Vacancy

Hoofdoperator,
Fulltime

Netherlands, Groningen, Delfzijl

Business unit: Specialty Chemicals

About AkzoNobel

AkzoNobel is 's werelds grootste verf- en coatingsonderneming en een vooraanstaand producent van specialistische chemicaliën. We zijn toonaangevend in diverse markten en hebben merken in landen over de hele wereld. We zijn actief in een aantal belangrijke marktsegmenten, van bouw en infrastructuur tot en met transport, industriële- en consumptiegoederen. Daarnaast zijn we marktleider in de sector duurzaamheid en nummer één op de bekende Dow Jones Sustainability Index. In de praktijk betekent dit dat onze duurzame oplossingen deel uitmaken van je dagelijkse leven, en dat van vrienden en familie; ze zijn de onderscheidende factor waardoor jij kunt doen wat gedaan moet worden.

Responsibility

Kwaliteit, continuïteit, veiligheid... jij weet dat de rol van operators cruciaal is de chemische productie.
 
Procestechnicus met Vapro C krijgt alle ruimte om zijn of haar al aanzienlijke kennis van procesbesturing en -bewaking verder uit te bouwen en te delen.
 
Delamine in Delfzijl – een joint venture van AkzoNobel met het Japanse Tosoh Corporation – is een van ’s werelds grootste fabrieken voor de productie van ethyleenaminen en al bijna 35 jaar technisch toonaangevend. Wij produceren grondstoffen voor onder meer wegenbouw, gezondheidszorg, verven en lakken, schonere verbranding van benzine maar ook voor gebruik in theezakjes en tissues. Wij willen zo veilig en efficiënt mogelijk werken, steeds met respect voor mens en omgeving. Zie ook www.delamine.com. Voor een functie in volcontinudienst (vijf ploegen) bij de afdeling Productie zijn wij nu op zoek naar een gemotiveerde en ambitieuze
 
Hoofd Operator
 
Je bewaakt de processen en regelt bij waar dat nodig mocht zijn. Je verhelpt storingen en waar mogelijk voorkom je ze. Wij vinden het belangrijk dat je een brede blik hebt. Dus niet alleen kijkt naar de knoppen en displays, maar ook de externe omstandigheden in de gaten houdt. Je registreert en interpreteert gegevens uit het proces en signaleert alle eventuele afwijkingen, zowel tijdens je eigen dienst als bij de overdracht van en naar eerdere en latere shifts. Bij alles wat je doet, let je op naleving van de wettelijke regels, bedrijfsvoorschriften en instructies op het gebied van risicobeheersing, procesveiligheid en milieu. Bij incidenten of noodgevallen houd je het hoofd koel en neem je direct de juiste maatregelen. Je vervangt de Wachtchef indien nodig in alle operationele aspecten waarbij je leiding geeft aan een ploeg operators en verantwoordelijk bent voor de bedrijfsvoering.
 
Veiligheid voor alles
Het spreekt vanzelf, maar omdat we het zo belangrijk vinden noemen we het toch even apart: veiligheid gaat vóór alles! Je bent altijd alert op de risico’s bij chemische productieprocessen. Dit betekent ook dat je kritisch durft te zijn op het handelen van je collega’s en externe leveranciers.

Vacancy data

Organisation

Job characteristics

Closing date

August 14, 2017

Vacancy number

1700030F

Continent

Europe

Country

Netherlands

State/Region/Province

Groningen

Site

Delfzijl

Business unit

Specialty Chemicals

Job family

Manufacturing

Hierarchy level

Professional/Experienced/Specialist

Full time/part time

Fulltime

Contract type

Onbepaalde tijd


Job requirements/Candidate profile

Wat we vragen

- Relevante opleiding en Vapro C;
- Ruime ervaring bij een (bij voorkeur BRZO) productiebedrijf;
- Sterk verantwoordelijkheidsgevoel en positief-kritische blik op kwaliteit;
- Initiatiefrijk, zeer risicobewust en gedisciplineerd;
- Ambitie en het vermogen om door te groeien naar een leidinggevende functie;
- Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal.
Wat biedt Delamine?
Delamine Delfzijl biedt een dynamische, veelzijdige en uitdagende werkomgeving met volop ruimte voor initiatieven en persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een plant met een informele, no nonsens, veiligheidsgedreven cultuur waar het initiëren en implementeren van groeiprojecten gecombineerd wordt met een continue efficiency drive. Daarbij ontvang je een bij de functie passend salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, plus uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
 
Jouw reactie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anne Marte van der Vossen, Talent Resourcing Partner, telefoonnummer (088) 0106789 # 2. Je sollicitatie ontvangen we graag via onze website www.akzonobel.nl/careers, referentie 1700030F of gebruik de sollicitatielink.
Een pre-employment screening kan onderdeel zijn van het selectieproces.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing wordt niet op prijs gesteld.
*LI-RSD

Apply