Vacancy

Allround Onderhoudsmonteur,
Fulltime

Netherlands, South Holland, Groot-Ammers

Business unit: DP Eastern & Southern Europe & Africa

About AkzoNobel

AkzoNobel is 's werelds grootste verf- en coatingsonderneming en een vooraanstaand producent van specialistische chemicaliën. We zijn toonaangevend in diverse markten en hebben merken in landen over de hele wereld. We zijn actief in een aantal belangrijke marktsegmenten, van bouw en infrastructuur tot en met transport, industriële- en consumptiegoederen. Daarnaast zijn we marktleider in de sector duurzaamheid en nummer één op de bekende Dow Jones Sustainability Index. In de praktijk betekent dit dat onze duurzame oplossingen deel uitmaken van je dagelijkse leven, en dat van vrienden en familie; ze zijn de onderscheidende factor waardoor jij kunt doen wat gedaan moet worden.

Responsibility

 
Technische alleskunner gezocht die ons machinepark wil helpen onderhouden

MBO'er Wtb, AOT of mechatronica voor reparatie en onderhoud aan productie-installaties en andere mechanische en elektrische apparatuur.
 

AkzoNobel Decorative Paints brengt kleur in je leven, met een breed gamma producten voor decoratie en bescherming, binnen en buiten. Ons assortiment omvat verven, lakken en beitsen, maar ook producten voor de voorbehandeling (pre-deco) van hout en metaal. Als experts in kleur streven we er naar al onze klanten – van professionele schilders tot enthousiaste doe-het-zelvers – te voorzien van de allerbeste producten en het advies voor een perfecte afwerking van hun project. In onze verffabriek in Groot-Ammers komen grondstoffen binnen, die vervolgens de fabriek weer verlaten als verf in blik. Voor dit productieproces hebben wij een veelzijdig machinepark. Hierbij moet je denken aan dissolvers, vullijnen, robots, pompen, mengers en instrumentatie. Voor het onderhoud van ons machinepark zijn wij nu op zoek naar een

allround storingstechnicus

 
Je onderzoekt mechanische, elektrotechnische en besturingstechnische storingen en probeert deze direct zelf te verhelpen. Als het moet, tref je een noodvoorziening. Maar ook dan blijf je betrokken tot aan de definitieve reparatie. Naast het oplossen van storingen houdt ons team zich bezig met het optimaliseren van het preventief onderhoud. Je verricht inspecties, bouwt mee aan aanpassingen en geeft technisch advies aan operators. Bij speciale projecten begeleid je soms ook technici van buiten. Zo ontwikkel je je steeds meer, word je zelfstandiger en waardevoller voor onze organisatie. In deze functie werk je in een tweeploegendienst samen met je collega en rapporteer je aan de Maintenance Manager.

Vacancy data

Organisation

Job characteristics

Closing date

September 25, 2017

Vacancy number

170002Z7

Continent

Europe

Country

Netherlands

State/Region/Province

South Holland

Site

Groot-Ammers

Business unit

DP Eastern & Southern Europe & Africa

Job family

Manufacturing

Hierarchy level

Professional/Experienced/Specialist

Full time/part time

Fulltime

Contract type

Onbepaalde tijd


Job requirements/Candidate profile

Wat breng je mee?

- Technische opleiding op ten minste MBO-4 niveau (scheeps)WTB, AOT of mechatronica;

- Relevante kennis van elektrotechniek of bereid om deze kennis op te doen;

- Je bent NEN-3140 vakbekwaam of bereid om dit te worden;

- Communicatief sterke (zowel mondeling als schriftelijk) teamspeler;

- Zelfstandig en besluitvaardig.

Wat bieden wij je?
Dit is een ontzettend boeiende baan voor iemand die graag zelfstandig meedraait in een gedreven team waarin veiligheid, integriteit en duurzaamheid de basis zijn en we de gewone dingen ongewoon goed doen. Bovendien ondersteunen we je in je verdere ontwikkeling door je de mogelijkheid te geven allerlei vakopleidingen en cursussen te doen.
 
Jouw reactie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anne Marte van der Vossen, Talent Resourcing Partner, telefoonnummer (088) 0106789 # 2. Je sollicitatie ontvangen we graag via onze website www.akzonobel.nl/careers, referentie 170002Z7 of gebruik de sollicitatielink.

Een pre-employment screening kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing wordt niet op prijs gesteld.
*LI-RSD

Apply