Onze kleurexpertise

We weten alles van kleur - daarom en daarmee blijven we de trends en de behoeften van onze klanten een stap voor.

Onze kleurexperts werken samen met specialisten in de sector om trends op sociaal, design- en consumentniveau nauwlettend te volgen. Deze trends vertalen we naar kleuren, paletten en afwerkingen die de inspiratie vormen voor de ‘look and feel’ van onze huizen, meubels, voertuigen, consumentenelektronica en gebouwen.

Onze trendrapporten - zoals ColourFutures en de Kleur van het Jaar in decoratieve verven, E13 in speciale coatings en Collection Futura 2018-21 in poedercoatings – zijn belangrijk voor designers, architecten en consumenten en helpen de wereld waarin we leven vorm te geven.

We maken ook gebruik van digitale innovatie om het kiezen van de juiste kleur eenvoudig te maken - van nauwkeurige hulpmiddelen voor kleuraanpassing, zoals de Automatchic Vision voor autoschadeherstellers tot populaire decoratieapps zoals de Visualizer, waarmee je kunt spelen met kleurenideeën voordat je verf op de muur aanbrengt.

En omdat we weten hoe belangrijk kleur is, willen we het delen. Via ons Let’s Colour project gebruiken we de kracht van verf om onze leefomgeving aanzienlijk te verbeteren, levens te verrijken en woonruimtes leuker en aangenamer te maken.