Vacancy

Processoperatör AkzoNobel Alby,
Heltid

Sweden, Västernorrland, Alby

Business unit: Pulp & Perform. Chemicals

About AkzoNobel

AkzoNobel är ett världsledande färgföretag och en ledande producent av specialkemikalier, bygglim och limsystem. Vi har ledande marknadspositioner och starka varumärken i länder över hela världen. Vi arbetar inom flera viktiga marknadssegment – från bygg- och infrastruktur till transport, industri- samt konsumtionsvaror. Vi är också ledande inom hållbar utveckling och rankas som nummer ett på Dow Jones Sustainability Index. Rent praktiskt innebär det att våra hållbara lösningar dagligen präglar ditt, din familjs och dina vänners liv. Våra produkter gör det möjligt för er att göra det ni behöver.

Responsibility

 Bleaching Chemicals är en av tre globala affärsenheter inom AkzoNobel Pulp and Performance Chemicals. Vi är världens största tillverkare av Natriumklorat och en av de största tillverkarna av Väteperoxid. Vid Albyfabrikerna arbetar 100 anställda med att producera Natriumklorat, Kaliumklorat och Väteperoxid.

Vi söker nu två processoperatörer till vår site i Alby. En tjänst är tillsvidare och en är ett vikariat t.o.m. slutet av december 2017.

Om tjänsterna


I rollen som processoperatör har du mycket varierande arbetsuppgifter som till stor del består av optimering av produktionen för att uppnå hög säkerhet till lägsta möjliga kostnad. Övriga arbetsuppgifter kan vara processanalyser, kontroll av den fysiska statusen av anläggningen, egenkontroller samt utförande av operatörsunderhåll.

Hos oss är det en självklarhet att alla aktivt deltar i det löpande säkerhetsarbetet med exempelvis förbättringsarbeten, dokumentation, skyddsronder och riskanalyser.

Arbetstiden är under upplärningstiden dagtid, men även skiftgång kan förekomma. Du skall efter intern utbildning kunna ersätta skiftgående processoperatörer både permanent och vid kortare frånvaro. Efter upplärningstiden ingår även helgberedskap.

Som processoperatör jobbar du inom Drift och Tekniks avdelning och som dagtidsgående processoperatör rapporterar till Dagtidsgående Produktionsledare. Gruppen består av 10 st medarbetare.

Vacancy data

Organisation

Job characteristics

Closing date

September 03, 2017

Vacancy number

1700036Q

Continent

Europe

Country

Sweden

State/Region/Province

Västernorrland

Site

Alby

Business unit

Pulp & Perform. Chemicals

Job family

Manufacturing

Hierarchy level

Professional/Experienced/Specialist

Full time/part time

Heltid

Contract type

Tillsvidareanställning


Job requirements/Candidate profile

 Du har lägst gymnasieutbildning från 3-årig Tekniska eller Naturvetenskapliga programmen eller motsvarande utbildning/erfarenhet. Utöver det så är det ett krav att du har god datorvana, B-körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska som är vårt koncernspråk. Det är meriterande om du har erfarenhet från kemisk processindustri.

Vi söker dig som har ett gott omdöme i fråga om säkerhet, hälsa och miljö och gillar att samarbeta både i mindre och större grupper. Har du lätt för att lösa problem, se möjligheter, är initiativrik och har en god logisk förmåga kommer du att passa in hos oss.

Vad kan AkzoNobel erbjuda dig?


Om du delar våra värderingar och mål, kan vi ge dig en karriär där dina kunskaper och ambitioner uppmärksammas och belönas. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med många möjligheter att utvecklas – både personligt och yrkesmässigt. Du kommer att erbjudas givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med likasinnade som delar din inställning och entusiasm. Genom att arbeta med AkzoNobel kommer du även att hjälpa oss att nå vår ambition – att bli förstahandsvalet för kunder, aktieägare och medarbetare över hela världen.

Ytterligare information


Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta TalentResourcing.SE@akzonobel.com

För mer information om tjänsterna är du välkommen att kontakta Karin Dahlstedt, Produktionsledare tel. 070-315 04 61 eller Tommy Walker, Produktionschef tel. 070-6624174.

För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Maria Näsén, Talent Recourcing Partner tel 070-556 25 24.

För fackliga frågor vänligen kontakta: Tomas Berglund, IF Metall, tel. 070-567 57 45

“Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda”

Mer om företaget


Inom AkzoNobel är vi 45 000 engagerade medarbetare som tillsammans skapar förutsättningar för god livskvalitet och en inspirerande vardag. Vi är ett ledande globalt färgföretag och en stor producent av specialkemikalier som förser företag och konsumenter världen över med såväl färg och ytskydd, som ingredienser till viktiga vardagsprodukter. Idag är vi verksamma i över 80 länder och vårt huvudkontor ligger i Amsterdam, Nederländerna. Våra innovativa produkter bär på en stolt historia och är skapade för att göra livet enklare för människor i en snabbt föränderlig värld. Bland våra välkända varumärken finns Eka, International, Cup0rinol, Jozo och Nordsjö. Vi rankas återkommande som ledande inom hållbar i vår bransch och drivs av att bidra till välmående städer och levande samhällen genom att skapa en färgstark och trygg värld där livet blir bättre genom det vi gör.

Glöm inte att följa oss på LinkedIn och Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.Apply