Karriär

AkzoNobel som arbetsgivare

Hos AkzoNobel är det vår tro att vi inte kan utveckla verksamheten i snabbare takt än vi utvecklar våra medarbetare. Hos oss erbjuds du intressanta och utvecklande arbetsuppgifter och möjligheten att utvecklas i din roll, utveckla dina talanger och växa som människa.

Är ditt nästa steg i karriären i en roll hos oss? AkzoNobel erbjuder ett brett utbud av yrkesroller och tjänster. Vi är ett globalt ledande företag där din nästa arbetsplats kan finnas var som helst i världen. Läs mer om dina möjligheter inom AkzoNobel via länken nedan.


Top Employer 2024

Vi är stolta över att för tredje året i rad ha fått utmärkelsen Top Employer av det oberoende europeiska Top Employers Institute. Certifieringen utvärderar en rad olika parametrar kopplade till arbetsgivarfrågor som påvisar bolagets engagemang för en bättre arbetsplats.

Karriärföretag 2023

För sjunde året i rad har vi blivit utsedda till Karriärföretag vilket innebär att vi är på listan över arbetsgivare som erbjuder de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheter för för unga talanger i början av deras karriär och för studenter på väg ut på arbetsmarknaden.


Sommarjobb

Inför sommaren kommer vi behöva anställa nya kollegor till framförallt produktion och lager, men även inom administration, utvecklingslabb, produktionsplanering och butik. Platserna finns framförallt i Malmö, Angered, Kristinehamn, Stockvik och i våra Nordsjöbutiker runt omkring i Sverige.

Rekryteringsprocessen startar i januari och då kommer då kunna ta del av alla platsannonserna via vår platsportal.

Ta del av våra lediga tjänster

Har du frågor är du välkommen att maila Talent Acquisition.

Studentsamarbeten

Har du frågor kring examensarbeten så kontakta Talent Acquisition via TalentResourcing.SE@akzonobel.com. Vi publicerar även möjlighet till praktikplats och examensarbeten via vår platsportal.

Fetching the data, please wait...