Karriär

AkzoNobel som arbetsgivare

Hos AkzoNobel är det vår tro att vi inte kan utveckla verksamheten i snabbare takt än vi utvecklar våra medarbetare. Hos oss erbjuds du intressanta och utvecklande arbetsuppgifter och möjligheten att utvecklas i din roll, utveckla dina talanger och växa som människa. Vi är ett globalt ledande företag där din nästa arbetsplats kan finnas var som helst i världen.

Vi uppmuntrar våra anställda att utvecklas genom nya erfarenheter och till att ta sig an nya roller inom bolaget, både inom och utom ett yrkesområde och genom att axla roller med större ansvar eller till exempel som ledare.

För att du ska kunna bli ännu bättre på det du gör erbjuder vi också utbildningar för att hjälpa dig att nå dina mål och utveckla din professionella kompetens såväl som personliga egenskaper.

Är ditt nästa steg i karriären i en roll hos oss? AkzoNobel erbjuder ett brett utbud av yrkesroller och tjänster samt examensarbeten- och praktikroller, Läs mer om våra lediga tjänster och andra möjligheter inom AkzoNobel via länken nedan.

Sommarjobb

Inför sommaren kommer vi behöva anställa cirka 170 nya kollegor till framförallt produktion och lager, men även inom administration, utvecklingslabb, produktionsplanering och butik. Platserna finns framförallt i Malmö, Angered, Kristinehamn, Stockvik och i våra Nordsjöbutiker runt omkring i Sverige.

Rekryteringsprocessen startar i januari och då kommer då kunna ta del av alla platsannonserna via vår platsportal.

Ta del av våra lediga tjänster

Har du frågor är du välkommen att maila Talent Acquisition.

 

Studentsamarbeten

Har du frågor kring examensarbeten så kontakta Talent Acquisition via TalentResourcing.SE@akzonobel.com. Vi publicerar även möjlighet till praktikplats och examensarbeten via vår platsportal.