Vacancy

Allround monteur WTB – Tribologie,
Fulltime

Netherlands, Overijssel, Hengelo

Business unit: Industrial Chemicals

About AkzoNobel

AkzoNobel is 's werelds grootste verf- en coatingsonderneming en een vooraanstaand producent van specialistische chemicaliën. We zijn toonaangevend in diverse markten en hebben merken in landen over de hele wereld. We zijn actief in een aantal belangrijke marktsegmenten, van bouw en infrastructuur tot en met transport, industriële- en consumptiegoederen. Daarnaast zijn we marktleider in de sector duurzaamheid en nummer één op de bekende Dow Jones Sustainability Index. In de praktijk betekent dit dat onze duurzame oplossingen deel uitmaken van je dagelijkse leven, en dat van vrienden en familie; ze zijn de onderscheidende factor waardoor jij kunt doen wat gedaan moet worden.

Responsibility

Op de AkzoNobel locatie in Hengelo staat een van de grootste en meest geavanceerde zoutproductiefabrieken ter wereld, inclusief een warmtekrachtcentrale voor opwekking van stoom en elektriciteit en een zoutverwerkingsfabriek. Op deze vestiging wordt pekel gewonnen uit steenzout. Uit de pekel wordt vervolgens zout gewonnen ten behoeve van de chemische industrie, gladheidbestrijding en vele soorten consumptiezout.
 

Voor de site Hengelo hebben wij een vacature voor een Allround monteur WTB – Tribologie
 

Je maakt deel uit van de afdeling Mechanical Salt Bulk binnen de afdeling Asset Management van site Hengelo.
 
Als Allround monteur WTB – Tribologie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden binnen de Salt Bulk & Specialties fabrieken met een sterke focus op tribologische werkzaamheden, denk hierbij aan smeeractiviteiten van diverse installaties over de gehele locatie volgens een vooropgesteld onderhoudsschema en zullen een hoge mate van zelfstandigheid vereisen.
Je rapporteert aan de Supervisor Mechanical Industrial Salt en werkt vooral samen met monteurs uit de mechanische werkplaats. Je hebt een proactieve houding, bent oplossingsgericht en je wilt je werk met hoge kwaliteit afleveren.
 


Belangrijkste taken:
- Uitvoeren van vooraf opgestelde preventieve onderhoudswerkzaamheden.
- Uitvoeren van correctieve onderhoudswerkzaamheden met name op het gebied van Tribologie.
- Je hebt een oplossingsgerichte houding, komt met verbetervoorstellen voor technische aanpassingen en/of aanpassingen op bestaande werkwijzen.
- Tijdig signaleren van technische problemen, analyseren wat mogelijke oorzaken zijn en dit op een correcte manier rapporteren.
- Managen van een tijdige oplevering van de onderhoudswerkzaamheden.
- Bereid om mee te draaien in consignatiediensten.
- Het naleven van AkzoNobel beleid, processen, werkmethoden en systemen. Strikte naleving van de AkzoNobel Life Saving Rules & ALPS werkprocessen.

Vacancy data

Organisation

Job characteristics

Closing date

October 26, 2017

Vacancy number

1700042D

Continent

Europe

Country

Netherlands

State/Region/Province

Overijssel

Site

Hengelo

Business unit

Industrial Chemicals

Job family

Manufacturing

Hierarchy level

Professional/Experienced/Specialist

Full time/part time

Fulltime

Contract type

Onbepaalde tijd


Job requirements/Candidate profile


- Voor alle functies in Hengelo geldt dat je de bestaande situatie altijd wilt verbeteren!
- Opleiding op MBO (4) niveau werktuigbouw met aanvullende cursussen tribologie en meerdere jaren ervaring op het gebied van werktuigbouwkundige & tribologische onderhoudswerkzaamheden.
- Je hebt een sterke drive om resultaten te behalen en om acties af te ronden.
- We verwachten een continue verbetermentaliteit: bijvoorbeeld erger je je aan inefficiënties, en heb je bewezen hieraan iets gedaan te hebben in het verleden.
- Je bent een sterke teamplayer en kunt omgaan met verschillende perspectieven en belangen, kan gemakkelijk denken in processtappen en de daarbij behorende individuele verantwoordelijkheden van je teamleden.
- Je bent innovatief, komt met nieuwe ideeën zodat de werkomgeving iedere dag veiliger en efficiënter wordt.
- Effectief in communiceren op verschillende niveau’s in de organisatie, consequent in handelen en je hebt geen schroom om je manager en je team leden moeilijke besluiten uit te leggen en te helpen invoeren.
- Beschikken over een heftruck-, reachtruck- en hoogwerker certificaat, VCA (VOL) of de bereidheid dit te halen.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Wat biedt AkzoNobel
AkzoNobel Hengelo biedt jou werk met een grote uitdaging in een zeer dynamische omgeving. Je krijgt volop ruimte voor initiatieven en ruimte om te leren en te proberen. Je komt te werken in organisatie met een informele, no nonsens en veiligheid gedreven cultuur.
Daarbij ontvang je een bij de zwaarte van de functie passend salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring.
 

Interesse?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anne Marte van der Vossen, op (088) 010 6789 (optie 2). Je sollicitatie ontvangen wij graag via onze online vacaturebank op de akzonobel vacaturebank, referentie 1700042D

 
een pre employment screening maakt deel uit van het recruitmentproces. 
 
*LI-RSD

Apply