Vacancy

Project Engineer,
Fulltime

Netherlands, Gelderland, Wapenveld

Business unit: DP Eastern & Southern Europe & Africa

About AkzoNobel

AkzoNobel is 's werelds grootste verf- en coatingsonderneming en een vooraanstaand producent van specialistische chemicaliën. We zijn toonaangevend in diverse markten en hebben merken in landen over de hele wereld. We zijn actief in een aantal belangrijke marktsegmenten, van bouw en infrastructuur tot en met transport, industriële- en consumptiegoederen. Daarnaast zijn we marktleider in de sector duurzaamheid en nummer één op de bekende Dow Jones Sustainability Index. In de praktijk betekent dit dat onze duurzame oplossingen deel uitmaken van je dagelijkse leven, en dat van vrienden en familie; ze zijn de onderscheidende factor waardoor jij kunt doen wat gedaan moet worden.

Responsibility

 
Gedreven, ervaren MBO'er WTB, Elektrotechniek of Mechatronica werkt in zelfstandig op te zetten en aan te sturen projecten aan continue verbetering van onze installaties.
 

Investeringsprojecten van verbetervoorstel via het offertetraject en de projectuitvoering naar een positieve evaluatie leiden. Boeiend werk voor een resultaat- en kwaliteitsbewuste project engineer.

AkzoNobel Decorative Paints brengt kleur in je leven, met een breed assortiment binnen- en buitenproducten voor decoratie en bescherming. Ons assortiment omvat verven, lakken en beitsen, maar ook voorbehandelingsproducten (pre-deco producten). Als experts in kleur is ons doel om al onze klanten – van professionele schilders tot enthousiaste doe-het-zelvers – te voorzien van het laatste op het gebied van kleur en te ondersteunen bij het bereiken van een fantastisch eindresultaat.
 
Op onze verffabriek in Wapenveld produceert AkzoNobel verf en pre-deco producten voor de regio North & West Europe en voor diverse business units. De afdeling Maintenance is verantwoordelijk voor het in optimale staat brengen en onderhouden van de terreinen, de gebouwen en de machines. Ook voert Maintenance projecten uit voor verbetering, uitbreiding, vervanging en nieuwbouw. Voor deze afdeling zijn wij nu op zoek naar een gemotiveerde
 

Project Engineer
 

Je werkt in dagdienst aan de continue verbetering van ons machinepark, op het raakvlak van maintenance en productie. Je onderzoekt wat de mogelijkheden zijn, ontwerpt en tekent machinedelen of verstrekt opdracht aan derden om deze delen te laten maken.
 

Je doet verbetervoorstellen, maakt zelf de investeringsaanvraag en bent verantwoordelijk voor de implementatie ervan. Dat betekent ook: offertes aanvragen en beoordelen, overleggen met kantoor terwijl je wacht op toestemming, als projectmanager de uitvoering begeleiden en uiteindelijk samen met de stakeholders evalueren of alles 'built as designed' is.
 

Overigens werk je met een 'Management of Change'-procedure om samen met de betrokkenen de risico's in kaart te brengen en een aanpak in stappen voor te bereiden. Je houdt verder de machine-documentatie actueel, bestelt onderdelen en materialen in SAP en begeleidt zowel monteurs en operators als externe technische contractors bij hun werkzaamheden.
 

Erg belangrijk bij AkzoNobel is veilig werken, op basis van je eigen technische vakbekwaamheid maar ook aan de hand van HSE-regels, procedures en ergonomierichtlijnen. Je voert het S5-beleid uit inclusief uitgifte en beheer van S5 materialen.

Vacancy data

Organisation

Job characteristics

Closing date

July 31, 2017

Vacancy number

170002Y5

Continent

Europe

Country

Netherlands

State/Region/Province

Gelderland

Site

Wapenveld

Business unit

DP Eastern & Southern Europe & Africa

Job family

Manufacturing

Hierarchy level

Professional/Experienced/Specialist

Full time/part time

Fulltime

Contract type

Onbepaalde tijd


Job requirements/Candidate profile

Jouw kwaliteiten

- MBO (of HBO) Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Mechatronica;

- Diploma's VCA, Pneumatiek, Hydrauliek en Schakeltechniek;

- Kennis van en vaardigheid in Autocad en PLC software;

- Certificaat NEN 3140;

- Kennis van projectmanagement en productieprocessen;

- Communicatief vaardige teamspeler met analytisch inzicht;

- Innovatief, resultaatgericht, overtuigend, zelfstandig, planmatig;

- Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van Nederlands en Engels;

- Mondelinge beheersing van de Duitse taal is een pre.

Ons aanbod
Je kunt rekenen op een veelzijdige functie met verantwoordelijkheid voor complete innovatieprojecten. Echt werk waarin je je kennis en ervaring kwijt kunt. En je visie op effectief en efficiënt inrichten van processen. Wij bieden je bovendien alle ruimte om je verder te ontwikkelen. Plus natuurlijk een prima salaris en dito secundaire voorwaarden.
 
Jouw reactie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Denise de Bock, Talent Resourcing Partner, telefoonnummer (088) 0106789 # 2. Je sollicitatie ontvangen we graag via onze website www.akzonobel.nl/careers, referentie 170002Y5 of gebruik de sollicitatielink.

Een pre-employment screening en online asssessment kunnen onderdeel zijn van het selectieproces.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing stellen we niet op prijs.
 
*LI-RSD

Apply