Vacancy

Produktionspersonal till International AB,
Full-time

Sweden, Västra Götaland, Angered

Business unit: Protective Coatings

About AkzoNobel

AkzoNobel is a leading global paints and coatings company and a major producer of specialty chemicals, with leading market positions and brands in countries around the world. We operate in a number of important market segments ranging from buildings and infrastructure to transport, industrial and consumer goods. We’re also the sector leader in sustainability and are number one in the renowned Dow Jones Sustainability Index. In practical terms, that means our sustainable solutions are in your lives, and those of your friends and family, every day. We’re the people that make it possible for you to do what you need to do.

Responsibility

Är du praktiskt lagd? Gillar att använda kroppen i arbetet och intresserad av att arbeta inom industrin? Då har vi jobb för dig! 
 
International AB som är en del av Akzo Nobel koncern är världsledande i tillverkning av målarfärg. Vi leverar runt 20 miljoner liter målarfärg per år till våra kunder. Vårt mål är att till fullo förstå våra kunders behov , leverera innovativa produkter och tjänster med högsta internationella standard av en process för ständig förbättring . Vi söker nu en operatör till vår avdelning Protective Coatings som är världsledande inom skyddsfärger.
 
Om tjänsten
Som produktionspersonal hos oss arbetar du tvåskift inom produktionen med att se över så produktionen går så smidigt som möjligt. Du säkerställer produktionen genom satsning eller tappning av färg samt viss truckkörning
- Övervaka maskiner vid tillverkning av målarfärg och åtgärde den problematik som kan uppstå
- Blanda kemiska tillsatser för att tillverka målarfärg.
- Satsa alternativt tappa upp färg
- Truckkörning, med såväl inkörning av produkter och lastning och lossning.

Vacancy data

Organisation

Job characteristics

Closing date

September 23, 2017

Vacancy number

170002TP

Continent

Europe

Country

Sweden

State/Region/Province

Västra Götaland

Site

Angered

Business unit

Protective Coatings

Job family

Manufacturing

Hierarchy level

Professional/Experienced/Specialist

Full time/part time

Full-time

Contract type

Permanent


Job requirements/Candidate profile

- Avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg
- Gilla att arbeta praktiskt där du får använda kroppen i arbetet
- Kunna arbeta i en miljö som ställer hårda krav på säkerhet och Miljö.
- Vara flytande i det svenska språket.
- Meriterande men inte krav med truckkort/tidigare erfarenhet från industrin.
För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du gillar praktiskt arbete, du drivs av att lösa problem och har ett intresse för industrin.  Du är en god lagspelare och kan arbeta i team. Som person är du positiv, öppen och gillar att arbeta.  Då du kommer att arbeta både självständigt och i team så är samarbetsförmågan viktig och att du tar initiativ till ”Best practice” Självfallet lever du upp till och motiveras av våra värderingar: kunden i fokus, uppfylla våra åtaganden, passion för att vara bäst och arbeta i team.
 
Vad kan AkzoNobel erbjuda dig
Om du delar våra värderingar och mål, kan vi ge dig en karriär där dina kunskaper och ambitioner uppmärksammas och belönas. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med många möjligheter att utvecklas – både personligt och yrkesmässigt. Du kommer att erbjudas givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med likasinnade som delar din inställning och entusiasm. Genom att arbeta med AkzoNobel kommer du även att hjälpa oss att nå vår ambition – att bli förstahandsvalet för kunder, aktieägare och medarbetare över hela världen.
 
Ytterligare information    
Detta är en tillsvidareanställning och placerad i Angered. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta TalentResourcing.SE@akzonobel.com 
 
För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Petri Örn, produktionschef: +46766326160
För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta Talent Resourcing Partner Hugo Jobring +46709577361
För fackliga frågor: Kristofer Bergman, IF Metall+4631928500


Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
 
Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda
 
Mer om företaget
Inom AkzoNobel är vi 45 000 engagerade medarbetare som tillsammans skapar förutsättningar för
god livskvalitet och en inspirerande vardag. Vi är ett ledande globalt färgföretag och en stor producent av specialkemikalier som förser företag och konsumenter världen över med såväl färg och ytskydd, som ingredienser till viktiga vardagsprodukter. Idag är vi verksamma i över 80 länder och vårt huvudkontor ligger i Amsterdam, Nederländerna. Våra innovativa produkter bär på en stolt historia och är skapade för att göra livet enklare för människor i en snabbt föränderlig värld. Bland våra välkända varumärken finns Eka, International, Cuprinol, Jozo och Nordsjö. Vi rankas återkommande som ledande inom hållbar i vår bransch och drivs av att bidra till välmående städer och levande samhällen genom att skapa en färgstark och trygg värld där livet blir bättre genom det vi gör.
 
Glöm inte att följa oss på  LinkedIn och
Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.

Apply