Vacancy

Butikssäljare till Nordsjö Idé & Design i Borås,
Part-time

Sweden, Västra Götaland, Borås

Business unit: Decorative Paints

About AkzoNobel

AkzoNobel is a leading global paints and coatings company and a major producer of specialty chemicals, with leading market positions and brands in countries around the world. We operate in a number of important market segments ranging from buildings and infrastructure to transport, industrial and consumer goods. We’re also the sector leader in sustainability and are number one in the renowned Dow Jones Sustainability Index. In practical terms, that means our sustainable solutions are in your lives, and those of your friends and family, every day. We’re the people that make it possible for you to do what you need to do.

Responsibility

Brinner du för kundservice och har ett intresse för färg? Då kan du vara vår nästa butikssäljare!
 
Till vår Nordsjö Idé & Design butik i Borås söker vi nu en färgglad och utåtriktad butikssäljare på deltid (90%). I rollen som butikssäljare möter du både proffs och konsument, där du är länken mellan kunden och våra produkter.
 
Med stort engagemang för service och produktkunskap säljer du färg, tapeter, golv och tillbehör.
Tjänsten innefattar även hantering av inleveranser, uppackning av varor samt att hålla butiksmiljön i bästa skick för våra kunder.

 

Vacancy data

Organisation

Job characteristics

Closing date

August 12, 2018

Vacancy number

180003SA

Continent

Europe

Country

Sweden

State/Region/Province

Västra Götaland

Site

Borås

Business unit

Decorative Paints

Job family

Sales

Hierarchy level

Professional/Experienced/Specialist

Full time/part time

Part-time

Contract type

Permanent


Job requirements/Candidate profile

Vi söker dig som har en vilja att lära och att utvecklas. Du brinner för att sälja genom att ge våra kunder den bästa servicen och hitta lösningar som uppfyller mer än vad kunden förväntar sig.
Genom att ge ett pålitligt och professionellt intryck är du kort och gott ”målarens bästa vän”. För att du ska känna dig hemma och trivas hos oss är samarbete och lagkänsla naturligt för dig. Kundservice och försäljning faller sig naturligt för dig och vi ser gärna att du har erfarenhet av butiksarbete. Det är en stor merit om du har erfarenhet inom färgbranschen eller åtminstone en grundläggande förståelse för våra produkter. Du har goda kunskaper i det svenska språket och har en god kommunikativ förmåga.

 

Ytterligare information


Detta är en tillsvidareanställning på deltid (90%) i vår butik i Borås. Du arbetar cirka 35 timmar i veckan. Helgarbete förekommer.
 
Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med CV och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp eller har frågor om rekryteringen vänligen kontakta TalentResourcing.SE@akzonobel.com
 
I denna rekrytering använder vi oss av löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
 

Mer om oss


Nordsjö Butiker AB är ett helägt dotterbolag till AkzoNobel Decorative Coatings AB och ingår i Nordsjö Idé & Design-kedjan. Nordsjö Butiker säljer färg, tapet, golv och tillbehör till konsument och proffs (främst måleri.) I kedjan ingår såväl Nordsjös helägda butiker som externa återförsäljare. Idag ingår ca 170 butiker i kedjan i Sverige.
 
AkzoNobel är ett ledande globalt färgföretag och en stor producent av specialkemikalier som förser företag och konsumenter världen över med såväl färg och ytskydd, som ingredienser till viktiga vardagsprodukter. Idag är vi verksamma i över 80 länder och vårt huvudkontor ligger i Amsterdam, Nederländerna. Våra innovativa produkter bär på en stolt historia och är skapade för att göra livet enklare för människor i en snabbt föränderlig värld. Bland våra välkända varumärken finns Eka, International, Cuprinol, Jozo och Nordsjö. Vi rankas återkommande som ledande inom hållbarhet i vår bransch och drivs av att bidra till välmående städer och levande samhällen genom att skapa en färgstark och trygg värld där livet blir bättre genom det vi gör.
 
Glöm inte att följa oss på  LinkedIn och Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.
 
Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda
 
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
 
#LI-FL1

Apply