skapa inköpsanmodan för material och tjänster som behövs för att utföra underhållsaktiviteter

 • Hantera behov av arbetstillstånd och energifrånskiljning av utrustning (LOTOTO)

 • Uppdatera information och dokumentation

 • Ansvara för att ta fram åtgärdslistor för att återanvända gjorda beredningar

 • Delta i underhållsrelaterademöten


Vacancy data

Organisation

Job characteristics

Closing date

June 29, 2017

Vacancy number

1700024Q

Continent

Europe

Country

Sweden

State/Region/Province

Västra Götaland

Site

Stenungsund

Business unit

Ethylene & Sulfur Derivatives

Job family

Manufacturing

Hierarchy level

Professional/Experienced/Specialist

Full time/part time

Heltid

Contract type

Tillsvidareanställning


Job requirements/Candidate profile


 • Högskoleingenjör eller tekniskt gymnasium inom el, mekanik eller automation

 • 1-3 års bred erfarenhet av underhållsarbete, gärna inom el och instrument

 • Goda kunskaper i svenska och engelska

 • Det är meriterande om du har arbetat i SAP
Vad kan AkzoNobel erbjuda dig?


Om du delar våra värderingar och ambitioner, kan vi erbjuda dig en karriär där dina kunskaper och ditt driv kommer att uppmärksammas och belönas. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med många möjligheter att utvecklas, både på ett personligt och professionellt plan. Hos oss arbetar du tillsammans med andra som delar din inställning och entusiasm.

Genom att arbeta för Akzonobel kommer du också att hjälpa oss att nå vår vision - att bli förstahandsvalet för våra kunder, aktieägare och anställda över hela världen.


Mer om Företaget


Etylenaminer producerar och marknadsför etanol- och etylenaminer - som används vid tillverkning av produkter såsom städning, polymerer, färger, papperskemikalier och läkemedel. Vi är ledande inom etylenaminer industrin och vår förmåga att konkurrera är i hög grad baserad på tekniskt ledarskap. I Stenungsund har vi en av världens största och mest moderna produktionsanläggningar i sitt slag, vilket gör oss till en pålitlig leverantör till våra kunder. För att tillgodose våra asiatiska kunders ökande efterfrågan på etylenaminer, har vi öppnat produktionsanläggningar i Ningbo, Kina, och med dessa två tillverkningsanläggningar är vi en global ledare inom etylenaminer verksamheten.

Övrig information


Detta är en heltidstjänst på permanent basis med placering i Stenungsund på AkzoNobel Functional Chemicals AB. Tjänsten rapporterar till Planeringsschef. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda.


Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Robert Börjesson, Planning Manager, +46733855557.


Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Matilda Bolin, Talent Resourcing Partner, +46709-577134.


För fackliga frågor kontakta Bo Mannerstedt, Akademikerklubben, via vår växel 0303 85000.

Välkommen med din ansökan!Vi har redan valt våra samarbetspartners inom rekrytering och ber därför att inte bli kontaktade av annonseringsbyråer, rekryterings- eller bemanningsföretag.


Sökord: Underhållsplanerare, underhåll, planerare, mekanik, el, automation, instrument *LI-SWE

Apply