Vacancy

Sommarvikarier till AkzoNobel i Malmö!,
Heltid

Sweden, Skåne, Malmö

Business unit: Paints and Coatings

About AkzoNobel

AkzoNobel har en passion för färg. Vi är experter i det stolta hantverket att utveckla och tillverka färg och vi har satt standarden för färg och kulörer sedan 1792. Vår förstklassiga portfölj av varumärken - inklusive Nordsjö, International, Sikkens och Interpon - är betrodd av kunder runt om i världen. Vi har huvudkontor i Nederländerna och är verksamma i över 80 länder. Våra 35 000 talangfulla medarbetare brinner för att leverera de högpresterande produkter och tjänster våra kunder förväntar sig. För mer information, vänligen besök www.akzonobel.com.

Responsibility

AkzoNobel söker just nu sommarvikarier som ska täcka upp för vår ordinarie personal under hela eller delar av sommarmånaderna juni - augusti. De flesta av våra lediga tjänster finns inom produktion och lager men vi har även ett fåtal tjänster inom labb, fastighetsservice och administration så som ekonomi och orderhantering.
 
På vår site i Malmö utvecklar, tillverkar, distribuerar och säljer vi färg-, lack- och spackelprodukter till yrkesmålare, konsumenter och industrin. I vår varumärkesportfölj ingår Nordsjö, Sadolin, Cuprinol och Hammerite.


Arbetsuppgifter och ansvarsområdenProduktion och lager
Vårt största behov av sommarvikarier är inom vår produktion och lagerverksamhet. Arbetet kan innebära att du kommer arbeta som processoperatör, maskinoperatör, produktionspersonal eller truckförare. Även andra tjänster kan tillkomma. För att vara kvalificerad ska du ha minst gymnasiekompetens, gärna med teknisk inriktning (process, styr- och reglerteknik, kemi, maskin). Truckkort och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande, liksom kunskaper inom kemi. Arbetet inom produktion är förlagt såväl dagtid som skift. Som person skall du vara praktiskt lagd och tycka om lagarbete men även kunna ta egna initiativ för att lösa problem.

Laboratorietjänster
Det största behovet av laboratoriepersonal finns inom vår kvalitetskontroll (QC). Till våra laboratorietjänster söker vi dig som har påbörjat en universitets- eller högskoleutbildning inom exempelvis kemi eller kemi-och processteknik. Arbetet kan vara förlagt såväl dagtid som kvällstid. Vi värdesätter personliga egenskaper så som samarbetsförmåga, självständighet och flexibilitet.

Fastighetsservice
Vi söker dig som har en påbörjad högskoleutbildning inom exempelvis Facility Management, Energi & Miljö eller liknande. Arbetsuppgifterna omfattar skötseln av fabriksområdets lokaler och framförallt ventilationssystemen. Arbetet är till största del förlagt till dagtid. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Som person skall du vara praktiskt lagd och tycka om lagarbete men även kunna ta egna initiativ för att lösa problem.

Administration
De administrativa arbetsuppgifterna omfattas bland annat av ekonomi, order/avrop och kundservice. Arbetet är framförallt förlagt dagtid. Dessa tjänster kräver goda kommunikationsfärdigheter och hög servicekänsla. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt kunskaper i SAP är starkt meriterande. Vi ser gärna att du har påbörjat universitets- eller högskolestudier och har ett par år kvar att studera.
 
 Även andra områden kan komma att bli aktuella.

Vänligen specificera i din ansökan vilket/vilka områden du är intresserad av.

Vacancy data

Organisation

Job characteristics

Closing date

March 01, 2019

Vacancy number

190000B4

Continent

Europe

Country

Sweden

State/Region/Province

Skåne

Site

Malmö

Business unit

Paints and Coatings

Job family

Production

Hierarchy level

Entry Level

Full time/part time

Heltid

Contract type

Visstidsanställning


Job requirements/Candidate profile

- Vi ställer höga krav på de personliga egenskaperna, det vill säga att du som person är ansvarstagande, noggrann, självständig och trivs med att arbeta i ett team. Du är lyhörd, har en positiv attityd och hög integritet.
- Akzo Nobel arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att vi gärna ser att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem.
- Självfallet lever du upp till och motiveras av våra värderingar: kunden i fokus, uppfylla våra åtaganden, passion för att vara bäst och arbeta i team.
- Akzo Nobel har stort fokus på hållbarhet, säkerhet och miljö där du som medarbetare har ett ansvar att hålla detta levande.
- Vi förutsätter att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, samt att du har vana av att arbeta med olika IT-applikationer.
- Du som söker ska ha minst gymnasiekompetens, gärna med natur eller teknisk inriktning.
- Du bör vara tillgänglig för arbete mellan 1 juni-31 augusti.
- Observera att du måste vara minst 18 år för att arbeta hos oss, enligt arbetsmiljölagstiftning.
 
 

Ytterligare information


Tjänsterna avser feriearbete/semestervikariat under hela eller delar av månaderna juni – augusti.
Samtliga av våra tjänster är förlagda på vår site i Sege, Malmö.

Obligatorisk introduktion och utbildning kommer att ske innan sommaren.

Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med CV och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta TalentResourcing.SE@akzonobel.com

Vi genomför urval och intervjuer löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

För eventuella frågor kring våra tjänster eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Felicia Lindbom, Jr. Talent Resourcing Partner, +46 708358690 alt felicia.lindbom@akzonobel.com

För fackligt relaterade frågor, vänligen kontakta:
Unionen: Jörgen Dahlgren +46 708 35 52 49
Akademiker: Johan Vihlborg +46708 83 56 37
Ledarna: Boris Parezanovic +46 708 35 52 55
IF Metall: Philip Maughan +46 708 35 61 60


Glöm inte att följa oss på LinkedIn och Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.


Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
 
 
#LI-FL1
 

Apply