Pressmeddelande

Nytt partnerskap kopplar ihop Tech med Paint the Future startup-tävlingen

10 Juni 2021

(AKZA; AKZOY)

Genom vårt nya partnerskap med techbolaget The Next Web (TNW) ser vi fram emot att sammanföra deras passion för ny teknik och innovation med Paint the Future 2021 startup-tävlingen. Med gemensamma krafter är målet att få ännu fler deltagare i startup-tävlingen innan den 20 juli, som är sista anmälningsdagen.

“Vårt innovativa ekosystem kombinerar det bästa från startups- och företagsvärlden; snabbhet och innovativ teknik med erfarenhet och investeringsmöjligheter,” säger Ally van der Boon, Paint the Future Program Manager.

TNWs mission är att koppla ihop människor som älskar Tech med varandra. Med gedigen erfarenhet av global media och events kommer TNW via deras nätverk möjliggöra för att ännu fler deltar i vårt innovativa ekosystem för färgindustrin.

“AkzoNobel är dedikerade och vill arbeta långsiktigt med de affärsmöjligheter som genereras via  vinnarna av Paint the Future. Därför är det viktigt att attrahera bidrag av hög kvalitet”, säger Wopke Dost, Head of Delivery, TNW Programs. ”Genom vårt research team och våra nätverk kan vi sprida budskapet till nya startups som i sin tur kan växa genom att samarbeta med Paint the Future och AkzoNobel”.

Vi lanserade Paint the Future 2019 för att genom olika initiativ kunna accelerera innovationstakten. Vår dynamiska ekosystem består av 2 200 medlemmar och inkluderar startups, den akademiska världen, forskningsinstitut och leverantörer. Paint the Future har dags datum genererat

18 framgångsrika lösningar.

Vi är redo att utforska revolutionerande möjligheter och lösningar från startups i hela världen. Häng med: letspaintthefuture.com


Om AkzoNobel

I mer än 200 år har vi i en värld av möjligheter varit banbrytande med att ge ytor olika egenskaper. Vi är experter på att utveckla och tillverka färg och det är högst sannolikt att du bara är ett par meter från någon av våra produkter. Bland våra varumärken finns Cuprinol, International, Nordsjö och Sikkens som är välkända och betrodda av kunder över hela världen. Vi är verksamma i över 150 länder och har siktet inställt på att bli världsledande inom vår industri. Detta kan du förvänta dig av bolaget som är ledande inom hållbarhet för färgindustrin och som i mer än två århundranden har skapat innovationer för framtiden.

För ytterligare information

Linda von Platen, Communications Manager Nordics