Vacancy

Derde Operator AUB,
Fulltime

Netherlands, Groningen, Delfzijl

Business unit: Industrial Chemicals

About AkzoNobel

AkzoNobel is 's werelds grootste verf- en coatingsonderneming en een vooraanstaand producent van specialistische chemicaliën. We zijn toonaangevend in diverse markten en hebben merken in landen over de hele wereld. We zijn actief in een aantal belangrijke marktsegmenten, van bouw en infrastructuur tot en met transport, industriële- en consumptiegoederen. Daarnaast zijn we marktleider in de sector duurzaamheid en nummer één op de bekende Dow Jones Sustainability Index. In de praktijk betekent dit dat onze duurzame oplossingen deel uitmaken van je dagelijkse leven, en dat van vrienden en familie; ze zijn de onderscheidende factor waardoor jij kunt doen wat gedaan moet worden.

Responsibility

Wij zoeken een slimme, kritische operator met minimaal AOT/REWIC die zich verder wil ontwikkelen als medeverantwoordelijke voor de levering van onmisbare utilities als stoom, elektriciteit, koelwater en lucht aan diverse grote bedrijven op het chemiepark Delfzijl.

 
 
AkzoNobel is internationaal marktleider in verven en lakken en een belangrijke producent van chemische grondstoffen en halffabricaten. Onze producten vind je overal terug, van tandpasta tot auto-onderdelen. In Delfzijl zijn onze eigen warmtekrachtcentrale Delesto en het AkzoNobel Utiliteiten Bedrijf actief. Zij leveren stoom, elektriciteit, (koel)water en perslucht aan diverse bedrijven op het Chemiepark. Voor versterking van dit moderne bedrijf zoeken wij nu een ervaren maar nog steeds leergierige operator die bij ons kan starten als

 
 
D erde Operator

 
Je werkt in continudienst in een ploeg en rapporteert aan de wachtchef. Ook al heb je een goede technische opleiding en operationele ervaring, je zult in het begin vooral onze processen moeten leren kennen. Daarvoor kun je terugvallen op je meer ervaren collega’s, die je met veel plezier wegwijs maken en aangeven wat extra aandacht nodig heeft. Je start en stopt units, installaties e.d. en zorgt voor het in- en uitblokken en veiligstellen van installatiedelen. Je voert controlerondes uit en regelt eventueel, in overleg met de controlekamer, de installaties bij. Veiligheid is hierbij het sleutelwoord. Je zorgt voor de bemonstering van processtromen en neemt na analyse de benodigde actie, indien nodig in overleg met de wachtchef.
Jouw team zorgt voor een veilige, betrouwbare levering van onze utilities aan onze klanten, zodat die ongestoord hun processen kunnen draaien. Dit betekent ook dat je veel met de collega’s van klantzijde zult overleggen om zaken optimaal af te stemmen.
Goed overleg wordt hoe dan ook steeds belangrijker, omdat we tegenwoordig ook stoom van Eneco (biomassacentrale) en EEW (afvalverbranding) ontvangen. Er komt dus energie van externe partijen binnen, die wij weer volgens de specificaties doorleveren aan onze klanten. Dat maakt het werk van operator bij Delesto complexer dan een baan bij een gewone energiecentrale. Maar ook een stuk boeiender.

Vacancy data

Organisation

Job characteristics

Closing date

October 26, 2017

Vacancy number

170003CP

Continent

Europe

Country

Netherlands

State/Region/Province

Groningen

Site

Delfzijl

Business unit

Industrial Chemicals

Job family

Manufacturing

Hierarchy level

Entry Level

Full time/part time

Fulltime

Contract type

Onbepaalde tijd


Job requirements/Candidate profile

Jouw kwaliteiten

- Minimaal MBO AOT met REWIC of vergelijkbaar en enkele jaren ervaring in een centrale;
- Positieve collega, altijd constructief op zoek naar manieren om dingen beter te doen;
- Sterk en oplossingsgericht in communicatie met klanten en collega’s;
- Technisch veelzijdig, breed geïnteresseerd, kritisch op kwaliteit en veiligheid;
- Leergierig, kiest voor continue ontwikkeling met de ambitie door te groeien.
 
Ons aanbod
Wij bieden je een boeiende baan met veel variatie in een vrij klein, hecht team met een uitstekende sfeer. Er staan de komende jaren veel veranderingen en uitbreidingen voor de deur, waar jij een groeiende rol in kunt krijgen. Interessant bij AkzoNobel is verder het uitgangspunt dat iedereen op alle plekken in de organisatie mee mag denken over mogelijke verbeteringen. Sterker, wij verwachten dit van jou! Zo kun je ook als operator belangrijke bijdragen leveren aan de kwaliteit en de veiligheid van onze processen. Afhankelijk van je inzet en je ambities kun je de kans krijgen om op termijn door te groeien tot Senior Operator en mogelijk zelfs Hoofdoperator/wachtchef.
 
 
Jouw reactie
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Merith de Bock, Talent Resourcing Partner, telefoonnummer (088) 0106789 #2. Je sollicitatie ontvangen we graag via onze website www.akzonobel.nl/careers, referentie 170003CP.

Een pre-employment screening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing wordt niet op prijs gesteld.
 
*LI-RSD


Apply