Vacancy

Senior Planner,
Fulltime

Netherlands, South Holland, Rotterdam

Business unit: Industrial Chemicals

About AkzoNobel

AkzoNobel is 's werelds grootste verf- en coatingsonderneming en een vooraanstaand producent van specialistische chemicaliën. We zijn toonaangevend in diverse markten en hebben merken in landen over de hele wereld. We zijn actief in een aantal belangrijke marktsegmenten, van bouw en infrastructuur tot en met transport, industriële- en consumptiegoederen. Daarnaast zijn we marktleider in de sector duurzaamheid en nummer één op de bekende Dow Jones Sustainability Index. In de praktijk betekent dit dat onze duurzame oplossingen deel uitmaken van je dagelijkse leven, en dat van vrienden en familie; ze zijn de onderscheidende factor waardoor jij kunt doen wat gedaan moet worden.

Responsibility

Veelzijdige leidinggevende planningsfunctie voor complexe onderhoudsprojecten bij grote petrochemische plant
 
Ervaren MBO+ senior planner borgt de integriteit en continuïteit van onze productieprocessen en leidt een breed team met oog voor de kwaliteit en veiligheid van mens en materieel
Iedereen gebruikt dagelijks onze industriële chemicaliën, via producten als auto’s, medicijnen, textiel en desinfecteermiddelen. Ze zijn dan ook onmisbaar in de bouwwereld en de chemische, wasmiddelen-, voedingsmiddelen-, papier- en kunststofindustrie. AkzoNobel Industrial Chemicals is de grootste Europese producent van vacuümzout, en een van de marktleiders in chloor, loog en chloorderivaten als monochloorazijnzuur (MCA), chloormethaan en metaalzouten. Voor de onderhoudsafdeling van onze productielocatie in Rotterdam zijn wij nu op zoek naar een ervaren MBO'er (plus) onderhoudsspecialist met grote ervaring in planning (werkvoorbereiding) van onderhoudsactiviteiten voor de functie van
Senior Planner Maintenance
 
Je hoofdtaak als senior planner in de planningsafdeling is het tijdig en effectief plannen en voorbereiden van preventief onderhoud met als doel de betrouwbaarheid en beschikbaarheid te waarborgen van de installaties in twee petrochemische fabrieken met een totaal onderhoudsbudget van 6 tot 12 miljoen euro. Ook voor het correctief onderhoud zal je volgens het werkproces, daar waar van toepassing, werkpakketten opstellen. Hoofdzorg daarbij is de veiligheid. Je voert een proactief veiligheidsmanagement met toepassing van het Stop Principle en blijft steeds in dialoog met collega's en derden over het consequent toepassen van de AkzoNobel 'life saving rules'. Je maakt gedetailleerde projectplannen voor de veilige en efficiënte uitvoering van onderhoudsklussen, waarbij je de situatie in het veld goed hebt beoordeeld. Als nieuw materieel nodig is, schrijf je bestelorders, werkt nauw samen met de Material Coördinator en je past plannen aan als dat nodig of handig lijkt. Je stuurt kant-en-klare 'job packages' naar de scheduler en de uitvoerende groepen. Dit alles in overeenstemming met de AkzoNobel regels, voorschriften en werkmethoden (werkprocessen) en aansluitend bij gestandaardiseerde best practice methoden uit de internationale AkzoNobel-organisatie.
Als Senior ben je de ‘primus inter paris’ van de plannersgroep en verantwoordelijk voor het ontvangen van de opdrachten, de coördinatie van de planningswerkzaamheden en de rapportage over de voortgang en efficiëntie van de planningsgroep. Je rapporteert aan de Maintenance manager.
.

Vacancy data

Organisation

Job characteristics

Closing date

December 26, 2017

Vacancy number

1700034S

Continent

Europe

Country

Netherlands

State/Region/Province

South Holland

Site

Rotterdam

Business unit

Industrial Chemicals

Job family

Manufacturing

Hierarchy level

Professional/Experienced/Specialist

Full time/part time

Fulltime

Contract type

Onbepaalde tijd


Job requirements/Candidate profile

Jouw kwaliteiten
• MBO+ functioneringsniveau;
• Beslist ruime (minimaal 10 jaar) relevante ervaring in de (petro-)chemie;
• Breed technisch georienteerd WTB en E&I; Diepgaande kennis van zowel uitvoering als planning van onderhoud;
• Ervaring en senioriteit in coördineren van (plannings-)werkzaamheden;ervaring met werkvoorbereidin
• Daadkrachtig, kritisch en alert op risico's;
• Goede communicatieve vaardigheden.
• Ervaring in het aansturen van een team
• SAP-kennis
 
Ons aanbod
Het betreft hier een boeiende, veelzijdige functie met leidinggevende en uitvoerende taken, alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen in maintenance planning en management, en op de langere duur uitstekende loopbaanmogelijkheden in de internationale AkzoNobel-organisatie. De overige arbeidsvoorwaarden sluiten aan bij de ambitie van AkzoNobel om tot de beste werkgevers van Nederland te behoren.
Jouw reactie
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Anne Marte van der Vossen, Talent Resourcing Partner, telefoonnummer (088) 0106789 #2. Je sollicitatie ontvangen we graag via onze website www.akzonobel.nl/careers, referentie 1700034S.
Een pre-employment screening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing wordt niet op prijs gesteld.

*LI-RSD

Apply