This website uses cookies. They allow us to optimize your browsing experience and also help us to understand how you use our site. By continuing to use this website, you accept our use of cookies. Privacy Statement
Close

Jongeren en Techniek

Nederland wil behoren tot de kopgroep in technologie en innovatie. Dat kan alleen als de arbeidsmarkt voorziet in voldoende goed opgeleid technische personeel. Veel bedrijven kampen met een tekort aan goed opgeleide technici, of zien dat zij in de toekomst de arbeidsplaatsen niet meer kunnen invullen. De vijver waaruit we met z’n allen vissen wordt kleiner.
Om een goede keuze te kunnen maken is het belangrijk dat jongeren al in een vroeg stadium kennis maken met techniek. Welke technische functies zijn er? Wat houden de werkzaamheden in? Welke opleiding heb ik dan nodig? Allemaal vragen die van belang zijn voor het wekken van interesse en het maken van de juiste keuze.

 

AkzoNobel verzorgt ook bedrijfsbezoeken voor scholieren vanaf 15 jaar met een technisch profiel. Neemt u hiervoor contact op met Ilse Jansen, tel. 074-2443311 of email ilse.jansen@akzonobel.com.