Pressmeddelande

Nytt partnerskap kopplar ihop Tech med Paint the Future startup-tävlingen

10 Juni 2021

(AKZA; AKZOY)

Genom vårt nya partnerskap med techbolaget The Next Web (TNW) ser vi fram emot att sammanföra deras passion för ny teknik och innovation med Paint the Future 2021 startup-tävlingen. Med gemensamma krafter är målet att få ännu fler deltagare i startup-tävlingen innan den 20 juli, som är sista anmälningsdagen.

“Vårt innovativa ekosystem kombinerar det bästa från startups- och företagsvärlden; snabbhet och innovativ teknik med erfarenhet och investeringsmöjligheter,” säger Ally van der Boon, Paint the Future Program Manager.

TNWs mission är att koppla ihop människor som älskar Tech med varandra. Med gedigen erfarenhet av global media och events kommer TNW via deras nätverk möjliggöra för att ännu fler deltar i vårt innovativa ekosystem för färgindustrin.

“AkzoNobel är dedikerade och vill arbeta långsiktigt med de affärsmöjligheter som genereras via  vinnarna av Paint the Future. Därför är det viktigt att attrahera bidrag av hög kvalitet”, säger Wopke Dost, Head of Delivery, TNW Programs. ”Genom vårt research team och våra nätverk kan vi sprida budskapet till nya startups som i sin tur kan växa genom att samarbeta med Paint the Future och AkzoNobel”.

Vi lanserade Paint the Future 2019 för att genom olika initiativ kunna accelerera innovationstakten. Vår dynamiska ekosystem består av 2 200 medlemmar och inkluderar startups, den akademiska världen, forskningsinstitut och leverantörer. Paint the Future har dags datum genererat

18 framgångsrika lösningar.

Vi är redo att utforska revolutionerande möjligheter och lösningar från startups i hela världen. Häng med: letspaintthefuture.com


Om AkzoNobel

Vi levererar hållbara och innovativa färg- och ytbehandlingsprodukter som våra kunder, samhällen och miljön i allt högre grad förlitar sig på. Det är därför allt som vi gör, har sin utgångspunkt i People. Planet. Paint. I vår portfölj av varumärken i världsklass finns Cuprinol, International, Nordsjö och Sikkens som är betrodda av kunder världen över. Vi är verksamma i mer än 150 länder och har siktet inställt på att globalt bli industriledande i vår bransch. Det är vad du kan förvänta dig av ett banbrytande färgföretag, som har åtagit sig vetenskapsbaserade hållbarhetsmål och som arbetar med konkreta åtgärder för att kunna påverka globala utmaningar - för en bättre framtid för kommande generationer.

För ytterligare information

Linda von Platen, Communications Manager Nordics

Fetching the data, please wait...