Vacancy

Specialist Arbeidsvoorwaarden,
Full-time

Netherlands, Gelderland, Arnhem

Business unit: Functions

About AkzoNobel

AkzoNobel has a passion for paint. We’re experts in the proud craft of making paints and coatings, setting the standard in color and protection since 1792. Our world class portfolio of brands – including Dulux, International, Sikkens and Interpon – is trusted by customers around the globe. Headquartered in the Netherlands, we operate in over 80 countries and employ around 35,000 talented people who are passionate about delivering the high performance products and services our customers expect. For more information please visit www.akzonobel.com.

Responsibility

Kun jij actief bijdragen aan de kwaliteit van de (on- en offline) HR-ondersteuning bij een internationale topwerkgever?

Boeiende functie voor een expert in arbeidsvoorwaarden met visie op moderne HR processen als voorwaarde voor autonomie in alle gelederen van een bedrijf met duizenden werknemers.

AkzoNobel heeft passie voor verf. Wij zijn experts in het ambacht van het creëren van verven en lakken, waarbij wij sinds 1792 de standaard zetten voor kleur en bescherming. Ons merkenportfolio van topklasse – waaronder Flexa, International, Sikkens en Interpon – wordt wereldwijd door klanten vertrouwd.

AkzoNobel Global Business Services biedt een kader waarin individuele afdelingen autonoom kunnen werken aan de kwaliteit van hun processen, hun medewerkers en dus hun output. Als onderdeel hiervan stelt de afdeling People Services uitgebreide HR-ondersteuning beschikbaar, onder meer via een ‘People ServiceNow Portal’. Voor People Services zijn wij nu op zoek naar een relevant ervaren HBO’er als

Specialist Arbeidsvoorwaarden

Jij krijgt de rol van aanjager bij het verder professionaliseren van de processen en het actueel houden van het ‘People ServiceNow Portal’. Dat wil zeggen dat je kritisch kijkt of de processen, technieken en systemen nog voldoen en hoe we deze kunnen aanpassen aan veranderingen in onder meer beleid en wetgeving. Vervolgens maak je de vertaalslag naar een passende aanpak. Daarbij streef je steeds naar eenvoudiger en efficiëntere procedures en richtlijnen, zodat de veranderingen die jij in werking zet ook positief ontvangen zullen worden bij de in- en externe betrokkenen. Als dé specialist op het gebied van arbeidsvoorwaarden en de service daaromheen zul je deelnemen aan verschillende HR-projecten, en fungeren als vraagbaak op dit gebied.

Vacancy data

Organisation

Job characteristics

Closing date

April 25, 2019

Vacancy number

1900003S

Continent

Europe

Country

Netherlands

State/Region/Province

Gelderland

Site

Arnhem

Business unit

Functions

Job family

Human Resources

Hierarchy level

Professional/Experienced/Specialist

Full time/part time

Full-time

Contract type

Permanent


Job requirements/Candidate profile

Jouw profiel

- Afgeronde HBO-opleiding in juridische of HR-gerelateerde richting;

- Aantal jaren werkervaring in een soortgelijke (internationale) omgeving;

- Klant- en resultaatgerichte gesprekspartner met stevig karakter;

- Goed gevoel voor (intern) stakeholder management;

- Analytisch inzicht bij het inrichten van processen vanuit klantperspectief;

- Overtuigend in communicatie op elk niveau, in Nederlands en Engels.

- Bekend met de Lean-principes of bereid hierin te investeren.

 
 
 
 
Ons aanbod:
Belangrijke reden om te solliciteren is de baan zelf. Echt werk waarin je je ervaring en expertise kwijt kunt. Wij bieden je de kans de diepte in te gaan en mee te werken aan de continue verbetering van de afdeling en de samenwerking binnen AkzoNobel. Uiteraard bieden we een competitief salaris. Reken verder op een bovengemiddeld aantal vakantiedagen en een aantrekkelijke bonusregeling. Daarnaast biedt AkzoNobel natuurlijk prima mogelijkheden voor jouw ontwikkeling, binnen het eigen werkgebied of daarbuiten.

Jouw reactie
Als je meer wilt weten over deze vacature, kun je contact opnemen met Jeroen de Visser, Talent Resourcing Partner, jeroen.devisser@akzonobel.com. Je sollicitatie ontvangen we graag via onze website akzonobel.com/careers. Zoek dan naar referentienummer 1900003S.

#LI-JKS
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing stellen wij niet op prijs.

(boilerplate)
 
Over AkzoNobel
AkzoNobel heeft passie voor verf. Wij zijn experts in het ambacht van het creëren van verven en lakken, waarbij wij sinds 1792 de standaard zetten voor kleur en bescherming. Ons merkenportfolio van topklasse – waaronder Flexa, International, Sikkens en Interpon – wordt wereldwijd door klanten vertrouwd. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nederland en wij zijn actief in meer dan 80 landen. Wij hebben zo’n 35.000 getalenteerde mensen in dienst met een passie voor het leveren van hoogwaardige producten en diensten die onze klanten van ons mogen verwachten.Apply