Vacancy

Butikssäljare till Nordsjö i Lund,
Part-time

Sweden, Skåne, Lund

Business unit: DP North West Europe

About AkzoNobel

AkzoNobel is a leading global paints and coatings company and a major producer of specialty chemicals, with leading market positions and brands in countries around the world. We operate in a number of important market segments ranging from buildings and infrastructure to transport, industrial and consumer goods. We’re also the sector leader in sustainability and are number one in the renowned Dow Jones Sustainability Index. In practical terms, that means our sustainable solutions are in your lives, and those of your friends and family, every day. We’re the people that make it possible for you to do what you need to do.

Responsibility

Butikssäljare till Nordsjö Idé & Design i Lund
I vår Nordsjö butik i Lund jobbar vi med en hög servicenivå där kundmötet är vårt största fokus, vilket innebär att vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Naturligtvis har du stort intresse för inredning och design.
I rollen som butikssäljare betjänar du både yrkesproffs och privatkonsumenter. Du är den naturliga länken mellan kunden och företagets produkter. Med stor känsla för bemötande, starkt engagemang och god produktkunskap är du den vi söker. Tjänsten är omväxlande, förutom försäljning av färg, tapeter, golv samt tillbehör hanterar du även inleveranser, varuplock och vårdar butiksmiljön för att vi alltid ska kunna leverera högsta kvalité från en butik i bästa säljbara skick.

Vacancy data

Organisation

Job characteristics

Closing date

October 21, 2017

Vacancy number

170004EZ

Continent

Europe

Country

Sweden

State/Region/Province

Skåne

Site

Lund

Business unit

DP North West Europe

Job family

Sales

Hierarchy level

Professional/Experienced/Specialist

Full time/part time

Part-time

Contract type

Permanent


Job requirements/Candidate profile

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av butiksförsäljning. Har du dessutom tidigare erfarenhet inom färgbranschen är det starkt meriterande. Du lätt för att uttrycka dej i ditt möte med kunden där det ställs höga krav på ett bemötande som inger förtroende och vårdar våra relationer.
För att du ska känna dig hemma på företaget och i teamet är det viktigt att du är smidig och har sinne för ordning och reda i samarbetet med dina kollegor, Säkert har du också en stark vilja att utvecklas positivt i din vardag.
 

Ytterligare information


Detta är en tillsvidareanställning med 70% tjänstgöringsgrad.
Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med CV och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta TalentResourcing.SE@akzonobel.com
För information om tjänsten vänligen kontakta; Åsa Ljung, Butikschef +46735292710.
För Information om rekryteringsprocessen
kontakta; Elisabet Haraldsdottir, +46703501799, Talent Resourcing Partner..


Mer om företaget


Nordsjö Butiker ingår i AkzoNobel Decorative Coatings AB och tillhör Nordsjö Idé & Design-kedjan. Nordsjö Butiker säljer färg, tapet, golv och tillbehör till konsument och proffs (främst måleri.) I kedjan ingår såväl Nordsjös helägda butiker som externa återförsäljare. Idag ingår ca 170 butiker i kedjan i Sverige.
AkzoNobel är ett ledande globalt färgföretag och en stor producentav specialkemikalier som förser företag och konsumenter världen över med såväl färg och ytskydd, som ingredienser till viktiga vardagsprodukter. Idag är vi verksamma i över 80 länder och vårt huvudkontor ligger i Amsterdam, Nederländerna. Våra innovativa produkter bär på en stolt historia och är skapade för att göra livet enklare för människor i en snabbt föränderlig värld. Bland våra välkända varumärken finns Eka, International, Cuprinol, Jozo och Nordsjö. Vi rankas återkommande som ledande inom hållbar i vår bransch och drivs av att bidra till välmående städer och levande samhällen genom att skapa en färgstark och trygg värld där livet blir bättre genom det vi gör.
 
 
*LI-SWE

Apply