Vacancy

Warehouse Supervisor/Material Coordinator,
Fulltime

Netherlands, Groningen, Delfzijl

Business unit: Industrial Chemicals

About AkzoNobel

AkzoNobel is 's werelds grootste verf- en coatingsonderneming en een vooraanstaand producent van specialistische chemicaliën. We zijn toonaangevend in diverse markten en hebben merken in landen over de hele wereld. We zijn actief in een aantal belangrijke marktsegmenten, van bouw en infrastructuur tot en met transport, industriële- en consumptiegoederen. Daarnaast zijn we marktleider in de sector duurzaamheid en nummer één op de bekende Dow Jones Sustainability Index. In de praktijk betekent dit dat onze duurzame oplossingen deel uitmaken van je dagelijkse leven, en dat van vrienden en familie; ze zijn de onderscheidende factor waardoor jij kunt doen wat gedaan moet worden.

Responsibility

Ervaren supervisor implementeert en leidt een centraal ingerichtmagazijn in  een nieuwe asset management organisatie.
 

Specialist in warehouse management op MBO-niveau geeft vorm aan een moderne material management processen vanuit een centraal  en lean opgezet magazijn.
 

Iedereen gebruikt dagelijks onze industriële chemicaliën, via producten als auto’s, medicijnen, textiel en desinfecteermiddelen. Ze zijn dan ook onmisbaar in de bouwwereld en de chemische, wasmiddelen-, voedingsmiddelen-, papier- en kunststofindustrie. AkzoNobel Industrial Chemicals is de grootste Europese producent van vacuümzout, en een van de marktleiders in chloor, loog en chloorderivaten als monochloorazijnzuur (MCA), chloormethaan en metaalzouten.
 
De akzonobel site delfzijl heeft een centrale asset management organisatie waarbinnen het material management vanuit het centrale magazijn een cruciale rol speelt.Voor de algehele leiding aan het centrale magazijn en voor het vormgeven en aansturen van de material management procesen (in- en uitslag goederen, kitting, keuring en transport van goederen, etc) zijn wij nu op zoek naar ervaren magazijnbeheerder voor de functie van
 

Warehouse Supervisor / Material Coordinator
 

Wij gaan werken met het AkzoNobel Leading Performance Systeem ‘kitting’, waarbij het warehouse team op basis van de input van de werkvoorbereider voor elk onderhouds- of engineeringproject een kant en klare 'kit' maakt. Dat wil zeggen een verzameling van alle materialen die voor dit specifieke project noodzakelijk zijn. Deze worden verzameld, eventueel getest of officieel gekeurd en gereed gemaakt voor toepassing. Als de kit compleet is, gaat er een bericht via SAP naar de planner, die het project in gang zet. Jij geeft leiding aan dit - voor AkzoNobel Delfzijl nieuwe - proces vanaf het trainen en coachen van de medewerkers tot aan evaluatie met de stakeholders.
 
Een ander belangrijk facet van de functie is het stroomlijnen en 'afslanken' van het magazijn en verbeteren van de processen volgens de lean-principes van bijvoorbeeld 5S of KanBan. Je zorgt dat er voldoende grijpvoorraad is en dat onderdelen afhankelijk van hun strategische waarde, levertijd, levensduur en andere criteria al dan niet intern op voorraad gehouden worden. Je probeert door slim voorraadbeheer de kosten te drukken zonder schade aan de kwaliteit en reactiviteit van het magazijn, en legt hierover ook verantwoording af. Deze taak wordt extra belangrijk door de relatief geringe beschikbare opslagruimte, die het nodig maakt heldere en goed gefundeerde keuzes te maken.

Vacancy data

Organisation

Job characteristics

Closing date

July 24, 2017

Vacancy number

170002SY

Continent

Europe

Country

Netherlands

State/Region/Province

Groningen

Site

Delfzijl

Business unit

Industrial Chemicals

Job family

Manufacturing

Hierarchy level

Professional/Experienced/Specialist

Full time/part time

Fulltime

Contract type

Onbepaalde tijd


Job requirements/Candidate profile

Jouw kwaliteiten

- MBO functioneringsniveau en minimaal 4 jaar relevante ervaring;
- Aantoonbare expertise in materiaal-inkoop, plannen en roosteren;
- Sterk in analyse van gegevens over materialen en logistieke processen;
- Kennis van SAP en visie op modern voorraadbeheer;
- Coachende supervisor, gedisciplineerd en analytisch;
- Netwerker met charisma die vanuit een heldere lijn goede relaties onderhoudt;
- In staat ook in spoed situaties te blijven denken in oplossingen.
Ons aanbod
Dit is een boeiende functie, waarin je echt meerwaarde kunt bieden aan onze maintenance-processen Je kunt bij ons jouw ervaring in en ideeën over modern maintenance-voorraadbeheer in de praktijk brengen bij een afdeling in opbouw. Onze internationale organisatie biedt je bovendien alle ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Jouw reactie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Denise de Bock, Talent Resourcing Partner, telefoonnummer (088) 0106789 # 2. Je sollicitatie ontvangen we graag via onze website www.akzonobel.nl/careers, referentie 170002SY of gebruik de sollicitatielink.
Een pre-employment screening en online asssessment kunnen onderdeel zijn van het selectieproces.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing wordt niet op prijs gesteld.
 
*LI-RSD

Apply