Vacancy

Butikssäljare till Nordsjö i Lund,
Part-time

Sweden, Skåne, Lund

Business unit: DP North West Europe

About AkzoNobel

AkzoNobel is a leading global paints and coatings company and a major producer of specialty chemicals, with leading market positions and brands in countries around the world. We operate in a number of important market segments ranging from buildings and infrastructure to transport, industrial and consumer goods. We’re also the sector leader in sustainability and are number one in the renowned Dow Jones Sustainability Index. In practical terms, that means our sustainable solutions are in your lives, and those of your friends and family, every day. We’re the people that make it possible for you to do what you need to do.

Responsibility

Till vår Nordsjö Idé & Design butik i Lund söker vi nu en serviceinriktad och engagerad butikssäljare med intresse för färg och inredning.
I rollen som butikssäljare bemöter du både yrkesproffs och konsumenter där du är länken mellan kunden och våra produkter. Med stor känsla för service, engagemang och produktkunskap säljer du bl.a. färg, tapeter, golv och tillbehör. Tjänsten innebär även att hantera inleveranser och uppackning av varor samt hålla butiksmiljön i bästa skick för våra kunder. 

Vacancy data

Organisation

Job characteristics

Closing date

December 31, 2099

Vacancy number

170004EZ

Continent

Europe

Country

Sweden

State/Region/Province

Skåne

Site

Lund

Business unit

DP North West Europe

Job family

Sales

Hierarchy level

Professional/Experienced/Specialist

Full time/part time

Part-time

Contract type

Permanent


Job requirements/Candidate profile

Vi söker dig som är nyfiken och har en vilja att lära och utvecklas. Du brinner du för att sälja genom att ge våra kunder den bästa servicen och hitta lösningar som uppfyller kundens förväntningar. Genom att ge ett pålitligt och professionellt intryck är du kort och gott ”målarens bästa vän”.
 
För att du ska känna dig hemma och trivas hos oss är samarbete och lagkänsla naturligt för dig. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom färgbranschen eller åtminstone en grundläggande förståelse för våra produkter. Har du erfarenhet av butiksförsäljning är detta meriteranade. Du har goda kunskaper i det svenska språket och har en god kommunikativ förmåga.
 
Ytterligare information
Detta är en tillsvidareanställning med 40 % sysselsättningsgrad där helgarbete förekommer. Placering är butiken i Lund som är din huvudsakliga arbetsplats.
 
Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta TalentResourcing.SE@akzonobel.com
 
För mer information om tjänsten vänligen kontakta Lars Setterstig, telefonnummer +46708352022.
För information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Elisabet Haraldsdottir, Talent Resourcing Partner, telefonnummer +46 703501799
I denna rekrytering använder vi oss av löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
 
Mer om oss
Nordsjö Butiker AB är ett helägt dotterbolag till AkzoNobel Decorative Coatings AB och ingår i Nordsjö Idé & Design-kedjan. Nordsjö Butiker säljer färg, tapet, golv och tillbehör till konsument och proffs (främst måleri.) I kedjan ingår såväl Nordsjös helägda butiker som externa återförsäljare. Idag ingår ca 170 butiker i kedjan i Sverige.
 
AkzoNobel är ett ledande globalt färgföretag och en stor producentav specialkemikalier som förser företag och konsumenter världen över med såväl färg och ytskydd, som ingredienser till viktiga vardagsprodukter. Idag är vi verksamma i över 80 länder och vårt huvudkontor ligger i Amsterdam, Nederländerna. Våra innovativa produkter bär på en stolt historia och är skapade för att göra livet enklare för människor i en snabbt föränderlig värld. Bland våra välkända varumärken finns Eka, International, Cuprinol, Jozo och Nordsjö. Vi rankas återkommande som ledande inom hållbar i vår bransch och drivs av att bidra till välmående städer och levande samhällen genom att skapa en färgstark och trygg värld där livet blir bättre genom det vi gör.
 
Glöm inte att följa oss på  LinkedIn och Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.
 
Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda
 
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Apply