Vacancy

Operator 5 ploegen dienst,
Fulltime

Netherlands, Limburg, Herkenbosch

Business unit: Ethylene&SulfurDeriv_Chelates/Micronutri

About AkzoNobel

Wereldwijd vertrouwen industrieën op onze essentiële chemieproducten bij de productie van alledaagse producten zoals papier, kunststoffen, bouwmaterialen en artikelen voor persoonlijke verzorging. Voortbouwend op de toewijding van onze medewerkers en onze gezamenlijke inzet voor veiligheid, duurzaamheid en open innovatie, hebben we een bedrijf van wereldklasse gevestigd, waarbij we sterke samenwerkingsverbanden hebben opgebouwd met onze klanten. Wij zijn in meer dan 80 landen actief, en tot onze portfolio van toonaangevende merken behoren namen als Eka, Dissolvine, Trigonox en Berol.

Responsibility

Wij zoeken operators die méér willen: innovatieve doeners met de ambitie zich verder te ontwikkelen. 
 
AkzoNobel Specialty Chemicals is een van ’s werelds belangrijkste producenten van chemicaliën. Onze productenrange omvat onder andere cellulosespecialiteiten, chelaten, ethyleenamines, metaalalkylen, micronutriënten, organische peroxiden, polysulfiden, herbruikbare poederpolymeren en zwavelderivaten. Deze chemicaliën vind je terug in producten die iedereen overal ter wereld gebruikt. In onze fabriek in Herkenbosch produceren we chelaten en micronutriënten in een volcontinurooster. Ter uitbreiding van de productieteams zijn wij nu op zoek naar een gedreven en leergierige aanpakker met VAPRO B en enkele jaren relevante ervaring voor de functie van
 
Operator 5 ploegen dienst
 
Na een gedegen inwerkperiode word je in een ploeg van 10 mensen verantwoordelijk voor het beheer van diverse productielijnen. Dat wil zeggen dat je vanuit de controlekamer en in het veld in de gaten houdt of alles conform de eisen draait, en indien nodig de processen bijstelt. Een verantwoordelijke baan, ook al omdat wij werken met gevaarlijke stoffen. Als er werkzaamheden gepland zijn, zorg je via de LOTOTO-procedure voor het tijdig en veilig opleveren van de installatie. Daarnaast zul je regelmatig met de heftruck gereed product in zakken, big bags en vaten verplaatsen, waarbij je steeds in de gaten houdt of alles goed verpakt en gelabeld is. Ook het zelfstandig oplossen van kleine technische storingen behoort tot je taak, waarbij je natuurlijk bij twijfel over de juiste aanpak wel steeds de Wachtchef of iemand van maintenance inschakelt. Safety first!

Vacancy data

Organisation

Job characteristics

Closing date

May 30, 2018

Vacancy number

180001ID

Continent

Europe

Country

Netherlands

State/Region/Province

Limburg

Site

Herkenbosch

Business unit

Ethylene&SulfurDeriv_Chelates/Micronutri

Job family

Manufacturing

Hierarchy level

Professional/Experienced/Specialist

Full time/part time

Fulltime

Contract type

Onbepaalde tijd


Job requirements/Candidate profile

Jouw kwaliteiten
• VAPRO B-opleiding aangevuld met minimaal 5 jaar ervaring;
• Leergierig met voldoende capaciteiten voor ontwikkeling;
• Zelfstandig, eigen initiatief, kwaliteitsgericht en risicobewust;
• Doener die continu nadenkt over hoe het beter kan;
• Fan van lean manufacturing en voortrekker in innovatie.
  Ons aanbod
Het boeiende aan deze baan is dat je met het groeien van je ervaring steeds meer productieprocessen met uiteenlopende apparatuur kunt aansturen (we hebben meerdere en verschillende proceslijnen). Die afwisseling houdt je alert. Verder krijg je bij ons de kans om volop je innovatietalent in te zetten. Wij houden ervan als iedereen - van operator tot manager - continu bezig is met het optimaliseren van onze processen. Dus als jij ideeën hebt over hoe iets sneller, efficiënter, veiliger, goedkoper of op andere manier beter kan, dan krijg je alle ruimte om je ideeën te presenteren én in veel gevallen ook zelf (in een projectteam met een procestechnoloog) uit te voeren. 
 
Jouw reactie
Zoek je een baan bij een technische werkgever die jouw inbreng en eigen initiatief zeer op prijs stelt? Reageer dan. Voor meer informatie neem je contact op met Samantha Veer, Talent Resourcing Partner, telefoonnummer (088) 0106789 #3. Je sollicitatie ontvangen we graag via het vacaturedeel van onze website www.akzonobel.nl/careers, referentie 180001ID.

Een pre-employment screening kan onderdeel uitmaken van het recruitment proces.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing wordt niet op prijs gesteld.
 
*LI-RSD

 

Apply