Vacancy

Technicus E&I,
Fulltime

Netherlands, Groningen, Delfzijl

Business unit: Industrial Chemicals

About AkzoNobel

AkzoNobel is 's werelds grootste verf- en coatingsonderneming en een vooraanstaand producent van specialistische chemicaliën. We zijn toonaangevend in diverse markten en hebben merken in landen over de hele wereld. We zijn actief in een aantal belangrijke marktsegmenten, van bouw en infrastructuur tot en met transport, industriële- en consumptiegoederen. Daarnaast zijn we marktleider in de sector duurzaamheid en nummer één op de bekende Dow Jones Sustainability Index. In de praktijk betekent dit dat onze duurzame oplossingen deel uitmaken van je dagelijkse leven, en dat van vrienden en familie; ze zijn de onderscheidende factor waardoor jij kunt doen wat gedaan moet worden.

Responsibility

E&I technicus in een uitdagende, groeiende procesomgeving 
 
MBO'er met elektro- en  instrumentatie ervaring lost E/I verstoringen zelfstandig op en voert diverse correctieve en preventieve onderhoudstaken uit in onze productie installaties.
 
Delamine in Delfzijl – een joint venture van AkzoNobel met het Japanse Tosoh Corporation - is
’s werelds grootste fabriek voor de productie van ethyleenaminen, en al bijna 35 jaar technisch toonaangevend. Wij produceren grondstoffen voor onder meer wegenbouw, gezondheidszorg, verven en lakken, schonere verbranding van benzine maar ook voor gebruik in theezakjes en tissues. Wij willen zo veilig en efficiënt mogelijk werken, steeds met respect voor mens en omgeving. Zie ook www.delamine.com. Voor de afdeling onderhoud zijn wij op zoek naar een MBO'er met ervaring in elektro en instrumentatie in de procesindustrie voor de functie van Technicus E/I.
 
Je belangrijkste verantwoordelijkheid is het oplossen van verstoringen en het uitvoeren van correctief en preventief onderhoud op het gebied van E/I in onze productie installaties. Het gaat daarbij om bijvoorbeeld E/I systemen en -onderdelen, elektro- en instrumentatie installaties en elektronische apparatuur, zowel in conventionele systemen als in besturingen met PLC's en microprocessoren. Hierbij ligt het zwaartepunt bij het instrumentatie deel.
Je houdt rekening met deadlines, kwalitatieve oplevering van je werkzaamheden en, uiterst belangrijk in ons bedrijf, de naleving van onze QHSE-regels.
Je werkt in een team van technici W en E/I en wordt aangestuurd door de coördinator dagelijks onderhoud. Vanzelfsprekend kent de functie ook administratieve componenten.
Wij steken veel tijd en energie in innovatie en opleiding, dus als je optimalisatie-ideeën hebt of suggesties hebt, dan gaan we daar zeker samen mee aan de slag.

Vacancy data

Organisation

Job characteristics

Closing date

October 11, 2017

Vacancy number

1700049P

Continent

Europe

Country

Netherlands

State/Region/Province

Groningen

Site

Delfzijl

Business unit

Industrial Chemicals

Job family

Manufacturing

Hierarchy level

Professional/Experienced/Specialist

Full time/part time

Fulltime

Contract type

Onbepaalde tijd


Job requirements/Candidate profile

Jouw kwaliteiten

- MBO Meet- en Regeltechniek, Besturingstechniek of Algemene Onderhoudstechniek;
- Minimaal drie jaar instrumentatie-ervaring in de procesindustrie
- Kennis van de diverse meet- en regelinstrumenten
- Vermogen binnen de eigen discipline zelfstandig E/I storingen op te lossen;
- Teamplayer
- Bereid zijn om door te ontwikkelen
Ons aanbod
Dit is een interessante functie voor een E/I technicus die graag de handen uit de mouwen steekt om zelf storingen op te lossen en correctief en preventief onderhoud uitvoert. Bij AkzoNobel hechten we veel waarde aan continue ontwikkeling, waarbij een belangrijk deel van de innovatie vanuit de werkvloer komt. Jij kunt daar een grote rol in spelen. De mate waarmee je je inzet, heeft vanzelfsprekend ook effect op je doorgroeimogelijkheden. Binnen de plants in Delfzijl, of daarbuiten.
 
Jouw reactie
Voor meer informatie over de functie kun je bellen met de afdeling CoE Talent Resourcing , 088-0106789 optie 2 of met Gerard Mollema Maintenance coördinator Delamine, 0655488840. Je sollicitatie ontvangen we graag via onze website www.akzonobel.nl/careers, referentie 1700049P.
Een pre-employment screening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing wordt niet op prijs gesteld.
 
*LI-JS

Apply