Vacancy

Butikssäljare till Nordsjö Idé och Design i Helsingborg,
Part-time

Sweden, Skåne, Helsingborg

Business unit: Decorative Paints Europe & Africa

About AkzoNobel

AkzoNobel has a passion for paint. We’re experts in the proud craft of making paints and coatings, setting the standard in color and protection since 1792. Our world class portfolio of brands – including Dulux, International, Sikkens and Interpon – is trusted by customers around the globe. Headquartered in the Netherlands, we operate in over 80 countries and employ around 35,000 talented people who are passionate about delivering the high performance products and services our customers expect. For more information please visit www.akzonobel.com.

Responsibility

Är du social, driven och serviceinriktad? Då kan du vara vår nästa butikssäljare!
 
Till vår Nordsjö Idé & Design butik i Helsingborg söker vi nu en färgglad och utåtriktad butikssäljare på deltid (75%). I rollen som butikssäljare möter du både proffs och konsument, där du är länken mellan kunden och våra produkter.
 
Med stort engagemang för service och produktkunskap säljer du färg, tapeter, golv och tillbehör.
Tjänsten innefattar även hantering av inleveranser, uppackning av varor samt att hålla butiksmiljön i bästa skick för våra kunder.

Vacancy data

Organisation

Job characteristics

Closing date

February 06, 2019

Vacancy number

1900004Z

Continent

Europe

Country

Sweden

State/Region/Province

Skåne

Site

Helsingborg

Business unit

Decorative Paints Europe & Africa

Job family

Sales

Hierarchy level

Professional/Experienced/Specialist

Full time/part time

Part-time

Contract type

Permanent


Job requirements/Candidate profile

Vi söker dig som har en vilja att lära och att utvecklas. Du brinner för att sälja genom att ge våra kunder den bästa servicen och hitta lösningar som uppfyller mer än vad kunden förväntar sig. Genom att ge ett pålitligt och professionellt intryck är du kort och gott ”målarens bästa vän”. För att du ska känna dig hemma och trivas hos oss är samarbete och lagkänsla viktigt. Kundservice och försäljning faller sig naturligt för dig och det är meriterande om du har erfarenhet av butiksarbete och färgbranschen. Du har goda kunskaper i det svenska språket och har en god kommunikativ förmåga.
 

Ytterligare information


Detta är en tillsvidareanställning på deltid (75%) i vår butik i Helsingborg. Du arbetar cirka 29 timmar i veckan. Butiken har öppet måndag till fredag 06.30-17.00.
 
Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med CV och personligt brev. Vi tar även emot ansökningar via mejl: TalentResourcing.SE@akzonobel.com
 
I denna rekrytering använder vi oss av löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
 

Mer om oss


Nordsjö Butiker AB är ett helägt dotterbolag till AkzoNobel Decorative Coatings AB och ingår i Nordsjö Idé & Design-kedjan. Nordsjö Butiker säljer färg, tapet, golv och tillbehör till konsument och proffs (främst måleri). I kedjan ingår såväl Nordsjös helägda butiker som externa återförsäljare. Idag ingår ca 170 butiker i kedjan i Sverige.
 
AkzoNobel har en passion för färg. Vi är experter i det stolta hantverket att utveckla och tillverka färg och vi har satt standarden för färg och kulörer sedan 1792. Vår förstklassiga portfölj av varumärken - inklusive Nordsjö, International, Sikkens och Interpon - är betrodd av kunder runt om i världen. Vi har huvudkontor i Nederländerna och är verksamma i över 80 länder. Våra 35 000 talangfulla medarbetare brinner för att leverera de högpresterande produkter och tjänster våra kunder förväntar sig.
 
Glöm inte att följa oss på  LinkedIn och Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.
 
Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda
 
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
 
#LI-FL1
 

Apply