Vacancy

Logistikoperatör till AkzoNobel i Stockvik,
Full-time

Sweden, Västernorrland, Sundsvall

Business unit: Pulp & Perform. Chemicals

About AkzoNobel

AkzoNobel is a leading global paints and coatings company and a major producer of specialty chemicals, with leading market positions and brands in countries around the world. We operate in a number of important market segments ranging from buildings and infrastructure to transport, industrial and consumer goods. We’re also the sector leader in sustainability and are number one in the renowned Dow Jones Sustainability Index. In practical terms, that means our sustainable solutions are in your lives, and those of your friends and family, every day. We’re the people that make it possible for you to do what you need to do.

Responsibility

AkzonNobel Pulp and Performance Chemicals (PPC) är en ledande global organisation i massablekningsteknik, colloidal kiseldioxid och expanderbara mikrosfärer. Vi erbjuder innovativa och hållbara produkter och teknik som ofta används av kunder i en mängd olika industriella applikationer. Till vår logistikavdelning där man hanterar utlastning av Expancel och natriumklorat söker vi nu två logistikoperatörer, en tillsvidareanställning och ett vikariat på 3 månader.
 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden • Orderhantering, iordningsställande och utlastning utifrån nyckelorden; säkerhet,effektivitet och kvalitet

 • Truckkörning

 • Administration (exempelvis inventering)

 • Tillsyn och rengöring av truckar och maskiner

 • Avrapportering och administration sker i avsedda system, t.ex. Persona Tid, PDD, Flexite, MES/SAP och Outlook

 • Arbetet sker såväl självständigt som i team, både inom egna avdelningen och med övriga processoperatörer inom organisationen för att säkerställa att rätt vara levereras i rätt tid till kundVacancy data

Organisation

Job characteristics

Closing date

October 20, 2017

Vacancy number

170004K2

Continent

Europe

Country

Sweden

State/Region/Province

Västernorrland

Site

Sundsvall

Business unit

Pulp & Perform. Chemicals

Job family

Manufacturing

Hierarchy level

Management

Full time/part time

Full-time

Contract type

Permanent


Job requirements/Candidate profile


 • Gymnasieutbildning inom teknik el motsvarande

 • Körkort B

 • Truckkort

 • Kunskaper i engelska

 • God PC-vana; Windows och Office

 • God förmåga att ta till sig skriftlig information i form av ex.vis instruktioner och säkerhetsdatablad

 • Erfarenhet av truckkörning är meriterande
 • För att klara av arbetet bra ser vi att du som person är självständig och har god förmåga att kommunicera med ett serviceinriktat förhållningssätt. Alla anställda arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem. Stor vilja, stresstålighet och flexibilitet är andra viktiga hörnstenar för denna tjänst. Du motiveras och lever upp till våra värderingar; Kunden i fokus, Uppfyller våra åtaganden, Passion för att vara bäst och Vinna tillsammans. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vad kan AkzoNobel erbjuda dig


Om du delar våra värderingar och mål, kan vi ge dig en karriär där dina kunskaper och ambitioner uppmärksammas och belönas. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med många möjligheter att utvecklas – både personligt och yrkesmässigt. Du kommer att erbjudas givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med likasinnade som delar din inställning och entusiasm. Genom att arbeta med AkzoNobel kommer du även att hjälpa oss att nå vår ambition – att bli förstahandsvalet för kunder, aktieägare och medarbetare över hela världen.
 
Klicka här för att få veta mer om vår verksamhet.

Ytterligare information


En av tjänsterna är en tillsvidareanställning och en ett vikariat på 3 månader. Båda är på heltid med skiftgång där du rapporterar till Logistics Manager och är placerad i Stockvik. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med Cv och Personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
 
För tjänsten krävs godkänd pålitlighetskontroll.
 
Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas tidigare.
 
För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Peter Mäkinen, Logistics Manager, 070-555 28 76.
 
För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Ingeborg Lindgren, Talent Resourcing Partner, 070-286 95 77.


För fackliga frågor:
IF Metall, Mikael Sjödin, 070-620 69 99
 
Om du har generella frågor kring din ansökan eller behöver hjälp, vänligen kontakta: TalentResourcing.SE@akzonobel.com
 
Vi ser fram emot din ansökan!
 

Mer om företaget


Inom AkzoNobel är vi 45 000 engagerade medarbetare som tillsammans skapar förutsättningar för god livskvalitet och en inspirerande vardag. Vi är ett ledande globalt färgföretag och en stor producent av specialkemikalier som förser företag och konsumenter världen över med såväl färg och ytskydd, som ingredienser till viktiga vardagsprodukter. Idag är vi verksamma i över 80 länder och vårt huvudkontor ligger i Amsterdam, Nederländerna. Våra innovativa produkter bär på en stolt historia och är skapade för att göra livet enklare för människor i en snabbt föränderlig värld. Bland våra välkända varumärken finns Eka, International, Cuprinol, Jozo och Nordsjö. Vi rankas återkommande som ledande inom hållbar i vår bransch och drivs av att bidra till välmående städer och levande samhällen genom att skapa en färgstark och trygg värld där livet blir bättre genom det vi gör.
 
Glöm inte att följa oss på  LinkedIn och Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.
Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda
 
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
 

 
 

Apply