Vacancy

Allround Onderhoudsmonteur,
Fulltime

Netherlands, South Holland, Groot-Ammers

Business unit: Decorative Paints Europe & Africa

About AkzoNobel

AkzoNobel is a leading global paints and coatings company and a major producer of specialty chemicals, with leading market positions and brands in countries around the world. We operate in a number of important market segments ranging from buildings and infrastructure to transport, industrial and consumer goods. We’re also the sector leader in sustainability and are number one in the renowned Dow Jones Sustainability Index. In practical terms, that means our sustainable solutions are in your lives, and those of your friends and family, every day. We’re the people that make it possible for you to do what you need to do.

Responsibility

 
Technische alleskunner gezocht die ons machinepark wil helpen onderhouden

MBO'er Wtb, AOT of mechatronica voor reparatie en onderhoud aan productie-installaties en andere mechanische en elektrische apparatuur.
 

AkzoNobel Decorative Paints brengt kleur in je leven, met een breed gamma producten voor decoratie en bescherming, binnen en buiten. Ons assortiment omvat verven, lakken en beitsen, maar ook producten voor de voorbehandeling (pre-deco) van hout en metaal. Als experts in kleur streven we er naar al onze klanten – van professionele schilders tot enthousiaste doe-het-zelvers – te voorzien van de allerbeste producten en het advies voor een perfecte afwerking van hun project. In onze verffabriek in Groot-Ammers komen grondstoffen binnen, die vervolgens de fabriek weer verlaten als verf in blik. Voor dit productieproces hebben wij een veelzijdig machinepark. Hierbij moet je denken aan dissolvers, vullijnen, robots, pompen, mengers en instrumentatie. Voor het onderhoud van ons machinepark zijn wij nu op zoek naar een

allround storingstechnicus

 
Je onderzoekt mechanische, elektrotechnische en besturingstechnische storingen en probeert deze direct zelf te verhelpen. Als het moet, tref je een noodvoorziening. Maar ook dan blijf je betrokken tot aan de definitieve reparatie. Naast het oplossen van storingen houdt ons team zich bezig met het optimaliseren van het preventief onderhoud. Je verricht inspecties, bouwt mee aan aanpassingen en geeft technisch advies aan operators. Bij speciale projecten begeleid je soms ook technici van buiten. Zo ontwikkel je je steeds meer, word je zelfstandiger en waardevoller voor onze organisatie. In deze functie werk je in een tweeploegendienst samen met je collega en rapporteer je aan de Maintenance Manager.

Vacancy data

Organisation

Job characteristics

Closing date

May 14, 2018

Vacancy number

1800004Y

Continent

Europe

Country

Netherlands

State/Region/Province

South Holland

Site

Groot-Ammers

Business unit

Decorative Paints Europe & Africa

Job family

Manufacturing

Hierarchy level

Professional/Experienced/Specialist

Full time/part time

Fulltime

Contract type

Onbepaalde tijd


Job requirements/Candidate profile

Wat breng je mee?

- Technische opleiding op ten minste MBO-4 niveau (scheeps)WTB, AOT of mechatronica;

- Relevante kennis van elektrotechniek of bereid om deze kennis op te doen;

- Je bent NEN-3140 vakbekwaam of bereid om dit te worden;

- Communicatief sterke (zowel mondeling als schriftelijk) teamspeler;

- Zelfstandig en besluitvaardig.

Wat bieden wij je?
Dit is een ontzettend boeiende baan voor iemand die graag zelfstandig meedraait in een gedreven team waarin veiligheid, integriteit en duurzaamheid de basis zijn en we de gewone dingen ongewoon goed doen. Bovendien ondersteunen we je in je verdere ontwikkeling door je de mogelijkheid te geven allerlei vakopleidingen en cursussen te doen.
 
Jouw reactie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Merith de Bock, Talent Resourcing Partner, telefoonnummer (088) 0106789 # 2. Je sollicitatie ontvangen we graag via onze website www.akzonobel.nl/careers, referentie 170002Z7 of gebruik de sollicitatielink.

Een pre-employment screening kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing wordt niet op prijs gesteld.
 
#LI-CD1


Apply