Vacancy

Inköpskoordinator SRM och Axapta,
Heltid

Sweden, Skåne, Malmö

Business unit: DP North West Europe

About AkzoNobel

AkzoNobel är ett världsledande färgföretag och en ledande producent av specialkemikalier, bygglim och limsystem. Vi har ledande marknadspositioner och starka varumärken i länder över hela världen. Vi arbetar inom flera viktiga marknadssegment – från bygg- och infrastruktur till transport, industri- samt konsumtionsvaror. Vi är också ledande inom hållbar utveckling och rankas som nummer ett på Dow Jones Sustainability Index. Rent praktiskt innebär det att våra hållbara lösningar dagligen präglar ditt, din familjs och dina vänners liv. Våra produkter gör det möjligt för er att göra det ni behöver.

Responsibility

Vi söker nu en vikarierande inköpskoordinator till vår nordiska butiksverksamhet.
Tjänsten som inköpskoordinator innebär att du arbetar nära de anställda i våra 43 butiker i Sverige, Danmark och Norge. Du kommer att ansvara för att administrerar och registrera inköp genom SAP SRM.  Du är en del av ett team  där din roll kommer att fungera som butiksverksamhenes primära kontaktperson gemtemot våra leverntörer. Som inköpskoordinator så är du med och driver och förbättrar arbetssättet inom våra butiker för att lyckas med och nå bästa försäljningsresultat.
 

Vacancy data

Organisation

Job characteristics

Closing date

October 22, 2017

Vacancy number

170004C4

Continent

Europe

Country

Sweden

State/Region/Province

Skåne

Site

Malmö

Business unit

DP North West Europe

Job family

Sales

Hierarchy level

Professional/Experienced/Specialist

Full time/part time

Heltid

Contract type

Visstidsanställning


Job requirements/Candidate profile

I arbetsuppgifterna ingår:
- Kontera fakturor i SAP gällande inköp för butikerna.
- Skapa och leverera in SRM-ordrar för butikerna.
- Kontrollera att inköp till butikerna görs inom satta budgetramar.
- Leverantörskontakt.
- Anmäla och följa upp på systemrelaterade problem i SRM.
- Koordinera och ansvara för möten mellan Akzo Nobels olika funktioners SRM Key Users på siten.
- Underhålla och uppdaterad utbildningsmaterial för SRM.
- Utbilda nya användare i SRM

 

Kvalifikationer 


 
- Gymnasieutbildning eller motsvarande
- Grundläggande ekonomisk förståelse
- God kommunikationsförmåga
- God engelska och svenska i tal och skrift.
 
För att lyckas i denna roll är det viktigt att du brinner för sevice och samarbete. Nya utmaningar driver dig framåt. Du är van vid att arbeta självständigt, men är samtidigt utåtriktad och bra på att bygga relationer. Du är prestigelös och har en mycket hög servicekänsla.


 

Vad kan AkzoNobel erbjuda dig?


Om du delar våra värderingar och mål, kan vi ge dig en karriär där dina kunskaper och ambitioner uppmärksammas och belönas. Du kommer att arbeta med likasinnade som delar din inställning och entusiasm. Genom att arbeta med AkzoNobel kommer du även att hjälpa oss att nå vår ambition – att bli förstahandsvalet för kunder, aktieägare och medarbetare över hela världen.
Klicka här för att få veta mer om vår verksamhet.
   

Ytterligare information


Detta är ett graviditetsviktriat som löper tills den 31/12 – 2018. Tjänsten är på heltid och du rapporterar till Benjamin Carlsson. Du är placerad i Malmö Sege. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
 
Vill du ha ytterligare information, var vänlig kontakta: Operational Project Manager, Benjamin Carlsson,  +46 708 35 06 32
 
För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Elisabet Haraldsdottir, Talent Resourcing Partner, +46 703 50 17 99


Facklig kontakt
Unionen: Jörgen Dahlgren: +46 708 35 52 49
Sveriges Ingenjörer and Akademikerna: Per-Ola Löfgren +46 708 84 53 48 
Ledarna: Boris Parezanovic +46 708 35 52 55 
 
Om du har generella frågor kring din ansökan eller behöver hjälp, vänligen kontakta: TalentResourcing.SE@akzonobel.com
 
Vi ser fram emot din ansökan!
 

Mer om företaget


Nordsjö Butiker ingår i AkzoNobel Decorative Coatings AB och tillhör Nordsjö Idé & Design-kedjan. Nordsjö Butiker säljer färg, tapet, golv och tillbehör till konsument och proffs (främst måleri.) I kedjan ingår såväl Nordsjös helägda butiker som externa återförsäljare. Idag ingår ca 170 butiker i kedjan i Sverige.
AkzoNobel är ett ledande globalt färgföretag och en stor producentav specialkemikalier som förser företag och konsumenter världen över med såväl färg och ytskydd, som ingredienser till viktiga vardagsprodukter. Idag är vi verksamma i över 80 länder och vårt huvudkontor ligger i Amsterdam, Nederländerna. Våra innovativa produkter bär på en stolt historia och är skapade för att göra livet enklare för människor i en snabbt föränderlig värld. Bland våra välkända varumärken finns Eka, International, Cuprinol, Jozo och Nordsjö. Vi rankas återkommande som ledande inom hållbar i vår bransch och drivs av att bidra till välmående städer och levande samhällen genom att skapa en färgstark och trygg värld där livet blir bättre genom det vi gör.
 
Glöm inte att följa oss på  LinkedIn och Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.
Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
 
 
*LI-SWE
  

Apply