Vacancy

Säljare med erfarenhet från billackering sökes!,
Full-time

Sweden, Stockholm, Tyresö

Business unit: Vehicle Refinishes

About AkzoNobel

AkzoNobel is a leading global paints and coatings company and a major producer of specialty chemicals, with leading market positions and brands in countries around the world. We operate in a number of important market segments ranging from buildings and infrastructure to transport, industrial and consumer goods. We’re also the sector leader in sustainability and are number one in the renowned Dow Jones Sustainability Index. In practical terms, that means our sustainable solutions are in your lives, and those of your friends and family, every day. We’re the people that make it possible for you to do what you need to do.

Responsibility

Arbetar eller har du arbetat inom området för fordonslackering och vill använda dina kunskaper på ett nytt sätt?

 
Som säljare ansvarar du för att bearbeta befintliga men framför allt nya kunder i ditt distrikt som i första hand är Storstockholm. Du jobbar självständigt med att underhålla din kundbas där du identifierar, planerar och utvecklar vårt erbjudande i linje med kundens mål och behov. Till din hjälp jobbar du i vårt CRM system som du ansvarar för att uppdatera med korrekt och fullständig kundrelaterad information.
 
Som säljare representerar du våra produkter på ett professionellt sätt där du har expertkunskap om egenskaper och fördelar med just våra produkter och tjänster. I din roll jobbar du tätt tillsammans med ansvarig tekniker som ger stöd i säljprocessen men även för framtida kundsupport. Kunderna är professionella skadeverkstäder och återförsäljare inom reparationslackering av personbilar.

Vacancy data

Organisation

Job characteristics

Closing date

August 13, 2017

Vacancy number

170002UK

Continent

Europe

Country

Sweden

State/Region/Province

Stockholm

Site

Tyresö

Business unit

Vehicle Refinishes

Job family

Sales

Hierarchy level

Professional/Experienced/Specialist

Full time/part time

Full-time

Contract type

Permanent


Job requirements/Candidate profile

Du har goda kunskaper och erfarenheter om produkter för reparationslackering då du arbetar eller har arbetat inom området för fordonslackering. Yrkeskunskapen är viktig då du kommer möta erfarna kunder inom området. Troligtvis arbetar du idag inom billackeringsbranschen och ser att du vill använda dina kunskaper på ett nytt sätt.
 
Som person är du målinriktad, relationsskapande och sätter alltid kundens behov i centrum. Du har ett sinne för affärer och triggas av att jobba målfokuserat. Du har ett genuint intresse för branschen och följer marknadens trender. Du tycker om att jobba självständigt och har en förmåga att kunna planera din vardag på både kort och längre sikt. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska. Du bör också vara van att arbeta i Officepaketet.
 
 
AkzoNobel Automotive & Aerospace Coatings, A&AC, är en av världens ledande leverantörer inom fordonsindustri och eftermarknad samt flygindustri. A&ACs huvudkontor återfinns i Sassenheim, Nederländerna, där också de största enheterna för utveckling, tillverkning och distribution återfinns. I Norden bedrivs verksamheten i enheten Akzo Nobel Car Refinishes AB, som marknadsför och säljer varumärkena Sikkens® och Lesonal®. I Norden och i Sverige ligger tyngdpunkten på eftermarknaden för fordon, dvs reparationslackering av personbilar och lackering av tunga fordon.
 
 
Vad kan AkzoNobel erbjuda dig?
Om du delar våra värderingar och mål, kan vi ge dig en karriär där dina kunskaper och ambitioner uppmärksammas och belönas. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med många möjligheter att utvecklas – både personligt och yrkesmässigt. Du kommer att arbeta med likasinnade som delar din inställning och entusiasm.
Genom att arbeta med AkzoNobel kommer du även att hjälpa oss att nå vår ambition – att bli förstahandsvalet för kunder, aktieägare och medarbetare över hela världen.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Då du kommer utgå från ditt hem är placeringsort flexibel men vi ser ett du bor inom det distrikt du ansvarar för.
 
Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med CV och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta TalentResourcing.SE@akzonobel.com
 
För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Robert Nyqvist, Försäljningschef Personbil på tel.nr. 0708 12 04 55.
 
För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Patrik Hassel, Talent Resourcing Partner, +46 702 35 03 44.
 
För fackliga frågor kontakta
Marianne Strömberg på telefon 08 – 503 04 102.
 
 

Mer om oss
Akzo Nobel Car Refinishes AB har en mångårig erfarenhet av billackeringsprodukter och tillbehör. Vårt koncept bygger på att vara totalleverantör för billackeringsverkstäder och återförsäljare.
 
Vi är en Nordisk affärsorganisation tillhörande AkzoNobel Performance Coatings - Vehicle Refinishes. Vårt huvudkontor och lager finns Tyresö medan moderbolaget återfinns i Nederländerna.
 
Vi har även kontor och lager i Göteborg, Oslo och Helsingfors. Totalt i Norden är vi ett effektivt och sammansvetsat team på 45 personer som främst jobbar inom Sälj, Teknik, Marknad och Logistik.
Sikkens är AkzoNobels premium-märke när det gäller skadereparationer.
 
Glöm inte att följa oss på  LinkedIn och Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.
 
Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda
 
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
 
 
 
*LI-SWE
 

Apply