Vacancy

Lageroperatörer till AkzoNobel i Malmö (Paints&Coa,
Full-time

, Skåne, Malmö

Business unit: Decorative Paints Europe & Africa

About AkzoNobel

AkzoNobel creates everyday essentials to make people’s lives more liveable and inspiring. As a leading global paints and coatings company, we supply essential ingredients, essential protection and essential color to industries and consumers worldwide. Backed by a pioneering heritage, our innovative products and sustainable technologies are designed to meet the growing demands of our fast-changing planet, while making life easier. Headquartered in Amsterdam, the Netherlands, we are present around the globe, while our portfolio includes well-known brands such as Dulux, Sikkens, International and Interpon. Consistently ranked as a leader in sustainability, we are dedicated to energizing cities and communities while creating a protected, colorful world where life is improved by what we do.

Responsibility

Finner du det lockande att arbeta inom logistik och med truckkörning? Vill du arbeta i en miljö där vi värdesätter säkerhet, hållbarhet och integritet? Just nu söker vi 8 positioner och vi hoppas att du är en av dom .

Vi söker nu dig som vill anta rollen som operatör inom vår logistikavdelning i Malmö. Arbetstiden är heltid och arbetsformen är dagtid.
 
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att plocka gods med hjälp av motviktstruck.
Se till att gods levereras i tid och efter kunders önskemål.

Vi har ett ständigt fokus på HSE-arbete och kräver att du tar en aktiv del i detta arbete genom att kontinuerligt sträva efter att förbättra dig och dina kollegors arbetsmiljö.
 

Vacancy data

Organisation

Job characteristics

Closing date

January 15, 2018

Vacancy number

170005MA

State/Region/Province

Skåne

Site

Malmö

Business unit

Decorative Paints Europe & Africa

Job family

Distribution & Logistics

Hierarchy level

Entry Level

Full time/part time

Full-time

Contract type

Contract


Job requirements/Candidate profile

• Utbildning och giltigt A1 truckkort
• Körkort B
• Ett stort intresse för arbete kring hälsa, säkerhet och miljö
• Goda språkkunskaper i svenska
• God förmåga att arbeta i grupp och ett gott sinne för ordning och reda.
  
Befattningen ställer krav på teknisk kompetens och intresse, hög ansvarskänsla samt god samarbetsförmåga. Du är en stabil och trygg person som aktivt strävar efter att förbättra arbetsprocesser och bidra till ett öppet och positivt arbetsklimat och kan hantera att arbeta i en miljö med höga säkerhets- och leveranskrav.
 
Mer information om tjänsten
Detta är en tidsbegränsad anställning på heltid mellan 15 februari – 31 augusti. Arbetstiden är förlagd till dagtid. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med CV och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta TalentResourcing.SE@akzonobel.com
 
För mer information om tjänsten vänligen kontakta  Andreas Ekdahl, Chef externlogistik, tel: +46708354325.
 
För information om rekryteringsprocessen vänligen kontakta Patrik Hassel,Talent Resourcing Partner, tel:0702 35 03 44
IF Metall: 040-35 52 09
 
Mer om företaget
Inom AkzoNobel är vi 45 000 engagerade medarbetare som tillsammans skapar förutsättningar för god livskvalitet och en inspirerande vardag. Vi är ett ledande globalt färgföretag och en stor producent av specialkemikalier som förser företag och konsumenter världen över med såväl färg och ytskydd, som ingredienser till viktiga vardagsprodukter. Idag är vi verksamma i över 80 länder och vårt huvudkontor ligger i Amsterdam, Nederländerna. Våra innovativa produkter bär på en stolt historia och är skapade för att göra livet enklare för människor i en snabbt föränderlig värld. Bland våra välkända varumärken finns Eka, International, Cuprinol, Jozo och Nordsjö. Vi rankas återkommande som ledande inom hållbarhet i vår bransch och drivs av att bidra till välmående städer och levande samhällen genom att skapa en färgstark och trygg värld där livet blir bättre genom det vi gör.


Glöm inte att följa oss på LinkedIn och Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.

Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Apply