Vacancy

Underhållsingenjör inom mekanik till Nouryon, Alby,
Full-time

Sweden, Västernorrland, Alby

Business unit: PPC Integrated Supply Chain

About AkzoNobel

We are a global specialty chemicals leader. Industries worldwide rely on our essential chemistry in the manufacture of everyday products such as paper, plastics, building materials, food, pharmaceuticals, and personal care items. Building on our nearly 400-year history, the dedication of our 10,000 employees, and our shared commitment to business growth, strong financial performance, safety, sustainability, and innovation, we have established a world-class business and built strong partnerships with our customers. We operate in over 80 countries around the world and our portfolio of industry-leading brands includes Eka, Dissolvine, Trigonox, and Berol.

Responsibility

Bleaching Chemicals är en av tre globala affärsenheter inom Nouryon. Vi är världens största tillverkare av Natriumklorat och en av de största tillverkarna av Väteperoxid. Vid Albyfabrikerna arbetar 100 anställda med att producera Natriumklorat, Kaliumklorat och Väteperoxid.


Underhållsavdelningen vid Albyfabriken ansvarar för att effektivt utföra och utveckla såväl det förebyggande som det avhjälpande underhållet och vi söker nu en underhållsingenjör till avdelningen. Som underhållsingenjör arbetar du kontinuerligt med att förbättra tillförlitligheten på den mekaniska utrustningen samt arbetar för att hålla ner underhållskostnaderna. Du förser siten med din expertkunskap när det kommer till drift, underhåll, felsökning och inspektioner av anläggningens mekaniska utrustning. 


Arbetsuppgifter och ansvarsområden • Du arbetar systematiskt med att förbättra och optimera arbetsmetoder, arbetsinstruktioner och rutiner

 • Skapar underhållsstrategier för den mekaniska utrustningen

 • Ser till att gällande HSE-krav samt våra egna integritets-och myndighetskrav följs konsekvent, detta genom att bevaka genomförandet av underhållsarbeten

 • D river förbättringsarbeten inriktat på tillförlitlighet och kontinuerlig reducering av underhållsbudgeten

 • D eltar i rotorsaksanalyser och övervakar kvalitet och tid på FU arbetsordrar

 • Du bidrar med beställarkompetens och definierar tekniska lösningar inom mek-områdetVacancy data

Organisation

Job characteristics

Closing date

November 30, 2018

Vacancy number

180005LY

Continent

Europe

Country

Sweden

State/Region/Province

Västernorrland

Site

Alby

Business unit

PPC Integrated Supply Chain

Job family

Manufacturing

Hierarchy level

Professional/Experienced/Specialist

Full time/part time

Full-time

Contract type

Permanent


Job requirements/Candidate profile

Kvalifikationer • Högskoleutbildning med inriktning mot mekanik eller motsvarande

 • Flerårig arbetserfarenhet av underhållsarbete inom processindustin

 • Kunskaper i CAD

 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

 • Körkort B


Vi söker dig som motiveras av problemlösning. Du är positiv samt flexibel och kan ta dig an problem som uppkommer längs vägen. Vidare ser vi att du är en noggrann och trygg person som aktivt strävar efter att stärka kompetens genom att bidra till ett öppet och positivt arbetsklimat. Du har en hög kvalitetsmedvetenhet och förmågan att skapa förtroende bland dina kollegor.
                    

Vad kan Nouryon erbjuda dig?


Om du delar våra värderingar och mål, kan vi ge dig en karriär där dina kunskaper och ambitioner uppmärksammas och belönas. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med många möjligheter att utvecklas – både personligt och yrkesmässigt. Du kommer att erbjudas givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med likasinnade som delar din inställning och entusiasm. Genom att arbeta med Nouryon kommer du även att hjälpa oss att nå vår ambition – att bli förstahandsvalet för kunder, aktieägare och medarbetare över hela världen.  
 
 

Ytterligare information


Detta är en tillsvidareanställning på heltid där du rapporterar till Maintenance Manager och är placerad i Alby. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. 
 
För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Marie Randström, Maintenance Manager, +46 70-330 21 91.
 
För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Camilla Dahlgren, Talent Resourcing Partner, +46 72-248 38 14. 
 
För fackliga frågor: 
Unionen: Maria Thor +46 690 154 82
Ledarna: Jan Filipsson +46 690 154 58
Sveriges ingenjörer: Stefan Kamsten +46 70 376 62 84.
 
Om du har generella frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta: Recruting.se@nouryon.com
  
Vi ser fram emot din ansökan!
 

Mer om företaget


Branscher världen över är beroende av vår viktiga kemi inom tillverkningen av vardagliga produkter som papper, plast, byggmaterial och personliga hygienartiklar. Med utgångspunkt i våra anställdas engagemang och vårt gemensamma engagemang för säkerhet, hållbarhet och öppen innovation har vi etablerat en världsklass verksamhet och byggt starka partnerskap med våra kunder. Vi arbetar i över 80 länder runt om i världen och vår portfölj av branschledande varumärken inkluderar Eka, Dissolvine, Trigonox och Berol. 
 
Glöm inte att följa oss på  LinkedIn och Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.
 
Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda
 
 Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
 

 
 *LI-SWE
 
 

Apply