Persbericht

AkzoNobel zet ondernemers in het zonnetje

19 november 2021

Vandaag op de Dag van de Ondernemer 2021 zet AkzoNobel de ondernemers waar het verf- en lakkenbedrijf mee samenwerkt in het zonnetje.

Met onder andere verschillende digitale werkbezoeken verspreid over Nederland benadrukt AkzoNobel de fijne samenwerking en de onderwerpen duurzaamheid en innovatie. De Dag van de Ondernemer is een initiatief van MKB-Nederland en geeft AkzoNobel - dat met duizenden Nederlandse ondernemers samenwerkt - alle reden om deze dag niet zomaar voorbij te laten gaan.

‘Het ondernemerschap, het doorzettingsvermogen en het bijbehorende lef van de ondernemers waarmee wij nauw samenwerken, zijn van onschatbare waarde voor AkzoNobel. Juist door samen te werken voegen we wederzijdse waarde toe. En daar zijn wij enorm blij mee, aldus Raymond de la Court, directeur AkzoNobel Benelux.

Duurzaam ondernemerschap

AkzoNobel investeert al jaren in duurzame partnerschappen en samenwerkingen. Binnen AkzoNobel’s duurzaamheidsstrategie ‘People. Planet. Paint.’ zijn voorbeelden zichtbaar waarin het verschil wordt gemaakt op gebied van duurzaamheid en innovatie.

‘Door kennisdeling en nauwe samenwerking met bijvoorbeeld Innodeen hebben we een duurzaam product als oplossing tegen houtrot ontwikkeld, waarmee je oude kozijnen herstelt en niet meer hoeft te vervangen. Of onze gerecyclede verf, een samenwerking met InterCheM, waarbij we verfafval een tweede leven kunnen geven,’ vervolgt De la Court. ‘Dat is echt iets om trots op te zijn.’

De komende jaren blijven we investeren in de samenwerking met de ondernemers om samen te bouwen op een meer duurzamere wereld.

Meer details over AkzoNobel's People. Planet. Paint. strategie en onze duurzame samenwerkingen vindt u hier: www.akzonobel.com/en/about-us/sustainability.  


 

Over AkzoNobel

We zijn al meer dan 200 jaar pionier in een wereld vol mogelijkheden voor perfecte afwerkingen. De kans is groot dat onze producten altijd dicht in de buurt zijn. We zijn er trots op dat klanten van over de hele wereld vertrouwen op onze eersteklas merken en producten, waaronder Flexa, Sikkens, Dulux, International en Interpon. We zijn actief in meer dan 150 landen en willen wereldwijd leider in onze industrie worden, als meest duurzame verfbedrijf dat al ruim twee eeuwen kleur geeft aan de toekomst. https://www.akzonobel.com/en/nl

Dominique Groenendijk

Voor meer informatie

Dominique Groenendijk, Communicatie Manager Benelux 
Fetching the data, please wait...