Vacancy

Sommarvikarier till AkzoNobel / International AB i Angered,
Heltid

Sweden, Västra Götaland, Angered

Business unit: Paints and Coatings

About AkzoNobel

AkzoNobel har en passion för färg. Vi är experter i det stolta hantverket att utveckla och tillverka färg och vi har satt standarden för färg och kulörer sedan 1792. Vår förstklassiga portfölj av varumärken - inklusive Nordsjö, International, Sikkens och Interpon - är betrodd av kunder runt om i världen. Vi har huvudkontor i Nederländerna och är verksamma i över 80 länder. Våra 35 000 talangfulla medarbetare brinner för att leverera de högpresterande produkter och tjänster våra kunder förväntar sig. För mer information, vänligen besök www.akzonobel.com.

Responsibility

International Färg AB är världsledande inom området skyddsfärger.  Företaget ingår i den globala AkzoNobel-koncernen sedan 1998. Vår moderna fabrik och nordiska huvudkontor finns i Angered utanför Göteborg. Här tillverkas rostskyddsfärger för marknaderna i Europa och Ryssland. Vi marknadsför och säljer även färgprodukter i segmenten Protective Coatings, Marine Coatings, Yacht Coatings och Powder Coatings.  
 
Vi söker nu sommarvikarier som ska täcka upp för vår ordinarie personal under sommarmånaderna början av juni – slutet av augusti. Våra lediga tjänster finns främst inom produktion men vi har också ett fåtal tjänster inom laboratorier och administration.
 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden


 
Produktion och lager
Vårt största behov av sommarvikarier är inom vår produktion. Här arbetar du tvåskift med bland annat satsning och tappning av färg, du övervakar också maskinerna och utför åtgärder när det är nödvändigt. Arbetar du inom lager kör du truck inom vår lagerverksamhet. För att vara kvalificerad ska du ha minst gymnasiekompetens, gärna med teknisk inriktning (process, styr- och reglerteknik, kemi, maskin).  Som person skall du vara praktiskt lagd, gilla att arbeta med kroppen samt tycka om lagarbete men även kunna ta egna initiativ för att lösa problem.
 
Laboratorie
För våra laboratorietjänster söker vi dig som har påbörjat en universitets- eller högskoleutbildning inom exempelvis kemi eller kemi-och processteknik. Vi värdesätter personliga egenskaper så som noggrannhet, samarbetsförmåga, självständighet och flexibilitet. 
 
Administration
De administrativa arbetsuppgifterna omfattas bland annat av ekonomi, order/avrop och kundservice. Arbetet är framförallt förlagt dagtid. Dessa tjänster kräver goda kommunikationsfärdigheter och hög servicekänsla. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt kunskaper i SAP är meriterande. Vi ser gärna att du har påbörjat universitets- eller högskolestudier t.ex. inom industriell ekonomi och har ett par år kvar att studera.
 
Vänligen specificera i din ansökan vilket/vilka områden du är intresserad av.

Vacancy data

Organisation

Job characteristics

Closing date

March 01, 2019

Vacancy number

190000B2

Continent

Europe

Country

Sweden

State/Region/Province

Västra Götaland

Site

Angered

Business unit

Paints and Coatings

Job family

Production

Hierarchy level

Entry Level

Full time/part time

Heltid

Contract type

Visstidsanställning


Job requirements/Candidate profile

- Vi ställer höga krav på de personliga egenskaperna, det vill säga att du som person är ansvarstagande, noggrann, självständig och trivs med att arbeta i ett team. Du är lyhörd, har en positiv attityd och hög integritet.
- Akzo Nobel arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att vi gärna ser att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem.
- Självfallet lever du upp till och motiveras av våra värderingar: kunden i fokus, uppfylla våra åtaganden, passion för att vara bäst och arbeta i team.
- Akzo Nobel har stort fokus på hållbarhet, säkerhet och miljö där du som medarbetare har ett ansvar att hålla detta levande.
- Vi förutsätter att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, samt att du har vana av att arbeta med olika IT-applikationer.
- Du som söker ska ha minst gymnasiekompetens, gärna med natur eller teknisk inriktning.
- Du bör vara tillgänglig för arbete mellan 1 juni-31 augusti.
- Observera att du måste vara minst 18 år för att arbeta hos oss, enligt arbetsmiljölagstiftning.

Ytterligare information


Tjänsterna avser sommarvikariat under mitten av juni till mitten av augusti (v.24-33). Det är viktigt att du kan vara tillgänglig hela arbetsperioden. Obligatorisk introduktions sker måndagen 10 juni. Om du saknar truckkort (och behöver detta i din tjänst) sker även obligatorisk truckutbildning torsdag 30/5- lördag 1/6.
 
Samtliga av tjänsterna är förlagda på vår site i Angered.
 
Viss obligatorisk introduktion och utbildning kommer att ske innan sommaren.
 
Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta TalentResourcing.SE@akzonobel.com
 
Vi genomför urval och intervjuer löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
 
För eventuella frågor kring våra tjänster eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Felicia Lindbom, Jr. Talent Resourcing Partner, +46 708358690 alt felicia.lindbom@akzonobel.com
 
För fackliga frågor:
Unionen: Petri Salminen +46 31 92 87 16
Ledarna: Cia Hallberg +46 31 92 86 15
IF Metall: Kristofer Bergman +46 31 92 85 00 och Robert Emanuelsson +46 31-92 85 00
 
Glöm inte att följa oss på  LinkedIn och Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.
 
Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda
 
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
 

 
#LI-FL1
 

Apply