Vacancy

Mekaniker till Örnsköldsvik,
Full-time

Sweden, Västernorrland, Örnsköldsvik

Business unit: Ethylene&SulfurDeriv_Performance_Additiv

About AkzoNobel

Industries worldwide rely on our essential chemistry in the manufacture of everyday products such as paper, plastics, building materials, and personal care items. Building on the dedication of our employees and our shared commitment to safety, sustainability, and open innovation, we have established a world-class business and built strong partnerships with our customers. We operate in over 80 countries around the world and our portfolio of industry leading brands includes Eka, Dissolvine, Trigonox, and Berol.

Responsibility

Har du ett starkt intresse för att meka och skruva med maskiner? Vill du ha en ansvarsfull tjänst i en global koncern med placeringsort Örnsköldsvik?  Vill du arbeta med varierade arbetsuppgifter tillsammans med erfarna kollegor på AkzoNobel? Då är det dig vi söker.
 
Vid vår enhet i Örnsköldsvik, som tillhör Performance Additives, producerar företaget tillsatsmedel till färg och byggmaterial. Huvudprodukten är Bermocoll, vilken fungerar som förtjockningsmedel i vattenbaserad färg eller som vattenbindande medel i bruk. Tillverkningen av cellulosaderivat är hög automatiserad och bedrivs kontinuerligt. Säkerhet, miljö och kvalitet är högt prioriterade områden och föremål för ständigt utvecklingsarbete. Vi är 110 stycken medarbetare på enheten. 
 
Vi söker nu ytterligare 3 mekaniker till vår Underhållsavdelning då vi har medarbetare som går i pension under 2018. Två av tjänsterna är tillsvidare och en är ett vikariat. Tjänsterna är på heltid och rapporterar direkt till Verkstadschefen. I underhållsteamet arbetar totalt 14 automationstekniker och mekaniker tillsammans med framförallt förebyggande underhåll inom produktionssiten.
 

Om tjänsten

                             
Som mekaniker kommer du att se till att produktionsanläggningen fungerar genom regelbunden och systematiskt förebyggande underhåll och fortlöpande tillsyn samt även mer kritiska insatser vid behov. Det kommer att finnas möjlighet för dig att lära dig arbetet med stöd av teamet. I tjänsten finns utrymme att utvecklas inom rollen och sitt expertisområde.
 

Arbetsuppgifter/ansvarsområden • Säkerställa produktionsdrift genom underhåll och service, felsökning och åtgärder vid fel

 • Förebyggande underhåll

 • Installationer och driftsättningar av anläggningar

 • Utveckla nya tekniska lösningar, förbättra befintliga anläggningar och/eller utveckling av nya anläggningar

Vacancy data

Organisation

Job characteristics

Closing date

March 20, 2018

Vacancy number

1800013I

Continent

Europe

Country

Sweden

State/Region/Province

Västernorrland

Site

Örnsköldsvik

Business unit

Ethylene&SulfurDeriv_Performance_Additiv

Job family

Manufacturing

Hierarchy level

Professional/Experienced/Specialist

Full time/part time

Full-time

Contract type

Permanent


Job requirements/Candidate profile


 • Minst 2 årig gymnasieutbildning inom fordon, industri eller motsvarande arbetslivserfarenhet i liknande roll
 •  
 • Meriterande om du har erfarenhet av praktiskt underhåll inom industri

 • Gärna erfarenhet av ständigt förbättringsarbete

 • Goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift

 • För att vara aktuell för tjänsten är det av största vikt att du har ett intresse för mekanik och teknik. Som person är du trygg i dig själv, gillar ordning och reda liksom har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Vi tror att du som söker jobbet gillar att kreativt söka och lösa problem. Då du kommer att arbeta både självständigt och i team är din samarbetsförmåga viktig och att du delar med dig av dina kunskaper till teamet. Självfallet lever du upp till och motiveras av våra värderingar: kunden i fokus, uppfylla våra åtaganden, passion för att vara bäst och vinna tillsammans

 •  

  Vad kan AkzoNobel erbjuda dig?


  Om du delar våra värderingar och mål, kan vi ge dig en karriär där dina kunskaper och ambitioner uppmärksammas och belönas. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med många möjligheter att utvecklas – både personligt och yrkesmässigt. Du kommer att erbjudas givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med likasinnade som delar din inställning och entusiasm. Genom att arbeta med AkzoNobel kommer du även att hjälpa oss att nå vår ambition – att bli förstahandsvalet för kunder, aktieägare och medarbetare över hela världen.


  Ytterligare information

               
  Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta Recruiting.SE@akzonobel.com

  Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att ringa Verkstadschef Magnus Sander, telefon 0660-75395 alt. 070-234 66 65 eller Talent Resourcing Partner Maria Näsén på telefon 070-556 25 24.
   
  För fackliga frågor vänligen kontakta Kent Eriksson, IF Metall 0660-753 17

  Välkommen med din ansökan!
   
  Mer om företaget
  Branscher världen över är beroende av vår viktiga kemi inom tillverkningen av vardagliga produkter som papper, plast, byggmaterial och personliga hygienartiklar. Med utgångspunkt i våra anställdas engagemang och vårt gemensamma engagemang för säkerhet, hållbarhet och öppen innovation har vi etablerat en världsklass verksamhet och byggt starka partnerskap med våra kunder. Vi arbetar i över 80 länder runt om i världen och vår portfölj av branschledande varumärken inkluderar Eka, Dissolvine, Trigonox och Berol.
   
  Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda
   
  Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
   

Apply